• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Evet canım olur lütfen sende de mi prolaktin yüksekti ilaç kullandın mı
Benim 10 gün gecikince doktor test yaptı 30 çıktı üstelik adetken daha fazla çıkıyormuş düşün adet olmadan 30du. Dahiliyeye git dedi gitmedim biliyorum dostinex vericekti araştırdım ne yapabilirim diye hiçbişe kullanmadım o ay normal olmam gereken günde oldum regl dedim demek ki düşmüş ama garantiye almak için çeşitli otlar çaylar besin takviyeleri denedim. İnşallah işe yaramıştır 🤣🤣 benim ilaç kullanmaya alerjim var

Benim 10 gün gecikince doktor test yaptı 30 çıktı üstelik adetken daha fazla çıkıyormuş düşün adet olmadan 30du. Dahiliyeye git dedi gitmedim biliyorum dostinex vericekti araştırdım ne yapabilirim diye hiçbişe kullanmadım o ay normal olmam gereken günde oldum regl dedim demek ki düşmüş ama garantiye almak için çeşitli otlar çaylar besin takviyeleri denedim. İnşallah işe yaramıştır 🤣🤣 benim ilaç kullanmaya alerjim var
Yaaa inşallah canım inşallah 💛 💛

Canım bugün doktordaydım 3aydır deniyoruz dedim iki aydır denememize ramen ve normal bir seneye kadar dedi göğüsümden süt geldiğini demeye unuttum sonra tekrar aradım dedim takip etmemi söylemiş doktor almanyada yaşıyorum hemen randevu vermiyorlar bir iki ay sonra anca veriyorlar anlicağın birşeyde yapmıyorlar ne yapıcağımı bilmiyorum sanırım olmicak böyle onlar yüzüne bir sene böyle gider gibi
Canım bende almanyadayim sirf bu yüzden iyibir Türk doktor Buhman lazım durumu anlatinca veriyorlar hemen bana 4 gün sonraya randevu vermişti durumu anlatinca alman doktorlar berbat sonra Bi Türk doktor buldum ona gidiyorum ücretli ama çok memnunum benimde iki ay kimyasal olunca ilaç Verdi takip edelim birsey degismesse gel yine dedi

Canım bende almanyadayim sirf bu yüzden iyibir Türk doktor Buhman lazım durumu anlatinca veriyorlar hemen bana 4 gün sonraya randevu vermişti durumu anlatinca alman doktorlar berbat sonra Bi Türk doktor buldum ona gidiyorum ücretli ama çok memnunum benimde iki ay kimyasal olunca ilaç Verdi takip edelim birsey degismesse gel yine dedi
Aynı yerdeyseniz doktorunu önersen ne güzel olur arkadaşımız da yararlanır😍 değil mi Cey1an Cey1an

Canım benim burda türk doktoru yok sanırım hiç duymadım ama bi araştırim belki vardır çok teşekkür ederim dediğin gibi o belki birşeyler yapar çok sağol 💛

Ne mesela söyle bakim :)
Her ay regl zamanı göğüslerimi yoklardım hiç ağrı olmazdı. Bu sefer sanki uçlarından asıyolarmış gibi acı sızı var uçlarında. Kasıkta batma var bir sağ tarafta oluyor bir solda. Ateşim yüksek. İştahım aşırı açık. Her ay regl zamanı tatlıya gömülürdüm rica minnet yedim bugün bitane midem bulandı. Eğer hamile değilsem helal olsun iyi feyk attı vücut dicem 🤣🤣🤣

Her ay regl zamanı göğüslerimi yoklardım hiç ağrı olmazdı. Bu sefer sanki uçlarından asıyolarmış gibi acı sızı var uçlarında. Kasıkta batma var bir sağ tarafta oluyor bir solda. Ateşim yüksek. İştahım aşırı açık. Her ay regl zamanı tatlıya gömülürdüm rica minnet yedim bugün bitane midem bulandı. Eğer hamile değilsem helal olsun iyi feyk attı vücut dicem 🤣🤣🤣
😂😂😂 baya gelişmeler bar 4 gün var diyorsun erken gebelik yapsan çıkar biliyorsun değil mi

Bir hayale yolculuk Bir hayale yolculuk yaa öyle dedin hemen baktım başka bir yerde bir türk kadın var yarın aricam bi hemen belki o yardımcı olur bana çok teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti bu umut oldu şuan bana birazda olsa

Back