• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

@Deepblues kapak çizgisini neye göre çekiyor yum öncesi son 6 sıcaklıgın ortalaması değil mi? Senin tablolarda ve destinesia da da yüksek geldi bana kapak sanki farklı hesaplıyor gibi.

Gerçi kese görülse bile sağlıksız gebeliktir diye okudum bikacyerde...
Rabbim en iyisini bilir ama... Bilmiyorum ya bidaha çocuk sahibi olmak nasip olmucak gibi
bence yarın ilk işiniz dr a gıtmek olsun,Allah korusun dıs gebelık olabılır aman sakın aksatmayın,çok öenmli bir durum bu.

Gerçi kese görülse bile sağlıksız gebeliktir diye okudum bikacyerde...
Rabbim en iyisini bilir ama... Bilmiyorum ya bidaha çocuk sahibi olmak nasip olmucak gibi
Eğer sağlıksız ise ve senden gidecekse yapılacak bir şey yok maalesef.ben yaşadım sen yaşamazsın İnşAllah 🤲🏻 Bunu nasip eden tekrar nasip etmez mi. Asla umudunu kaybetme rabbim her an bizimle 🥰

Yok canım farklı hastaneler, inşallah öyledir yoksa çok kötüyüm ağlıyorum şuan çok korkuyorum
Allhtan umit kesilmez cnm uzulme cunku bende ayni durumdayim 6.53 cikti yukselmese benmkide kimyasal olabilir sadece dua ediyorum baska birsey elden gelmiyor hakimizda hayirlisini versin rabbim🙏

"Doğurganlık Arkadaşı kapak çizgisini nasıl belirler? Kapak çizgisi (yumurtlama saptandığında tablonuz boyunca yatay olarak çizilen çizgi), yumurtlama öncesi ve sonrası sıcaklıklarınızı kolayca görmenize yardımcı olan görsel bir araçtır. Fizyolojik bir önemi yoktur yani yumurtlama düzeninizi görmenize yardımcı olduğu sürece nereye yerleştirildiğinin pek bir önemi yoktur.

Doğurganlık Arkadaşı, benzersiz haritanızın modeline göre makul bir kapsam belirler.

Kapak çizgisi onu bulmayı umduğunuz yerde değilse, Doğurganlık Farkındalık Yöntemi Kurallarını düşünüyor olabilirsiniz.

yumurtlamadan önceki 6 sıcaklıktan bir derecenin onda biri daha yüksek olan kapak çizgisi. Kullanmak istediğiniz yöntem buysa

(net grafik modellerine sahip olanlar için en uygundur), Fertility Friend'deki dedektör ayarlama bölümünü ayarlayarak kullanabilirsiniz.

uygulama. Gelişmiş (önerilen) ayardaki koruma çizgisi, işlem sırasında gereksiz kaygıyı önlemek için genellikle biraz daha düşük bulunur.

luteal faz ve daha karmaşık yumurtlama modellerini tanımak "
fertility böyle demiş sayfasında

Bnde öyle düşünüyorum canım sağlık ocağı aradı , kanamaniz yoksa bikacgun sonra kadın doğuma gidin kese olusmusmu olusmamismi bakılsın tekrar kan alınsın dedi, ben karaları bağladım bu bı mucizeydi , umudum yok , 4 günde bu kadar artış az mı normalmi kişiden kişiye değişiklik gösterir mi kimse birşey demiyor 😥😥
Moralinizi bozma buraya girme bir süre herkesten bir ses çıkıyor. Kendini dinle dua et bol bol♥️

Kızlar üstteki ovülasyon alttaki gebelik testi birini flaşla diğerini normal çektim ben sanki gebelikte hafif bi çizgi görüyorum pembe akıntı ara ara peçeteye gelmeye devam ediyor 3. Gün bugün

