İnsllh cnmCuma günü akşam kan verdim canım 524.6 çıktı, son adet tarihim 12 Ekim , biraz düşük dedi, 2 hafta sonra kadın doğuma git dedide bnde yinede korkuyorum düşme filan vardır diye , bakalım kan verdim de yarın inşallah yüksek çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsllh cnmCuma günü akşam kan verdim canım 524.6 çıktı, son adet tarihim 12 Ekim , biraz düşük dedi, 2 hafta sonra kadın doğuma git dedide bnde yinede korkuyorum düşme filan vardır diye , bakalım kan verdim de yarın inşallah yüksek çıkar
@Deepblues pozitifbiri kız zaten sonlara doğru sinir geldi eeeh yeter be diyesim geldi bu insanlar nası libidoyu yüksep tutup her gün yapıyo diyorum içim şişti bi süre özlemek istiyorum adamıCanım ben o hafta öyle ilişkiye girsem adete kadar adam benden aynı performansı bekler zombi gibi gezerdim kesin
zaten bu iş baslangıcta gayet guzel sonunu getırmek onemlı kı taraf ıcınde@Deepblues pozitifbiri kız zaten sonlara doğru sinir geldi eeeh yeter be diyesim geldi bu insanlar nası libidoyu yüksep tutup her gün yapıyo diyorum içim şişti bi süre özlemek istiyorum adamı
Birşey görüyor musunuz ?
Şafak karanlık normalde 6 gün var ama dün pembe bi akıntım oldudur duuurr çooooook derinlerde bir karartı gördüm gibi ama. kaç gün var ki bata kuzu
Şuan böyle bakdur duuurr çooooook derinlerde bir karartı gördüm gibi ama. kaç gün var ki bata kuzu
Şafak karanlık normalde 6 gün var ama dün pembe bi akıntım oldu
Şuan böyle bak
Ben de gördümmmmŞuan böyle bak
Ben Rusyada yasiyorum ordan aldim oranin markasiÜstteki kuruma cizgisi gibi ama aşağıdaki kırmızı görünüyor canım, ne marka test bunlar?
Umarım bebiş senledir.
Üstteki kuruma cizgisi gibi ama aşağıdaki kırmızı görünüyor canım, ne marka test bunlar?
Umarım bebiş senledir.
İnşallah bakalım adet oldum diye ovülasyon ve gebelik testi falan sipariş ettim dün. Yarın geldinler bir tane daha yaparımUmut vadediyor aşko bence
Ben incecik pembe bir çizgi görüyorum canımBu aksam yapdim idrar testi boyle sizce varmi ya benmi goruyorum hayali cizgi?
Ben görüyorummBu aksam yapdim idrar testi boyle sizce varmi ya benmi goruyorum hayali cizgi?
Ay hadi inşallah yarın erken gelirse testler ve akıntı devam etmezse yapacağım bakalım bir test dahaBen de gördümmmm
Bak efekt yaptım ben görüyorummmmBu aksam yapdim idrar testi boyle sizce varmi ya benmi goruyorum hayali cizgi?
Kaç gün var bataYaa bugun dersden gide bilmedim idrar testi vermeye, Insallah yarin sabah giderim