• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Valla canım bence gelmiştir. Çünkü 9,10,11,12,13 ü yumurta akı akıntı geldi. Dün durdu. 11inde ilişki oldu işte ama o kdr söylendi ki tatlı tatlı, Kalkıp hemen duşa girdim beklemedim yanlış anlamasın diye işte... 8 i ve 12sinde de oldu ama geri çekildi...
Değerlendirme Günü yumurtlamaya denk geldi mi

Valla canım bence gelmiştir. Çünkü 9,10,11,12,13 ü yumurta akı akıntı geldi. Dün durdu. 11inde ilişki oldu işte ama o kdr söylendi ki tatlı tatlı, Kalkıp hemen duşa girdim beklemedim yanlış anlamasın diye işte... 8 i ve 12sinde de oldu ama geri çekildi...
Benim arkadaşım geri çekilmeyle hamile kalmıştı 😅 her şey olabilir tabi denk gelmiştir o hafta yumurtlama ise

Belki de Aralık ta hamile olacagımdandır :) valla kuzu bir kere değerlendirdik. Diğer ikisinde kaçak dövüştü :KK70: O bir seferin de tuttugundan beyimiz çok emin, bunalıma girdi :KK70: 4 gün yumurta akı akıntım oldu. Şimdi Kremsiye döndü. Ateşim yeni yeni yükseliyor bakalım bikaç güne çizgimi çeker görürüz :) Daha belli bişey yok, 2 gündür kabızdım yeni düzeldi. Gaz gaz öldüm, değerlendirme 11 inde oldu. Sabah açlıktan midem bulandı, sonra dedim ya bi yürü git işine 4 günde belli olmaz daha :KK70:
Belli olmaz kız belki nokta atışıyla tutmuştur😁

Ateş tabloma bakar mısın aşko

Eklentiler

• AA10EFF1-A0E0-4BF4-A189-428230244163.png
    AA10EFF1-A0E0-4BF4-A189-428230244163.png
    147,7 KB · Görüntüleme: 48
Benim arkadaşım bu şekilde hamile kaldı hahaha bence sende de umut var herşeye hazırlıklı ol

Ateşin ateş ediyor kuzu :D valla bence güzel gidiyor. Kaç gün var bata? Dilaltı mı ölçüyorsun vajinal mi? NE kadar istikrarlı gitmiş ilk fazın 😍 Kapak çizgin düşün olduğundn 36.8 36.9 güzel ateşler devamı yeşillensin inşaallah 🤲💖
Belli olmaz kız belki nokta atışıyla tutmuştur😁

Ateş tabloma bakar mısın aşko

Nasip be gülüm, denk geldiği de oldu da işte, bizim 5 yıldır YAsmin geçmişimiz ve onun da tek taraflı ileri dereceye yakın varikoseli var. Olursa çok güzel olur :)
Benim arkadaşım bu şekilde hamile kaldı hahaha bence sende de umut var herşeye hazırlıklı ol

Ateşin ateş ediyor kuzu :KK70: valla bence güzel gidiyor. Kaç gün var bata? Dilaltı mı ölçüyorsun vajinal mi? NE kadar istikrarlı gitmiş ilk fazın 😍 Kapak çizgin düşün olduğundn 36.8 36.9 güzel ateşler devamı yeşillensin inşaallah 🤲💖
Dil altı her gün aynı saat 7 gibi ölçüyorum aşko. 5 gün kaldı bata bakalım hayırlısı🤲🏻

Nasip be gülüm, denk geldiği de oldu da işte, bizim 5 yıldır YAsmin geçmişimiz ve onun da tek taraflı ileri dereceye yakın varikoseli var. Olursa çok güzel olur :)
Allah ol derse olur kuzum hiç belli olmaz inşallah güzel bir sürpriz olur size de olursa😍