Eklentiler

• DF2E7847-2063-45D0-98B2-933C695E4D0B.jpeg
    DF2E7847-2063-45D0-98B2-933C695E4D0B.jpeg
    159,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 52FC85EF-8C50-4FBD-86CB-7C239EADD3CB.jpeg
    52FC85EF-8C50-4FBD-86CB-7C239EADD3CB.jpeg
    126,8 KB · Görüntüleme: 47
  • B19A67C8-162A-47A3-9FC7-F8B833E5DBA6.jpeg
    B19A67C8-162A-47A3-9FC7-F8B833E5DBA6.jpeg
    172,8 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar üstteki ovülasyon alttaki gebelik testi birini flaşla diğerini normal çektim ben sanki gebelikte hafif bi çizgi görüyorum pembe akıntı ara ara peçeteye gelmeye devam ediyor 3. Gün bugün
Evet canım ben de gölge görüyorum

Eğer sağlıksız ise ve senden gidecekse yapılacak bir şey yok maalesef.ben yaşadım sen yaşamazsın İnşAllah 🤲🏻 Bunu nasip eden tekrar nasip etmez mi. Asla umudunu kaybetme rabbim her an bizimle 🥰
Doktor yıl sonuna kadar süre vermisti, kist olduğu için, oda oldu dedim sevindim, tüp bebeğe gerek kalmadı dedim şimdi düşük olursa ara vermem gerekicek tüp bebeği onercek onada zaten imkanımız yok , tabi orası öyle ama bu belirsizlik insanı mahvediyo doktorlarda insanı sinirlenditiyo, biri diyoki çokta düşük değil biride dis gebelik olabilir diyo , onlar net olmayınca iyice çaresiz hissediyorum,doğru söylüyorsun hep bizimle ... Hayırlısı artık 😔

Allhtan umit kesilmez cnm uzulme cunku bende ayni durumdayim 6.53 cikti yukselmese benmkide kimyasal olabilir sadece dua ediyorum baska birsey elden gelmiyor hakimizda hayirlisini versin rabbim🙏
İnşallah yükselir canım çok üzüldüm gerçekten böyle beklemek daha zor, seni çok iyi anlıyorum , hayırlısı artik

Doktor yıl sonuna kadar süre vermisti, kist olduğu için, oda oldu dedim sevindim, tüp bebeğe gerek kalmadı dedim şimdi düşük olursa ara vermem gerekicek tüp bebeği onercek onada zaten imkanımız yok , tabi orası öyle ama bu belirsizlik insanı mahvediyo doktorlarda insanı sinirlenditiyo, biri diyoki çokta düşük değil biride dis gebelik olabilir diyo , onlar net olmayınca iyice çaresiz hissediyorum,doğru söylüyorsun hep bizimle ... Hayırlısı artık 😔
Canim bak ben de tüp bebek için para biriktiyodum artık pazartesi gününe randevu almıştım infertilite doktoruna o cuma hamile olduğumu ogrendim doktordan 3 gün önce. Umutsuzluğa asla kapılma en kötü ihtimalle sağlıksız gebelik bile olsa hamile kalabildiğimi gördüm diye içimde bir rahatlama var bence aynısını sen de düşün inşallah bebeklerimizi kucağımıza sağlıklı olarak alacağız

@Deepblues kapak çizgisini neye göre çekiyor yum öncesi son 6 sıcaklıgın ortalaması değil mi? Senin tablolarda ve destinesia da da yüksek geldi bana kapak sanki farklı hesaplıyor gibi.
Valla canım kendi çekiyor ben vajinal ölçüm yaptım hep o yüzden ateş yüksek çıkıyor öncesi ve sonrası arası fark fazla olduğu için orta çizgi aşağıda kalıyor. Şöyle mesela dpo öncesi ateş 36.4 dpo sonrası 37 lerde geziniyorsa o çizgi altta kalıyor sende zigzaglar fazla fark az bundan kaynaklı olabilir

Kapak çizgisi benim genel yumurtlama öncesi sıcaklığımın ortalaması değil mi? Öyle olması lazım

Back