6.53 cikmis bu deger yuksek dedi normalde 6 olmasi lazim dedi banaDeğer yüksek mi çıkmış dedi ? Canım bat a ne kadar var 5 ve üzeri gebelik başlangıcı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6.53 cikmis bu deger yuksek dedi normalde 6 olmasi lazim dedi banaDeğer yüksek mi çıkmış dedi ? Canım bat a ne kadar var 5 ve üzeri gebelik başlangıcı
Belki geç döllenmedir yeni başlamıştır artmaya elinde testin varsa gün gün tekrarla koyulaşma olacakmı yoksada 2-3 gün sonra tekrar kan ver bence1 hafta geciyor
Ben gebe değilken yaptırdığımda 2 çıkıyor hep. Eğer gebelik varsa yükselmeye başlar 5 ve üzeri gebelik var kabul ediliyor senin testine görede hamilesin ama daha çok çok yeni.6.53 cikmis bu deger yuksek dedi normalde 6 olmasi lazim dedi bana
Morelim cok bozuldu gercekten yaa cuma gunu randevu almistim onu beklicem olmasaBelki geç döllenmedir yeni başlamıştır artmaya elinde testin varsa gün gün tekrarla koyulaşma olacakmı yoksada 2-3 gün sonra tekrar kan ver bence
İnsllh cnm oyledir birazda olsa rahatladim saolBen gebe değilken yaptırdığımda 2 çıkıyor hep. Eğer gebelik varsa yükselmeye başlar 5 ve üzeri gebelik var kabul ediliyor senin testine görede hamilesin ama daha çok çok yeni.
o bekleyiş o istek olmayınca o burukluk.. mesela bugün hastalandım içim çok duygusal inanç yitilmesi değil ama bır burukluk var tarifsiz... tabi ki herşey rabbim den en hayırlısını en doğru zamanda verir ama o burukluk hissini bir çok kişi biliyor en içten duamdır isteyen herkese hayırlısı ile sağlıklı hayırı evlat versin rabbim aratmasın ..Hepinize her gün dua ediyorum
Yani tablo güzel gidiyor, güzel yumurtlamissin ateş iyi yükselmiş yalnız maşallah diyeyim ben iki gün üst üste bayıldım kaldım sizBelli olmaz kız belki nokta atışıyla tutmuştur
Ateş tabloma bakar mısın aşko
Yeni yeni tutunmaya başlamıştır geç döllenme olduysa takip gerek ama hamilesinKizlar suna bakarmisiniz morelim cok bozuldu doktor kimyasal gebelik olabilir dedi deger yuksek cikmis dedi anlamadim yani boyle olan varmi aranizda
Eki Görüntüle 3161420
Canım kanaman yoksa kimyasal gebelik değildir zaten bat 1 hafta geçmiş geç döllenme olmuştur o sebepten değerin olması gerekenden düşük yeni artmaya başlamış. Tebrik ederim bizim içinde dua et olur muİnsllh cnm oyledir birazda olsa rahatladim saol
Canım bence bir yanlış anlama var. Yani küçük bir değer olduğu için artabilir de kimyasala da dönebilir. Geç döllenme olduysa yükselebilirKizlar suna bakarmisiniz morelim cok bozuldu doktor kimyasal gebelik olabilir dedi deger yuksek cikmis dedi anlamadim yani boyle olan varmi aranizda
Eki Görüntüle 3161420
Yani tablo güzel gidiyor, güzel yumurtlamissin ateş iyi yükselmiş yalnız maşallah diyeyim ben iki gün üst üste bayıldım kaldım siz
Dimi ya çok da alıştırmak lazım şaka bir yana enerjimiz bol olsun hele ki bebiş istediğimiz şu dönemdeCanım ben o hafta öyle ilişkiye girsem adete kadar adam benden aynı performansı bekler zombi gibi gezerdim kesin
Canım testi dün yaptırdın sanırım öyleyse yarın tekrar ver iki katı arttıysa korkma geç döllenme olmuştur artmadıysa düşdüyse kimyasal demektie inşallah bebişin senledirKizlar suna bakarmisiniz morelim cok bozuldu doktor kimyasal gebelik olabilir dedi deger yuksek cikmis dedi anlamadim yani boyle olan varmi aranizda
Eki Görüntüle 3161420
Dimi ya çok da alıştırmak lazım şaka bir yana enerjimiz bol olsun hele ki bebiş istediğimiz şu dönemde
İnsllh cnmCanım testi dün yaptırdın sanırım öyleyse yarın tekrar ver iki katı arttıysa korkma geç döllenme olmuştur artmadıysa düşdüyse kimyasal demektie inşallah bebişin senledir
Birşey görüyor musunuz ?
Cuma günü akşam kan verdim canım 524.6 çıktı, son adet tarihim 12 Ekim , biraz düşük dedi, 2 hafta sonra kadın doğuma git dedide bnde yinede korkuyorum düşme filan vardır diye , bakalım kan verdim de yarın inşallah yüksek çıkarDeğer yüksek mi çıkmış dedi ? Canım bat a ne kadar var 5 ve üzeri gebelik başlangıcı
Ayyy insllh cnm dedigin gibidir allhim tum isteyenlere saglikla kucagina almayi nasip etsin dualarim sizinleCanım kanaman yoksa kimyasal gebelik değildir zaten bat 1 hafta geçmiş geç döllenme olmuştur o sebepten değerin olması gerekenden düşük yeni artmaya başlamış. Tebrik ederim bizim içinde dua et olur mu