Belki de Aralık ta hamile olacagımdandır :) valla kuzu bir kere değerlendirdik. Diğer ikisinde kaçak dövüştü :KK70: O bir seferin de tuttugundan beyimiz çok emin, bunalıma girdi :KK70: 4 gün yumurta akı akıntım oldu. Şimdi Kremsiye döndü. Ateşim yeni yeni yükseliyor bakalım bikaç güne çizgimi çeker görürüz :) Daha belli bişey yok, 2 gündür kabızdım yeni düzeldi. Gaz gaz öldüm, değerlendirme 11 inde oldu. Sabah açlıktan midem bulandı, sonra dedim ya bi yürü git işine 4 günde belli olmaz daha :KK70:
senınkı yıne emın yanı tek seferde tutturduguna :D ev olaylarınızı okudum hersey güzelce zmanında corap sokugu gıbı gelecek bence :) ben adetım bugun bıtecek sanırım 4.günü anca atesım dustu attı vucut sanırım olan bıten hcgyıde :D bu ay tekrardan devam cok ustune dusermıyım bılmıuorum ovulasyon yapmıcam , kendime soz verdım yıne onlu artımed alırken buldum kendımı almadım iiptal ettim test yok, lh testı yok kasmak yok :D ateş devam sadecce lhyı atesım dustugunde yapacagım gecen ay bırebır denk geldı cunku ovulasyonla test şimdilik bende bu kadar .. folıkasıtı de ıcmıyorum bu ay bol bol havuc yıcem dıyete basladım stresle bırlıkte ıkı haftada kendımden gecmısım ıkı kılo almısım boylelı bır ay olacakk iştee

Allah ol derse olur kuzum hiç belli olmaz inşallah güzel bir sürpriz olur size de olursa😍
Göreceyiz 😁 Al hadi madem ben de tablomu atayım canım çekti 😂😂
senınkı yıne emın yanı tek seferde tutturduguna :KK70: ev olaylarınızı okudum hersey güzelce zmanında corap sokugu gıbı gelecek bence :) ben adetım bugun bıtecek sanırım 4.günü anca atesım dustu attı vucut sanırım olan bıten hcgyıde :KK70: bu ay tekrardan devam cok ustune dusermıyım bılmıuorum ovulasyon yapmıcam , kendime soz verdım yıne onlu artımed alırken buldum kendımı almadım iiptal ettim test yok, lh testı yok kasmak yok :KK70: ateş devam sadecce lhyı atesım dustugunde yapacagım gecen ay bırebır denk geldı cunku ovulasyonla test şimdilik bende bu kadar .. folıkasıtı de ıcmıyorum bu ay bol bol havuc yıcem dıyete basladım stresle bırlıkte ıkı haftada kendımden gecmısım ıkı kılo almısım boylelı bır ay olacakk iştee
Hayırlısı olsun bebişim. Bence de kasma test falan. Ateş ile de tam tuttu mu yumurtlama günü? Ateş en garantilisi yaa hemi de bedaaave :D

Eklentiler

• 1668501769676.jpg
    1668501769676.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 37
Benim de bulantım yok fazla ki ben normalde bile çok bulantı kusma yaşayan biriyim midem hassas hamilelikte günde 20 kere kusarım saniyodum ama şimdilik baya iyi gidiyorum daha hiç kusmam olmadı benim de dediğin gibi metalik tat var ağzımda iştahsızlık var idrar sıklığı var bı de akıntım çok var hala regl oldum diye korkuyorum reglmisim gibi çok akıntı geliyo bı bakıyorum kırmızı değil şeffaf rahatlıyorum. Bence gidip sağlık ocağında kan vermelisin beni pazartesi kan alımına tekrar çağırdı çünkü kadın doğum. Kötü hiçbir şey de düşünme her hamilelik kendine özel inşallah bu şekilde olması daha rahat bir hamilelik geçireceğinin işareti
Çok teşekkür ederim canım detaylı açıklaman için, bugün gidip verdim canım kan , inşallah yarın güzel sonuçlar çıkar.valla içim rahatliyo senle konuşunca , çok saol canim

Çok teşekkür ederim canım detaylı açıklaman için, bugün gidip verdim canım kan , inşallah yarın güzel sonuçlar çıkar.valla içim rahatliyo senle konuşunca , çok saol canim
Kizlar suna bakarmisiniz morelim cok bozuldu doktor kimyasal gebelik olabilir dedi deger yuksek cikmis dedi anlamadim yani boyle olan varmi aranizda
Eki Görüntüle 3161420
Değer yüksek mi çıkmış dedi ? Canım bat a ne kadar var 5 ve üzeri gebelik başlangıcı

Back