• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlarrrr bir şey soracağım sarımsı sümüksü akıntı bu ay çok yaşıyorum, diğer aylarda arada olurdu. Daha çok peynir kesiği gibi olan beyaz akıntı ve şeffar olurdu. Ama bu ay hep sarı sümüksü, ama koku kaşıntı falan yok. Sizce neden böyle olmuş olabilir
Canım bende aynı sekildeyim sari sümüksü Bi akinti var hayırlısı hepimiz için

Ben de de ara ara var 🫤 az önce biraz açlık hissettim avokado yiyim dedim yedikten sonra bi bulantı geldi ama öyle öğürecek kadar değil. Midem bulamaç gibi oldu😀
Ayy valla bende aynıyım sana umut vermek istemiyorum ama gerçekten aynıyım benim zaten iki gebeliğimdede öğürecek kadar olmuyodum şuan da öğürecek gibi değilim ama bulantı geliyo canım bende öğrenmeden psikolojiktir diyodum ama bende bat geçtikten sonrayı canım hormonlardan psikolojikte olabilir

Ayy valla bende aynıyım sana umut vermek istemiyorum ama gerçekten aynıyım benim zaten iki gebeliğimdede öğürecek kadar olmuyodum şuan da öğürecek gibi değilim ama bulantı geliyo canım bende öğrenmeden psikolojiktir diyodum ama bende bat geçtikten sonrayı canım hormonlardan psikolojikte olabilir
Vallahi hayırlısı kuzucum 4 günüm var bata bakalım göğüslerim sızlamaya başladı ama nolcak bakalım beklemedeyim. Ama pastayı aşırı severim dün kayınpederimin doğum gününde yiyemedim. Eşime verdim sen ye diye canım istemedi. Ben ki tatlının önüne paspas olurum😂

Vallahi hayırlısı kuzucum 4 günüm var bata bakalım göğüslerim sızlamaya başladı ama nolcak bakalım beklemedeyim. Ama pastayı aşırı severim dün kayınpederimin doğum gününde yiyemedim. Eşime verdim sen ye diye canım istemedi. Ben ki tatlının önüne paspas olurum😂
Aynı ben diyorum başkada bişey demiyorum 😂 ben yinede yiyorum ama bu ara aşırı turşu düşkünlüğü var bende bebişim galiba kız 🙏

Aynı ben diyorum başkada bişey demiyorum 😂 ben yinede yiyorum ama bu ara aşırı turşu düşkünlüğü var bende bebişim galiba kız 🙏
Ekşi kızı çağırır derler evet 🥰 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canısı. İnşallah ben de hamileyimdir bana da dua eder misin 🤲🏻♥️

Ekşi kızı çağırır derler evet 🥰 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canısı. İnşallah ben de hamileyimdir bana da dua eder misin 🤲🏻♥️
Canım dualarım zaten hep sizinle umarım sen ve bütün isteyen herkes biran önce güzel haberlerle gelirsiniz Kasım ayı bana uğur getirdi darısı sizlere olsun 🙏💕

Bende bir çok belirti yaşadım o ağrılar nasıl psikolojik olabiliyor anlamıyorum. Sabırla bekledim bugünü ama negatif 😔 demek ki nasip değilmiş belki de ben hala tam iyileşemedim

MERHABA ÖNCELİKLE HERKESE HAYIRLISI OLSUN ŞİMDİDEN BENDE KASIM AYINA TÜP BEBEK TEDAVİME DÜN İTİBARİYLE BAŞLAMIŞ BULUNUYORUM BU SÜREÇTE NE YAPMAM GEREKTİĞİ KONUSUNDA NELERE DİKKAT ETMEM GEREKTİĞİ KONUSUNDA YARDIMLARINIZA AÇIĞIM İNŞALLAH HEPİMİZ BİRER HAMİŞ OLURUZ BU SÜREÇ SONUNDA 🥰🤗

Back