- 11 Eylül 2022
- 325
- 446
- 23
- 23
Bence hamilesin canım benimkide ilk 5 dakikada seninki gibi çıkmıştı sonra koyulasmisti
Benim 1 oğlum var , 3 aydır deniyorduk olmuyordu çok şükür şuan 5 haftalık hamileyimKac aylik evlisiniz? Cocugu olan varmi?
Test yapdinmi canim hic ya bata cok var?Benim midem bulanıyor psikolojik mıdır bu iki oldu. Biri sabah ateşi ölçüp yatınca oldu. Şimdi de çayı içtim öncesinde sigara içmiştim ondan oldu
Benim midem bulanıyor psikolojik mıdır bu iki oldu. Biri sabah ateşi ölçüp yatınca oldu. Şimdi de çayı içtim öncesinde sigara içmiştim ondan oldu
Teşekkür ederim canımBu yapdigim koyulasmadi ama resimdeki gibi hala kaset testler sonra koyulasiyor ama hayirlisi cankm, sende saglikla kucagina al Insallah
Tebrikleeer canim Sukur AllahaBenim 1 oğlum var , 3 aydır deniyorduk olmuyordu çok şükür şuan 5 haftalık hamileyim
Çok şükürTebrikleeer canim Sukur Allaha
2 yıllık evliyim ilk evlendiğim zaman akne tedavisi görüyordum onları kullanırkende gebe kalmak yasaktı geri çekilerek ilişkiye giriyorduk aptallık işte hamile kaldım ve yerleşme kanaması değil bildiğin adet olmuştum öğrendiğimde 6+6 haftalıktı kullandığım ilaçlardan dolayı doktorlar kürtaj önerdi malesef kürtaj olmak zorunda kaldım sonrada korunduk 7 ay önceye kadar 7 aydır deniyoruz bakalımKac aylik evlisiniz? Cocugu olan varmi?
İlk idrar canım normalde 6-7 gün var ama dün adet oldum sandım pembe akıntım vardı şuan kesilmiş durumdaKuzum sanki belli oluyor ya ,bu ilk idrarinmiydi,adetin ne zaman?
Kismet canim olur tez zamanda Allahin izniyle2 yıllık evliyim ilk evlendiğim zaman akne tedavisi görüyordum onları kullanırkende gebe kalmak yasaktı geri çekilerek ilişkiye giriyorduk aptallık işte hamile kaldım ve yerleşme kanaması değil bildiğin adet olmuştum öğrendiğimde 6+6 haftalıktı kullandığım ilaçlardan dolayı doktorlar kürtaj önerdi malesef kürtaj olmak zorunda kaldım sonrada korunduk 7 ay önceye kadar 7 aydır deniyoruz bakalım
Bence sız hamılesınız ıcıme oyle dogduİlk idrar canım normalde 6-7 gün var ama dün adet oldum sandım pembe akıntım vardı şuan kesilmiş durumda
Canım herkeste olacak diye birşey yok o bazı kadınlarda oluyor bazılarında olmuyormuş. Mesela bende olmadıKızlar illa bu yerleşme kanaması olmak zorunda mı? Bende olmadı şu ana kadar mesela bu hamile olmadığım anlamına mı gelir?
olmak zorunda değil diye biliyorum hafıf pembemsı yada kahvemsi bir akıntı oluyormuş genelde.Kızlar illa bu yerleşme kanaması olmak zorunda mı? Bende olmadı şu ana kadar mesela bu hamile olmadığım anlamına mı gelir?
Insallah tum zorluklara ragmen bu ay sevinirsin canimBende 7 senelık evlıyım,bır kez hamıle kaldım gecen sene onda da noldugunu anlayamadım hem kese vardı düşük oldu hem dış gebelık varmıs sonradan anlasıldı baya zor zamanlardı benım ıcın,o zamandan berı kendımı yenı hazır hıssettım,hatta sorun olusturmasın dıye myomumuda aldırdımbu ay ılk denemem o zamandan berı
Bencede herkesde olmuyor oyle olsa bende degilimKızlar illa bu yerleşme kanaması olmak zorunda mı? Bende olmadı şu ana kadar mesela bu hamile olmadığım anlamına mı gelir?
hep birlikte sevinelim inşInsallah tum zorluklara ragmen bu ay sevinirsin canim
İlk 5dk içinde attığım fotoğraf gibi oldu bu akşam yaptım zaten emin değilim hala kan vericem iki gün sonra inşallah vardırSonradan koyulastimi bu çizgi benimkiside ilk 5 dakikada böyle çıktı sonra koyulasti, 5 haftalık hamileyim
insallah canimhep birlikte sevinelim inş:) heycanlı bi durum oldumu acaba dıye gun saymak :) baskalarıyla heycanlanmak daha da heycanlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?