• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Dayanamadım bir test daha yaptım ben 5 dk içinde çektim bunu görebiliyormusunuz bişey ben normalde hafif görüyorum sanki

Eklentiler

• BEB5936C-408E-4E05-B644-425CEED700D2.jpeg
    BEB5936C-408E-4E05-B644-425CEED700D2.jpeg
    142,3 KB · Görüntüleme: 60
Bir hayale yolculuk Bir hayale yolculuk yaa öyle dedin hemen baktım başka bir yerde bir türk kadın var yarın aricam bi hemen belki o yardımcı olur bana çok teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti bu umut oldu şuan bana birazda olsa
Inşallah canım Inşallah şifa bulursun biran önce hamis kalirsin bu konuda erkek doktorlar daha bilgili ben hem kadina hem erkek olana gittim erkek olan daha iyiydi Inşallah sende memnun kalirsin 🤲🤲

Kızlar üç gün önce iliskiden sonra çok açık pembe Bi akinti oldu geçti bugün test alicaktim ama daha 4 gün var bata bide dün alttan ine batiyormus gibi oldu böyle bisey yasayan oldumu

5 gün canım ama 3 gündür pembe sulu akıntım var
Yinede testte çıkması için erken galiba.İnşAllah akıntın da gebelikten kaynaklıdır ☺️ Benim bugün bat günüm ama testler negatif. Bir çok belirti yaşıyorum kafam karışık. Regl olmayı bekliyorum bugün olmazsam yarın tekrar test yapcam. Bence sende bat gününe yakın test yap. Hatta bazılarında bat geçtikten sonra testlerde görünüyormuş

Benim 10 gün gecikince doktor test yaptı 30 çıktı üstelik adetken daha fazla çıkıyormuş düşün adet olmadan 30du. Dahiliyeye git dedi gitmedim biliyorum dostinex vericekti araştırdım ne yapabilirim diye hiçbişe kullanmadım o ay normal olmam gereken günde oldum regl dedim demek ki düşmüş ama garantiye almak için çeşitli otlar çaylar besin takviyeleri denedim. İnşallah işe yaramıştır 🤣🤣 benim ilaç kullanmaya alerjim var
Ama prolaktin önemli eğer bitkiler fayda sağladıysa gebelik oluşur ama eğer yüksekse dediğin gibi orası sıkıntı mutlaka ilaçla düşürmelisin. Ama yinede senin için içimden olumlu düşüncelerim var baştan beri senin gebelik yakın her koşulda içini ferah tut 😘

Back