Öyleymiş canım bende ilk defa duydum burdaSut neden geliyorki prolaktik yuksekligindenmi oluyor?Hic duymamisdim
Yaaaaa yasasiinnnn
Yehoooooo
Bata kaç gün vardı canımDayanamadım bir test daha yaptım ben 5 dk içinde çektim bunu görebiliyormusunuz bişey ben normalde hafif görüyorum sanki
5 gün canım ama 3 gündür pembe sulu akıntım varBata kaç gün vardı canım
Rica ederim Canım bende konumdan arastirarak buldum hamburg Dayım ben Dr.med.hakan özkan doktorum sen nerdesinCanım benim burda türk doktoru yok sanırım hiç duymadım ama bi araştırim belki vardır çok teşekkür ederim dediğin gibi o belki birşeyler yapar çok sağol
Inşallah canım Inşallah şifa bulursun biran önce hamis kalirsin bu konuda erkek doktorlar daha bilgili ben hem kadina hem erkek olana gittim erkek olan daha iyiydi Inşallah sende memnun kalirsinBir hayale yolculuk yaa öyle dedin hemen baktım başka bir yerde bir türk kadın var yarın aricam bi hemen belki o yardımcı olur bana çok teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti bu umut oldu şuan bana birazda olsa
Tebrik ederim canimmm
Yinede testte çıkması için erken galiba.İnşAllah akıntın da gebelikten kaynaklıdır5 gün canım ama 3 gündür pembe sulu akıntım var
Uzakmışsın canım ben frankfurt tarafındayım araştırıyorum bende bakalımRica ederim Canım bende konumdan arastirarak buldum hamburg Dayım ben Dr.med.hakan özkan doktorum sen nerdesin
İnşallah canım çok teşekkür ederimInşallah canım Inşallah şifa bulursun biran önce hamis kalirsin bu konuda erkek doktorlar daha bilgili ben hem kadina hem erkek olana gittim erkek olan daha iyiydi Inşallah sende memnun kalirsin
Ama prolaktin önemli eğer bitkiler fayda sağladıysa gebelik oluşur ama eğer yüksekse dediğin gibi orası sıkıntı mutlaka ilaçla düşürmelisin. Ama yinede senin için içimden olumlu düşüncelerim var baştan beri senin gebelik yakın her koşulda içini ferah tutBenim 10 gün gecikince doktor test yaptı 30 çıktı üstelik adetken daha fazla çıkıyormuş düşün adet olmadan 30du. Dahiliyeye git dedi gitmedim biliyorum dostinex vericekti araştırdım ne yapabilirim diye hiçbişe kullanmadım o ay normal olmam gereken günde oldum regl dedim demek ki düşmüş ama garantiye almak için çeşitli otlar çaylar besin takviyeleri denedim. İnşallah işe yaramıştırbenim ilaç kullanmaya alerjim var
Neresindensin Frankfurt bana yakın buralarda Türk Dr var canımUzakmışsın canım ben frankfurt tarafındayım araştırıyorum bende bakalım
Frankfurt bir saat canım bana giessen deyim senNeresindensin Frankfurt bana yakın buralarda Türk Dr var canım
Ben Mannheim dayım burada Türk Dr var buradakilere bak yakın basıl olsaFrankfurt bir saat canım bana giessen deyim sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?