KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Dayanamadım bir test daha yaptım ben 5 dk içinde çektim bunu görebiliyormusunuz bişey ben normalde hafif görüyorum sanki

Eklentiler

• BEB5936C-408E-4E05-B644-425CEED700D2.jpeg
    142,3 KB · Görüntüleme: 60
Inşallah canım Inşallah şifa bulursun biran önce hamis kalirsin bu konuda erkek doktorlar daha bilgili ben hem kadina hem erkek olana gittim erkek olan daha iyiydi Inşallah sende memnun kalirsin

Kızlar üç gün önce iliskiden sonra çok açık pembe Bi akinti oldu geçti bugün test alicaktim ama daha 4 gün var bata bide dün alttan ine batiyormus gibi oldu böyle bisey yasayan oldumu

5 gün canım ama 3 gündür pembe sulu akıntım var
Yinede testte çıkması için erken galiba.İnşAllah akıntın da gebelikten kaynaklıdır Benim bugün bat günüm ama testler negatif. Bir çok belirti yaşıyorum kafam karışık. Regl olmayı bekliyorum bugün olmazsam yarın tekrar test yapcam. Bence sende bat gününe yakın test yap. Hatta bazılarında bat geçtikten sonra testlerde görünüyormuş

Ama prolaktin önemli eğer bitkiler fayda sağladıysa gebelik oluşur ama eğer yüksekse dediğin gibi orası sıkıntı mutlaka ilaçla düşürmelisin. Ama yinede senin için içimden olumlu düşüncelerim var baştan beri senin gebelik yakın her koşulda içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…