- 14 Mayıs 2021
- 4.924
- 10.090
- 158
ayy hadı bakalım tam benım mesaı bıtımınde senın sonuc cıkacak demekkı hemen paylas bzımle :) keşke bi alet olsa son ılıskıden hemen üç gun sonra soylese tuttumu tutmadımı :) beklemek cok zor yaBende kan tahlili verdim, sizin saatle 5de cikacsk heyecandan bekleyemiyorumdaa olmazsa husrsn olucak kac sefer aldaniyorum test filan derken
Ates olcmeyi hic yapmadim yaa yuksek oluncami hamile olunuyor?
Çok geçmiş olsun inşallah toparlar en kısa sürede kızın
test yapacak gune gelemedık kı bır turlu :) cogumuzunkı ayın sonuna dogru yada sonundabiz gittikten sonta test mest atan kalmamıs ya bu ne boyle
ooo cok var dahatest yapacak gune gelemedık kı bır turlu :) cogumuzunkı ayın sonuna dogru yada sonunda
az kalmış az ayı yarıladık bile gelsin o günler biran önceooo cok var daha
Yok canımm daha 8 gün varÇok geçmiş olsun inşallah toparlar en kısa sürede kızınbat geldi mi bat zamanı ise bu ateş sen hamilesin diye bağırıyor kendimden biliyorum
Hiç belli olmazYok canımm daha 8 gün var
Bugün ben yaptım da negatifi atasım gelmedi azıcık ihtimal olsaydı atardım şaşı olana dek bakardıkbiz gittikten sonta test mest atan kalmamıs ya bu ne boyle
Belirtilerin nelerdi canısı?Bende bir çok belirti yaşadım o ağrılar nasıl psikolojik olabiliyor anlamıyorum. Sabırla bekledim bugünü ama negatifdemek ki nasip değilmiş belki de ben hala tam iyileşemedim
Kasık bel ağrısı (hala devam ediyor )Belirtilerin nelerdi canısı?
Kırmızıları görene kadar hiç belli olmaz bakalım her zaman umut varKasık bel ağrısı (hala devam ediyor )
Akıntı var normalden fazla hatta bugünlerde sarımsı
Gaz sancısı, idrara sık çıkma, çok su içme isteği
Ara sıra mide bulantısı ama şiddetli değildi.
Göğüs halkaları bir değişmişti.
Yani kendimce %90 hamileyim dedim ama değilmişimDaha adet olmadım bat günüm yarın. Nasip bakalım önümüzdeki aya olacak mı?
Sabah yaptığım teste az önce bakayım dedim hafif bir şey görür gibi oldum. Su damlatayım da bakayım dedim çünkü bir yerde okumuştum kuruma çizgisiyse siliniyormuş su damlatınca. Yaptım baktım şimdi bariz belli bir ikinci çizgi var. Testi mi bozdum umutlanmalı mıyım anlamadımKırmızıları görene kadar hiç belli olmaz bakalım her zaman umut var
Ben heralde düşük yapcam, veya sagliksiz bir gebelik heralde beta 734 çıkmışBenim de bulantım yok fazla ki ben normalde bile çok bulantı kusma yaşayan biriyim midem hassas hamilelikte günde 20 kere kusarım saniyodum ama şimdilik baya iyi gidiyorum daha hiç kusmam olmadı benim de dediğin gibi metalik tat var ağzımda iştahsızlık var idrar sıklığı var bı de akıntım çok var hala regl oldum diye korkuyorum reglmisim gibi çok akıntı geliyo bı bakıyorum kırmızı değil şeffaf rahatlıyorum. Bence gidip sağlık ocağında kan vermelisin beni pazartesi kan alımına tekrar çağırdı çünkü kadın doğum. Kötü hiçbir şey de düşünme her hamilelik kendine özel inşallah bu şekilde olması daha rahat bir hamilelik geçireceğinin işareti
Inşallah canım hepimiz sevinirizYaaa MasallahInsallah bu ay olur canim
Allahtan ümit kesilmez doktor ne diyorBen heralde düşük yapcam, veya sagliksiz bir gebelik heralde beta 734 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?