KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

destinesiaadestinesiaa hesabı doğrulanmış üye. canım herkeste yerleşme kanaması olacak diye bir şey yok kaldı ki bir kadında bir hamilelikte olunca diğerlerinde olacak diye de bir şey yok. Benim kızımda olmuştu, Oğlumda olmadı. Kızımda kupkuru yudum hiç akıntım yoktu, Oğlumda her daim altıma kaçırmış gibiydim
Canım ben de 12 yıllık evliyim 10 yaşında bir kızım 4 yaşında bir oğlum var, ellerinden öper... Kısmetse 3.yü istiyoruz Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin

Valla canım daha var yaaa o yüzden ihtimal veremiyorum ya. Eğer varsa çok erken fark eden ben olurum heralde 24 kasımda bekliyorum kendilerini sabah ateşimi ölçer atarım yine başladı benim ateş mesaisi
Test yapdinmi canim hic ya bata cok var?

Valla canım daha var yaaa o yüzden ihtimal veremiyorum ya. Eğer varsa çok erken fark eden ben olurum heralde 24 kasımda bekliyorum kendilerini sabah ateşimi ölçer atarım yine başladı benim ateş mesaisi
Bende ölçmeye başlayayım bakalım, bakalım nasıl olacak, kendimi bir girdaba çekiliyor gibi hissediyorum

Kızlarrrr bir şey soracağım sarımsı sümüksü akıntı bu ay çok yaşıyorum, diğer aylarda arada olurdu. Daha çok peynir kesiği gibi olan beyaz akıntı ve şeffar olurdu. Ama bu ay hep sarı sümüksü, ama koku kaşıntı falan yok. Sizce neden böyle olmuş olabilir

Benim de dediğin gibi aynı şekilde akıntım başladı iki gün oldu sadece seninle vakitlerimiz aynı göğüs ağrısı hassasiyeti hala yok ama
Hayır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…