• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Hepinize her gün dua ediyorum ❤️
o bekleyiş o istek olmayınca o burukluk.. mesela bugün hastalandım içim çok duygusal inanç yitilmesi değil ama bır burukluk var tarifsiz... tabi ki herşey rabbim den en hayırlısını en doğru zamanda verir ama o burukluk hissini bir çok kişi biliyor en içten duamdır isteyen herkese hayırlısı ile sağlıklı hayırı evlat versin rabbim aratmasın ..

Belli olmaz kız belki nokta atışıyla tutmuştur😁

Ateş tabloma bakar mısın aşko
Yani tablo güzel gidiyor, güzel yumurtlamissin ateş iyi yükselmiş yalnız maşallah diyeyim ben iki gün üst üste bayıldım kaldım siz😁🤫

Kizlar suna bakarmisiniz morelim cok bozuldu doktor kimyasal gebelik olabilir dedi deger yuksek cikmis dedi anlamadim yani boyle olan varmi aranizda
Eki Görüntüle 3161420
Canım bence bir yanlış anlama var. Yani küçük bir değer olduğu için artabilir de kimyasala da dönebilir. Geç döllenme olduysa yükselebilir 🙏

Canım ben o hafta öyle ilişkiye girsem adete kadar adam benden aynı performansı bekler :D zombi gibi gezerdim kesin :D
Yani tablo güzel gidiyor, güzel yumurtlamissin ateş iyi yükselmiş yalnız maşallah diyeyim ben iki gün üst üste bayıldım kaldım siz😁🤫

Canım ben o hafta öyle ilişkiye girsem adete kadar adam benden aynı performansı bekler :KK70: zombi gibi gezerdim kesin :KK70:
Dimi ya çok da alıştırmak lazım :KK70: :dondurma:şaka bir yana enerjimiz bol olsun hele ki bebiş istediğimiz şu dönemde 🌝

Kizlar suna bakarmisiniz morelim cok bozuldu doktor kimyasal gebelik olabilir dedi deger yuksek cikmis dedi anlamadim yani boyle olan varmi aranizda
Eki Görüntüle 3161420
Canım testi dün yaptırdın sanırım öyleyse yarın tekrar ver iki katı arttıysa korkma geç döllenme olmuştur artmadıysa düşdüyse kimyasal demektie inşallah bebişin senledir ❤️

Canım bir onun gönlüne bir benim gönlüme göre olsa keşke, Hergün tavşanlar gibi olsak :D O hiç içeri gelmesin istiyor spermler :D yoookk yeeeaaahh :D :D :D
Dimi ya çok da alıştırmak lazım :KK70: :dondurma:şaka bir yana enerjimiz bol olsun hele ki bebiş istediğimiz şu dönemde 🌝

Birşey görüyor musunuz ? 😀

Eklentiler

• 4401627D-C9C8-421A-8598-6C1DC1CDC730.png
    4401627D-C9C8-421A-8598-6C1DC1CDC730.png
    420,6 KB · Görüntüleme: 54
  • 7030CBE3-854A-4F42-9A9E-628162FED19B.png
    7030CBE3-854A-4F42-9A9E-628162FED19B.png
    469,2 KB · Görüntüleme: 55
Değer yüksek mi çıkmış dedi ? Canım bat a ne kadar var 5 ve üzeri gebelik başlangıcı
Cuma günü akşam kan verdim canım 524.6 çıktı, son adet tarihim 12 Ekim , biraz düşük dedi, 2 hafta sonra kadın doğuma git dedide bnde yinede korkuyorum düşme filan vardır diye , bakalım kan verdim de yarın inşallah yüksek çıkar

Canım kanaman yoksa kimyasal gebelik değildir zaten bat 1 hafta geçmiş geç döllenme olmuştur o sebepten değerin olması gerekenden düşük yeni artmaya başlamış. Tebrik ederim bizim içinde dua et olur mu ❤️
Ayyy insllh cnm dedigin gibidir allhim tum isteyenlere saglikla kucagina almayi nasip etsin dualarim sizinle

Back