- 8 Ocak 2020
- 758
- 595
- 53
- 27
Sağlık ocağında yaptırmıştım dün gitmedim daha , onlarda beni aramadıAllahtan ümit kesilmez doktor ne diyor
Bence karamsar olmayın doktorla görüşün belki normal sınırlar içindesinizBağlık ocağında yaptırmıştım dün gitmedim daha , onlarda beni aramadı
Hastaneden hastaneye referans ve ölçüm değişebiliyor. Aynı hastaneyse bilemem ama farklıysa kendini strese sokma bebeğin seninledir canımBen heralde düşük yapcam, veya sagliksiz bir gebelik heralde beta 734 çıkmış
Canım 4. Gündeki ateşi discard etsene biBenim bu ay ateşlerim istikrarlı yükselmedi neden acaba
Yok canım farklı hastaneler, inşallah öyledir yoksa çok kötüyüm ağlıyorum şuan çok korkuyorumHastaneden hastaneye referans ve ölçüm değişebiliyor. Aynı hastaneyse bilemem ama farklıysa kendini strese sokma bebeğin seninledir canım
Ağlama bitanem bebeği de strese sokuyosun yapma bebeğin iyi seninle git bi özel hastaneye bi daha ver bakalım kaç çıkıcak için rahat etsin ama böyle yapmaYok canım farklı hastaneler, inşallah öyledir yoksa çok kötüyüm ağlıyorum şuan çok korkuyorum
Çok sağol canım desteğin için gerçekten, eşim işten gelince gitcez inşallah iyi bir sonuç çıkar ordaAğlama bitanem bebeği de strese sokuyosun yapma bebeğin iyi seninle git bi özel hastaneye bi daha ver bakalım kaç çıkıcak için rahat etsin ama böyle yapma
Canım yüksekliği gayet iyi neden öyle düşündün iki günde bir verdin mi hep kaç çıktı?Çok sağol canım desteğin için gerçekten, eşim işten gelince gitcez inşallah iyi bir sonuç çıkar orda
Cumu günü akşam vermiştim canım 524.6 çıktı bide dün verdim 734 çıktı artış çok düşük geldi banaCanım yüksekliği gayet iyi neden öyle düşündün iki günde bir verdin mi hep kaç çıktı?
Anladım canım belki başka hastanede verdiğin için olabilir aynı hastanede tekrar bi ver inşallah yükselir sağlıklı bir şekilde sıkma canını iyi düşünCumu günü akşam vermiştim canım 524.6 çıktı bide dün verdim 734 çıktı artış çok düşük geldi bana
İnşallah canım, teşekkür ederimAnladım canım belki başka hastanede verdiğin için olabilir aynı hastanede tekrar bi ver inşallah yükselir sağlıklı bir şekilde sıkma canını iyi düşün
Hemen doktora git bakalım canım ne diyecek belki ilaç verirBen heralde düşük yapcam, veya sagliksiz bir gebelik heralde beta 734 çıkmış
Gönlünü ferah tut sen sonucun iyi olacakÇok sağol canım desteğin için gerçekten, eşim işten gelince gitcez inşallah iyi bir sonuç çıkar orda
Canım 4. Gündeki ateşi discard etsene bi
pozitifbiri @Deepblues kızlar benim ateş çok garip ilerliyo normal mi yav bu zig zag çiziyorum her gün
üzülmeyın ınsallah cok ıyı olur..tutunmazsada üzülmeyin çünkü genetık problemı olan bbekler tutunamıyormus,Allah saglıklı bebeklerı nasıp etsın.dualarımız sızınleCumu günü akşam vermiştim canım 524.6 çıktı bide dün verdim 734 çıktı artış çok düşük geldi bana
Doktor sene sonuna kadar tutarsa iyi, tutmazsa tüp bebek gibi alternatiflere yonelcez dedi , o kadar parada mumkunati yok zaten, çok istiyorum inşallah benimle olur , Amin çok teşekkür ederimüzülmeyın ınsallah cok ıyı olur..tutunmazsada üzülmeyin çünkü genetık problemı olan bbekler tutunamıyormus,Allah saglıklı bebeklerı nasıp etsın.dualarımız sızınle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?