KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Benim midem bulanıyor psikolojik mıdır bu iki oldu. Biri sabah ateşi ölçüp yatınca oldu. Şimdi de çayı içtim öncesinde sigara içmiştim ondan oldu
Test yapdinmi canim hic ya bata cok var?
Benim midem bulanıyor psikolojik mıdır bu iki oldu. Biri sabah ateşi ölçüp yatınca oldu. Şimdi de çayı içtim öncesinde sigara içmiştim ondan oldu

Kac aylik evlisiniz? Cocugu olan varmi?
2 yıllık evliyim ilk evlendiğim zaman akne tedavisi görüyordum onları kullanırkende gebe kalmak yasaktı geri çekilerek ilişkiye giriyorduk aptallık işte hamile kaldım ve yerleşme kanaması değil bildiğin adet olmuştum öğrendiğimde 6+6 haftalıktı kullandığım ilaçlardan dolayı doktorlar kürtaj önerdi malesef kürtaj olmak zorunda kaldım sonrada korunduk 7 ay önceye kadar 7 aydır deniyoruz bakalım

Kismet canim olur tez zamanda Allahin izniyle

Bende 7 senelık evlıyım,bır kez hamıle kaldım gecen sene onda da noldugunu anlayamadım hem kese vardı düşük oldu hem dış gebelık varmıs sonradan anlasıldı baya zor zamanlardı benım ıcın,o zamandan berı kendımı yenı hazır hıssettım,hatta sorun olusturmasın dıye myomumuda aldırdımbu ay ılk denemem o zamandan berı

Insallah tum zorluklara ragmen bu ay sevinirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…