• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bende kan tahlili verdim, sizin saatle 5de cikacsk heyecandan bekleyemiyorumdaa olmazsa husrsn olucak kac sefer aldaniyorum test filan derken🤣
ayy hadı bakalım tam benım mesaı bıtımınde senın sonuc cıkacak demekkı hemen paylas bzımle :) keşke bi alet olsa son ılıskıden hemen üç gun sonra soylese tuttumu tutmadımı :) beklemek cok zor ya

Canım adet gününden itibaren yataktan kalkmadan her gün aynı saatte çubuk ateş ölçerle dilaltından ölçüm yapıp uygulamaya kaydediyorsun( Fertility friend ya da femometer uygulamaları). Yumurtlamadan önce ve sonra olarak ateş ölçümlerini takip ediyor. Yum oncesi düşük, yum sonrası yüksek seyrediyor normalde. Eğer 37ye yakın(ki bu senin ateş durumuna göre değişebilir) seyrediyorsa muhtemel gebelik var. Yoksa adete bikaç gün kala düşüyor ve adet ateşine geliyorsun mantık bu. Benim adet ateşim 36.2-36.3 gebeliklerimde 36.9-37.1 de seyretti hep
Ates olcmeyi hic yapmadim yaa yuksek oluncami hamile olunuyor?

pozitifbiri pozitifbiri canım ateşim, 37.1. Ama unuttum yataktan çıktım, kız rahatsız kusuyor😩😩😔😫
Çok geçmiş olsun inşallah toparlar en kısa sürede kızın 🙏 bat geldi mi bat zamanı ise bu ateş sen hamilesin diye bağırıyor kendimden biliyorum ;)

Belirtilerin nelerdi canısı?
Kasık bel ağrısı (hala devam ediyor )
Akıntı var normalden fazla hatta bugünlerde sarımsı
Gaz sancısı, idrara sık çıkma, çok su içme isteği
Ara sıra mide bulantısı ama şiddetli değildi.
Göğüs halkaları bir değişmişti.

Yani kendimce %90 hamileyim dedim ama değilmişim ☺️Daha adet olmadım bat günüm yarın. Nasip bakalım önümüzdeki aya olacak mı?

Herkese selam,

1 ay önce spirali çıkarttırdım. Sonrasında korunmadık. Adetim 17 gün gecikti. 17 günün sonunda ilk başta pembe sulu olarak gelip sonraki gün açık kırmızı olarak geldi. 1 gün sürdü sadece ve sonrasında kahverengi lekeye döndü. Böyle bir durum yaşayan oldu mu ? spiralle mi alakalı yoksa hamilelik ihtimali olabilir mi?

Benim bu ay ateşlerim istikrarlı yükselmedi neden acaba 🤔

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-16-10-30-25-058_com.tamtris.fertilityfriend (1).jpg
    Screenshot_2022-11-16-10-30-25-058_com.tamtris.fertilityfriend (1).jpg
    93 KB · Görüntüleme: 57
Kasık bel ağrısı (hala devam ediyor )
Akıntı var normalden fazla hatta bugünlerde sarımsı
Gaz sancısı, idrara sık çıkma, çok su içme isteği
Ara sıra mide bulantısı ama şiddetli değildi.
Göğüs halkaları bir değişmişti.

Yani kendimce %90 hamileyim dedim ama değilmişim ☺️Daha adet olmadım bat günüm yarın. Nasip bakalım önümüzdeki aya olacak mı?
Kırmızıları görene kadar hiç belli olmaz bakalım her zaman umut var 🥰

Kırmızıları görene kadar hiç belli olmaz bakalım her zaman umut var 🥰
Sabah yaptığım teste az önce bakayım dedim hafif bir şey görür gibi oldum. Su damlatayım da bakayım dedim çünkü bir yerde okumuştum kuruma çizgisiyse siliniyormuş su damlatınca. Yaptım baktım şimdi bariz belli bir ikinci çizgi var. Testi mi bozdum umutlanmalı mıyım anlamadım 🤷🏼‍♀️

Eklentiler

• 0079EC63-8283-42C7-9263-9AE761303223.jpeg
    0079EC63-8283-42C7-9263-9AE761303223.jpeg
    52,8 KB · Görüntüleme: 50
Benim de bulantım yok fazla ki ben normalde bile çok bulantı kusma yaşayan biriyim midem hassas hamilelikte günde 20 kere kusarım saniyodum ama şimdilik baya iyi gidiyorum daha hiç kusmam olmadı benim de dediğin gibi metalik tat var ağzımda iştahsızlık var idrar sıklığı var bı de akıntım çok var hala regl oldum diye korkuyorum reglmisim gibi çok akıntı geliyo bı bakıyorum kırmızı değil şeffaf rahatlıyorum. Bence gidip sağlık ocağında kan vermelisin beni pazartesi kan alımına tekrar çağırdı çünkü kadın doğum. Kötü hiçbir şey de düşünme her hamilelik kendine özel inşallah bu şekilde olması daha rahat bir hamilelik geçireceğinin işareti
Ben heralde düşük yapcam, veya sagliksiz bir gebelik heralde beta 734 çıkmış 😔

Back