• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

@Deepblues femometer da Fertility de 12. gün yumurtlama olmuş gösteriyor
11 - 12 ovulasyon ben görünüyor bence de ölçmeye devam et çizgiyi çeker disccard et dememin sebebi çizgiyi cekecek mi diye düşündüğümden

pozitifbiri pozitifbiri @Deepblues kızlar benim ateş çok garip ilerliyo normal mi yav bu zig zag çiziyorum her gün😂😂
Nazar boncuğu koy oraya😁 maşallah istikrarlı gidiyor bat günü de böyle devam ederse gebelikten yüksek ihtimal suphelenebiliriz🌝 tahminimce progesteron degerin de güzel

çekmedi hocam😂 bir yüksek ateş daha bekliyor benden hissediyorum😂 femometer den baktım da benzer gebe eğrilerine. Evet 0.1 0.1 yükselen gebe olan bilem varmış 🤔
11 - 12 ovulasyon ben görünüyor bence de ölçmeye devam et çizgiyi çeker disccard et dememin sebebi çizgiyi cekecek mi diye düşündüğümden

Eklentiler

• IMG_20221116_151317.jpg
    IMG_20221116_151317.jpg
    120,5 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20221116_151258.jpg
    IMG_20221116_151258.jpg
    121,9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20221116_151236.jpg
    IMG_20221116_151236.jpg
    160,3 KB · Görüntüleme: 35
çekmedi hocam😂 bir yüksek ateş daha bekliyor benden hissediyorum😂 femometer den baktım da benzer gebe eğrilerine. Evet 0.1 0.1 yükselen gebe olan bilem varmış 🤔
Vardır önemli olan yumurtanın kaliteli olması, progesteron eksikse 3 aylık olana kadar progestan kullanırız napalım 🤷

Canım doktorunla iletişime geçtin mi? Moralini bozmak asla istemem ama dış gebelik ihtimali olabilir o yüzden bir an önce danış derim
Bnde öyle düşünüyorum canım sağlık ocağı aradı , kanamaniz yoksa bikacgun sonra kadın doğuma gidin kese olusmusmu olusmamismi bakılsın tekrar kan alınsın dedi, ben karaları bağladım bu bı mucizeydi , umudum yok , 4 günde bu kadar artış az mı normalmi kişiden kişiye değişiklik gösterir mi kimse birşey demiyor 😥😥

Bnde öyle düşünüyorum canım sağlık ocağı aradı , kanamaniz yoksa bikacgun sonra kadın doğuma gidin kese olusmusmu olusmamismi bakılsın tekrar kan alınsın dedi, ben karaları bağladım bu bı mucizeydi , umudum yok , 4 günde bu kadar artış az mı normalmi kişiden kişiye değişiklik gösterir mi kimse birşey demiyor 😥😥
Canım normal değil ama çok istisnai durumlarda da olsa artış azken de kese görünebiliyormuş burada okumuştum

Canım normal değil ama çok istisnai durumlarda da olsa artış azken de kese görünebiliyormuş burada okumuştum
Gerçi kese görülse bile sağlıksız gebeliktir diye okudum bikacyerde...
Rabbim en iyisini bilir ama... Bilmiyorum ya bidaha çocuk sahibi olmak nasip olmucak gibi

Back