- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 30
Normal için erken erken yapsaydın kuzumŞimdi normal gebelik yaptım çıkmadı kızama beklememiş idrardı farkeder mi aaa ben şok
Erken gebeliği yarın sabah yapayım diyorum aşkoNormal için erken erken yapsaydın kuzum
Sut neden geliyorki prolaktik yuksekligindenmi oluyor?Hic duymamisdimAynen canım maalesef öyle birşey yapmıyorlar bide aslında demeye unuttum nasıl unuttum onuda bilmiyorum ya sonra geri aradım takip etmemi söylemiş adet olduktan sonra tekrae araeım belki test yaparlarsa pek sanmıyorum ama veya bu ayda böyle geçiririm bakarım sonra çünkü hala göğüsümden süt geliyor ne yapıcağımı bilmiyorum
Olur sabah ysp kuzum bende sabah yaptımErken gebeliği yarın sabah yapayım diyorum aşko
yap senden ne giderki egerki hic birsey olmasa daha var zaten Bata, olsada ne guzel cabuk bilirsin4 günüm var erken davranmam istemiyorum ama şüphelerim var benim de
Sabahlari hormon dahada artmis oluyor en iyisi oErken gebeliği yarın sabah yapayım diyorum aşko
Sabah yapcam okeytoOlur sabah ysp kuzum bende sabah yaptım
Aynen yapcam bakalımyap senden ne giderki egerki hic birsey olmasa daha var zaten Bata, olsada ne guzel cabuk bilirsin
Evet belki de o yüzden çıkmadıSabahlari hormon dahada artmis oluyor en iyisi o
Tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Umutlandirmak istemem ama meme ucu acısı direkt gebelik belirtisidirHer ay regl zamanı göğüslerimi yoklardım hiç ağrı olmazdı. Bu sefer sanki uçlarından asıyolarmış gibi acı sızı var uçlarında. Kasıkta batma var bir sağ tarafta oluyor bir solda. Ateşim yüksek. İştahım aşırı açık. Her ay regl zamanı tatlıya gömülürdüm rica minnet yedim bugün bitane midem bulandı. Eğer hamile değilsem helal olsun iyi feyk attı vücut dicem
Evet bende öyle biliyorumKapak çizgisi benim genel yumurtlama öncesi sıcaklığımın ortalaması değil mi? Öyle olması lazım
Ya çok sevındım hadı gönlünü ferah tut artık sağlıkla büyüsün :)Kızlar bugün miniminnacık kese gördük, darısı tez zamanda sizlere olsun inşallah
Umutlandirmak istemem ama meme ucu acısı direkt gebelik belirtisidir
İnşallah öyledir hiç regl zamanı acımamıştıTebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
7.10 geçe ateşimi ölçüp testimi yapacağım hazır olİşte buna imzamı atarımve yatarım iyi geceler fıstıklar sabah ilk işim testlerinize ve ateşlerinize bakmak. Çok bekletmeyin 6 da uyanıyorum en geç 6.30 da testleri göreyim
Beta kaç olunca keseyi görebiliyolarKızlar bugün miniminnacık kese gördük, darısı tez zamanda sizlere olsun inşallah
Çok teşekkür ederim kuzumYa çok sevındım hadı gönlünü ferah tut artık sağlıkla büyüsün :)
2 gün önce 413 tü, bugün görmez diye düşünüyordum ama küçücük kese gördü.Beta kaç olunca keseyi görebiliyolar
Teşekkür ederim canım benımTebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?