• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Ben de gördüm canım
İnşallah vardır kuruduktan sonra daha belirginleşti baksana.ilki bugün yaptığım diğeri 2 gün önce hiç kuruma çizgisi oluşmadı sonradan bişey belirmedi.

Eklentiler

• 1C7CA77A-C2EA-490A-8F85-B0D3AB7836CB.jpeg
    1C7CA77A-C2EA-490A-8F85-B0D3AB7836CB.jpeg
    81,6 KB · Görüntüleme: 44
  • image.jpg
    image.jpg
    191,8 KB · Görüntüleme: 39
Bu aksam yapdim idrar testi boyle sizce varmi ya benmi goruyorum hayali cizgi?
Var gördüm ben de
Ay hadi inşallah yarın erken gelirse testler ve akıntı devam etmezse yapacağım bakalım bir test daha
Yap yap yap 🥰👏
Benim kasıklarda sanki biri sıkıyomus gibi agrılar mevcut süşpelendim😊yaa kızlar bu arada benim ev 3. Kat ve dublex asansorde yok.İş yerımdede sık merdıven ınıp cıkıyorm.bugun alısverıs yapmıstık 3. Kata tasıdım cok agır degıldı ama 4,5 kg gelır hepsi.sonra üzüldüm tam ovulasyon zamanı yenı bıtıyor ,cocugn yerlesmemesıne fln neden mı oldum yoksa dıye kasıgımda agrıyınca.Olmaz demı oyle seyler 🌸
Geçen doktorun birini dinledim YouTube da. Ağır kaldırmakla çocuk düşmez dedi. Hiç bir bilimsel yani yok dedj. Doğacağı varsa doğar kimse hiçbir şey engel olmaz dedi. Bu arada ben 11 yılının içindeyim evlilikte. 2 oğlum var teyzesi 9 ve 6.5 yaşlarında 🥰

Masallah canim💕
Var gördüm ben de

Yap yap yap 🥰👏

Geçen doktorun birini dinledim YouTube da. Ağır kaldırmakla çocuk düşmez dedi. Hiç bir bilimsel yani yok dedj. Doğacağı varsa doğar kimse hiçbir şey engel olmaz dedi. Bu arada ben 11 yılının içindeyim evlilikte. 2 oğlum var teyzesi 9 ve 6.5 yaşlarında

Benim midem bulanıyor psikolojik mıdır bu iki oldu. Biri sabah ateşi ölçüp yatınca oldu. Şimdi de çayı içtim öncesinde sigara içmiştim ondan oldu 🤔

Back