- 10 Ekim 2022
- 367
- 759
- 18
- 30
Canım bende aynı sekildeyim sari sümüksü Bi akinti var hayırlısı hepimiz içinKızlarrrr bir şey soracağım sarımsı sümüksü akıntı bu ay çok yaşıyorum, diğer aylarda arada olurdu. Daha çok peynir kesiği gibi olan beyaz akıntı ve şeffar olurdu. Ama bu ay hep sarı sümüksü, ama koku kaşıntı falan yok. Sizce neden böyle olmuş olabilir
4 yıllık evliyiz iki gebeliğim oldu bir kaybım oldu sonra Bi oğlum oldu 3 yaşında ve şuan denemeye başlayalı iki ay olucak tı ilk ay olmadı bu ay bebişim benimleKac aylik evlisiniz? Cocugu olan varmi?
Canım bat ne zaman bendede oluyordu şuan daha sık oluyo inşallahBenim midem bulanıyor psikolojik mıdır bu iki oldu. Biri sabah ateşi ölçüp yatınca oldu. Şimdi de çayı içtim öncesinde sigara içmiştim ondan oldu
Ben de de ara ara varCanım bat ne zaman bendede oluyordu şuan daha sık oluyo inşallah
Ayy valla bende aynıyım sana umut vermek istemiyorum ama gerçekten aynıyım benim zaten iki gebeliğimdede öğürecek kadar olmuyodum şuan da öğürecek gibi değilim ama bulantı geliyo canım bende öğrenmeden psikolojiktir diyodum ama bende bat geçtikten sonrayı canım hormonlardan psikolojikte olabilirBen de de ara ara varaz önce biraz açlık hissettim avokado yiyim dedim yedikten sonra bi bulantı geldi ama öyle öğürecek kadar değil. Midem bulamaç gibi oldu
Vallahi hayırlısı kuzucum 4 günüm var bata bakalım göğüslerim sızlamaya başladı ama nolcak bakalım beklemedeyim. Ama pastayı aşırı severim dün kayınpederimin doğum gününde yiyemedim. Eşime verdim sen ye diye canım istemedi. Ben ki tatlının önüne paspas olurumAyy valla bende aynıyım sana umut vermek istemiyorum ama gerçekten aynıyım benim zaten iki gebeliğimdede öğürecek kadar olmuyodum şuan da öğürecek gibi değilim ama bulantı geliyo canım bende öğrenmeden psikolojiktir diyodum ama bende bat geçtikten sonrayı canım hormonlardan psikolojikte olabilir
Aynı ben diyorum başkada bişey demiyorumVallahi hayırlısı kuzucum 4 günüm var bata bakalım göğüslerim sızlamaya başladı ama nolcak bakalım beklemedeyim. Ama pastayı aşırı severim dün kayınpederimin doğum gününde yiyemedim. Eşime verdim sen ye diye canım istemedi. Ben ki tatlının önüne paspas olurum
Ekşi kızı çağırır derler evetAynı ben diyorum başkada bişey demiyorumben yinede yiyorum ama bu ara aşırı turşu düşkünlüğü var bende bebişim galiba kız
Canım dualarım zaten hep sizinle umarım sen ve bütün isteyen herkes biran önce güzel haberlerle gelirsiniz Kasım ayı bana uğur getirdi darısı sizlere olsunEkşi kızı çağırır derler evetAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canısı. İnşallah ben de hamileyimdir bana da dua eder misin
Ates olcmeyi hic yapmadim yaa yuksek oluncami hamile olunuyor?Valla canım daha var yaaa o yüzden ihtimal veremiyorum ya. Eğer varsa çok erken fark eden ben olurum heralde24 kasımda bekliyorum kendilerini sabah ateşimi ölçer atarım yine başladı benim ateş mesaisi
Yaaa Masallah8yillik evliyim bir kızım 7yasinda ikinci cocugu istiyoruz iki ay üst üstte kimyasal gebelik gecirdim bakalım bu ay ne çıkacak yumurtadan
Cuma inşallahSelam canım nasılsın doktora ne zaman gideceksin
İnşallah bu ay sendende iki çizgi görürüzEymen01 yok canım sen sabır konusunda bu topikte idolsün, pazartesi yapmaya başlarım bende test tabii cuma yapmazsam ki cuma yaparsam muhtemelen elimde birkaç test olur kimse tutamaz o zaman beni her gün bir tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?