Evet canım olur lütfen sende de mi prolaktin yüksekti ilaç kullandın mıBak bende de aynı problem vardı malum prolaktin. Eğer benim bu ay tuttuysa sana özelden neler yaptım bir bir anlatırım canısı ama en önemlisi moral lütfen moralini bozma
Benim 10 gün gecikince doktor test yaptı 30 çıktı üstelik adetken daha fazla çıkıyormuş düşün adet olmadan 30du. Dahiliyeye git dedi gitmedim biliyorum dostinex vericekti araştırdım ne yapabilirim diye hiçbişe kullanmadım o ay normal olmam gereken günde oldum regl dedim demek ki düşmüş ama garantiye almak için çeşitli otlar çaylar besin takviyeleri denedim. İnşallah işe yaramıştırEvet canım olur lütfen sende de mi prolaktin yüksekti ilaç kullandın mı
Yaaa inşallah canım inşallahBenim 10 gün gecikince doktor test yaptı 30 çıktı üstelik adetken daha fazla çıkıyormuş düşün adet olmadan 30du. Dahiliyeye git dedi gitmedim biliyorum dostinex vericekti araştırdım ne yapabilirim diye hiçbişe kullanmadım o ay normal olmam gereken günde oldum regl dedim demek ki düşmüş ama garantiye almak için çeşitli otlar çaylar besin takviyeleri denedim. İnşallah işe yaramıştırbenim ilaç kullanmaya alerjim var
Canım bende almanyadayim sirf bu yüzden iyibir Türk doktor Buhman lazım durumu anlatinca veriyorlar hemen bana 4 gün sonraya randevu vermişti durumu anlatinca alman doktorlar berbat sonra Bi Türk doktor buldum ona gidiyorum ücretli ama çok memnunum benimde iki ay kimyasal olunca ilaç Verdi takip edelim birsey degismesse gel yine dediCanım bugün doktordaydım 3aydır deniyoruz dedim iki aydır denememize ramen ve normal bir seneye kadar dedi göğüsümden süt geldiğini demeye unuttum sonra tekrar aradım dedim takip etmemi söylemiş doktor almanyada yaşıyorum hemen randevu vermiyorlar bir iki ay sonra anca veriyorlar anlicağın birşeyde yapmıyorlar ne yapıcağımı bilmiyorum sanırım olmicak böyle onlar yüzüne bir sene böyle gider gibi
Aynı yerdeyseniz doktorunu önersen ne güzel olur arkadaşımız da yararlanırCanım bende almanyadayim sirf bu yüzden iyibir Türk doktor Buhman lazım durumu anlatinca veriyorlar hemen bana 4 gün sonraya randevu vermişti durumu anlatinca alman doktorlar berbat sonra Bi Türk doktor buldum ona gidiyorum ücretli ama çok memnunum benimde iki ay kimyasal olunca ilaç Verdi takip edelim birsey degismesse gel yine dedi
Tebrikler kuzu
Bugun dü kuuzm bat pzartesi 29 bugünde 85 cıktı betaTebrikler kuzukaç gün var bata?
4 günüm var erken davranmam istemiyorum ama şüphelerim var benim deBugun dü kuuzm bat pzartesi 29 bugünde 85 cıktı beta
Ne mesela söyle bakim :)4 günüm var erken davranmam istemiyorum ama şüphelerim var benim de
Canım benim burda türk doktoru yok sanırım hiç duymadım ama bi araştırim belki vardır çok teşekkür ederim dediğin gibi o belki birşeyler yapar çok sağolCanım bende almanyadayim sirf bu yüzden iyibir Türk doktor Buhman lazım durumu anlatinca veriyorlar hemen bana 4 gün sonraya randevu vermişti durumu anlatinca alman doktorlar berbat sonra Bi Türk doktor buldum ona gidiyorum ücretli ama çok memnunum benimde iki ay kimyasal olunca ilaç Verdi takip edelim birsey degismesse gel yine dedi
Her ay regl zamanı göğüslerimi yoklardım hiç ağrı olmazdı. Bu sefer sanki uçlarından asıyolarmış gibi acı sızı var uçlarında. Kasıkta batma var bir sağ tarafta oluyor bir solda. Ateşim yüksek. İştahım aşırı açık. Her ay regl zamanı tatlıya gömülürdüm rica minnet yedim bugün bitane midem bulandı. Eğer hamile değilsem helal olsun iyi feyk attı vücut dicemNe mesela söyle bakim :)
Her ay regl zamanı göğüslerimi yoklardım hiç ağrı olmazdı. Bu sefer sanki uçlarından asıyolarmış gibi acı sızı var uçlarında. Kasıkta batma var bir sağ tarafta oluyor bir solda. Ateşim yüksek. İştahım aşırı açık. Her ay regl zamanı tatlıya gömülürdüm rica minnet yedim bugün bitane midem bulandı. Eğer hamile değilsem helal olsun iyi feyk attı vücut dicem
Aaa aynen canım yakınmıyızdır ki acaba nerden geliyorsun canım sen
2 gün kala erken gebelik yapcam bakalım inşallah hamileyimdirbaya gelişmeler bar 4 gün var diyorsun erken gebelik yapsan çıkar biliyorsun değil mi
Sımdı d yapabılırısn kız2 gün kala erken gebelik yapcam bakalım inşallah hamileyimdir
Şimdi normal gebelik yaptım çıkmadı kızSımdı d yapabılırısn kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?