Selam canım nasılsın doktora ne zaman gideceksinBeta takibi yap 10 güne gel dedi . Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim herseyin hayırlısı hakkımız da❣
Selam canım nasılsın? Bir gelişme var mı8 kasim
Selam canım nasılsın testi tekrarladın miSanırım yanlış alarm
Selam canım nasılsın? Regl oldun mu merak ettimKızlar sanırım ben eleniuorum inanılmaz bir bel ağrım var adet sancısı gibi
Adet olmadan 1 gün önce yine yap bnce , cunki hafif karartı var , eğer varsa netleşir o zamanİlk idrar canım normalde 6-7 gün var ama dün adet oldum sandım pembe akıntım vardı şuan kesilmiş durumda
Hayırlısı olsun canım hakkında, inşallah vardır, bncede var gibi gözüküyor ama daha küçük olduğu içinde silik çıkmış olabilirİlk 5dk içinde attığım fotoğraf gibi oldu bu akşam yaptım zaten emin değilim hala kan vericem iki gün sonra inşallah vardır
Bndede olmadı canım hala, ilk gebeligimdede olmamistiKızlar illa bu yerleşme kanaması olmak zorunda mı? Bende olmadı şu ana kadar mesela bu hamile olmadığım anlamına mı gelir?
Amin inşallahKismet canim olur tez zamanda Allahin izniyle
Yaaa o kadar mutlu oldum ki şuan iyi ki varsınızBence sız hamılesınız ıcıme oyle dogdu
Selam canım nasılsın bir gelişme var mıKızlar merhabalar adetime 3-4 gün var bugün pembe kahverengi bir akıntım oldu adet olduğumu düşünüyorum ama yerleşme kanaması olabilir mi çok az miktarda değil ama yoğunda değil ve normalde hep kıpkırmızı başlardı
Benim transfer araliğa kaldi. Sen pozitifi gördün galiba,tebrik ederim masallahSelam canım nasılsın? Bir gelişme var mı
Teşekkür ederim canım inşallah darısı gönülden isteyen herkese olsun her gün dua ediyorumBenim transfer araliğa kaldi. Sen pozitifi gördün galiba,tebrik ederim masallah
Test yapdinmi canim hic ya bata cok var?
Bende ölçmeye başlayayım bakalım, bakalım nasıl olacak, kendimi bir girdaba çekiliyor gibi hissediyorumValla canım daha var yaaa o yüzden ihtimal veremiyorum ya. Eğer varsa çok erken fark eden ben olurum heralde24 kasımda bekliyorum kendilerini sabah ateşimi ölçer atarım yine başladı benim ateş mesaisi
8yillik evliyim bir kızım 7yasinda ikinci cocugu istiyoruz iki ay üst üstte kimyasal gebelik gecirdim bakalım bu ay ne çıkacak yumurtadanKac aylik evlisiniz? Cocugu olan varmi?
Benim de dediğin gibi aynı şekilde akıntım başladı iki gün oldu sadece seninle vakitlerimiz aynı göğüs ağrısı hassasiyeti hala yok amaKızlarrrr bir şey soracağım sarımsı sümüksü akıntı bu ay çok yaşıyorum, diğer aylarda arada olurdu. Daha çok peynir kesiği gibi olan beyaz akıntı ve şeffar olurdu. Ama bu ay hep sarı sümüksü, ama koku kaşıntı falan yok. Sizce neden böyle olmuş olabilir
Maalesef adet oldum çarpımı alayımSelam canım nasılsın bir gelişme var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?