• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Canım ben o hafta öyle ilişkiye girsem adete kadar adam benden aynı performansı bekler :KK70: zombi gibi gezerdim kesin :KK70:
@Deepblues pozitifbiri pozitifbiri kız zaten sonlara doğru sinir geldi eeeh yeter be diyesim geldi 😂😂😂😂 bu insanlar nası libidoyu yüksep tutup her gün yapıyo diyorum içim şişti bi süre özlemek istiyorum adamı🤣🤣🤣🤣

@Deepblues pozitifbiri pozitifbiri kız zaten sonlara doğru sinir geldi eeeh yeter be diyesim geldi 😂😂😂😂 bu insanlar nası libidoyu yüksep tutup her gün yapıyo diyorum içim şişti bi süre özlemek istiyorum adamı🤣🤣🤣🤣
zaten bu iş baslangıcta gayet guzel sonunu getırmek onemlı kı taraf ıcınde :D

Eklentiler

• C1F605E8-74E4-4617-99F0-E58FA4E8CD28.jpeg
    C1F605E8-74E4-4617-99F0-E58FA4E8CD28.jpeg
    88 KB · Görüntüleme: 71
  • 1A191E54-A5D3-4898-A179-42AAE4B1B137.jpeg
    1A191E54-A5D3-4898-A179-42AAE4B1B137.jpeg
    110,8 KB · Görüntüleme: 78
Üstteki kuruma cizgisi gibi ama aşağıdaki kırmızı görünüyor canım, ne marka test bunlar?
Umarım bebiş senledir.
Ben Rusyada yasiyorum ordan aldim oranin markasi
Üstteki kuruma cizgisi gibi ama aşağıdaki kırmızı görünüyor canım, ne marka test bunlar?
Umarım bebiş senledir.

Aslinda ne kadar test yapiyorum hepsinde oluyor bazilarda hemen bazilarinda ustunden geciyor biraz ,oluyor, banami testler hepsi bozuk geliyor acaba🤣 10dan cok test yapdim

Allah hepimize kismet etsin Insallah o kadar bekliyoruzki, gecen aylarda esime test almasinu soylemisdim oda gidib lh testi almis bende ustunu okumadan yapmammi birde seviniyorum iki cizgi hamileym filan kan testi vermemis ailelere filanda soyledik, kan testi geldi 4.02 kayinvalidem kocam filan hediyelerse almislar bana sonra ee ben hamile degilim gulmeli ani oldu bizede, bu sefer olsamda kimse inanmaz ya🤣

Back