- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
Ben yeni okuyorum canım yaa çok sevindim hayırla sağlıkla kucağına alırsın İnşAllahKizlaarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yeni okuyorum canım yaa çok sevindim hayırla sağlıkla kucağına alırsın İnşAllahKizlaarrr
Ya bnde 2 Aralık da kadın doğuma gidebilcemde, yarın bı sağlık ocağına gidip kan versemmi acaba yükselme varmı merak ediyorum, bide sende bulantı başladımi canım, ilk gebeligimde bu haftalarda bulantı ve kusma başlamıştı, ama bunda yok sadece arada metalik tat geliyor ve idrar sıklığı varBen de cuma kan verdim canım benim de 800 çıktı bugün verdim tekrar 3750 çıktı bence gayet güzel değerin
Amin canım inşallahAnladım canım benim çok sağol sağlıkla büyüsün inşallah bebiş darısı da tüm isteyenlere inşallah
Benim de bulantım yok fazla ki ben normalde bile çok bulantı kusma yaşayan biriyim midem hassas hamilelikte günde 20 kere kusarım saniyodum ama şimdilik baya iyi gidiyorum daha hiç kusmam olmadı benim de dediğin gibi metalik tat var ağzımda iştahsızlık var idrar sıklığı var bı de akıntım çok var hala regl oldum diye korkuyorum reglmisim gibi çok akıntı geliyo bı bakıyorum kırmızı değil şeffaf rahatlıyorum. Bence gidip sağlık ocağında kan vermelisin beni pazartesi kan alımına tekrar çağırdı çünkü kadın doğum. Kötü hiçbir şey de düşünme her hamilelik kendine özel inşallah bu şekilde olması daha rahat bir hamilelik geçireceğinin işaretiYa bnde 2 Aralık da kadın doğuma gidebilcemde, yarın bı sağlık ocağına gidip kan versemmi acaba yükselme varmı merak ediyorum, bide sende bulantı başladımi canım, ilk gebeligimde bu haftalarda bulantı ve kusma başlamıştı, ama bunda yok sadece arada metalik tat geliyor ve idrar sıklığı var
Teşekkür ederim darısı isteyen herkese insallahBen yeni okuyorum canım yaa çok sevindim hayırla sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah
Gaz sancısı varmı bende aşırı gaz varDaha döllenme bile tam olmamıştır diye düşünüyorum yumurtlama 9 kasım da oldu ay çok karışık valla ama bu ay garip hissediyorum açıkçası sanki oldu gibi hayırlısı İle
Aa aynilarini kizzzValla regl ağrısı gibi arada vurup gidiyo beni de bacaklarım çok ağrıyo baldırlarım umarım bir sebebi vardır caniko bel kasık ağrısı bacak ağrısı ve ara ara gelip giden beyaz akıntı söyleyeceklerim bu kadar hakim bey gereğini arz ederim
@trkn0709 kız dur pes etmek yok, 3. Bebe hayırlısıyla gelecek sana da bana da pozitifbiri ne de inşallah
Adet oldun mu canım bende lekelendik adet oluyorum dedim devamı gelmemistiBende elendim canlarım lekelenmem başladı ve ağrım yavaş yavaş başlıyor bugün yarın adet olurum erken oldu ama bu ay hayırlısı artık inşallah diğer aya artık geride kalanlara başarılar diliyorum Rosebelle
Kimisinde yumurtlama zamanı kan geliyormuş odur belkiHayır canım hiçbir şey yapmadım bu ay normal bir şekilde yumurtlama akintisini bekledim oda dün değil önceki gün başladı bende yumurtlama için olabilir dedim ama birden çamur şeklinde kan pıhtısı düşünce endişelendim hiç başıma gelmemisti böyle bir şey
İnşallah öyledir canımKimisinde yumurtlama zamanı kan geliyormuş odur belki
Ben hastalandım maalesef, benim durumu da güncelleyebilirsiniz..Selam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım �
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM @Beyazmelek11 1 EKİM 1 KASIM @LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM @Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM @beyons 2 KASIM @babylovev 3 KASIM @ZumraNil 4 EKİM 3 KASIM @Papatyaa61 4 EKİM 3 KASIM @canimms 5 EKİM 3 KASIM Mervenur277 6 EKİM 3 KASIM@hasgrl 7 EKİM 4 KASIM @nunu8991 7 EKİM 4 KASIM pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM @Bebisee 4 EKİM 4 KASIM @cizgilibirblog 9 EKİM 4 KASIM @Deepblues 4 KASIM @melegim can 5 KASIM @trkn0709 8 EKİM 5 KASIM @Eymen01 6 EKİM 5 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM @yagmursulari 8 EKİM 5 KASIM @silencee07 6 EKİM 5 KASIM @smgsmgsmg 10 EKİM 5 KASIM @Bearhug 11 EKİM 6 KASIM @1ebe 11 EKİM 6 KASIM @darwali 7 KASIM Papatyamaviss 11 EKİM 8 KASIM @Ozlenenhanim 8 EKİM 8 KASIM @trueliving_ 8 KASIM @hanzade_87 12 EKİM 8 KASIM @BuDunyaninMukafatiOlmali 8 KASIM @Simgeklcc 13 EKİM 8 KASIM @September Wind 12 EKİM 9 KASIM @Narekilic 12 Ekim 9 KASIM @neslihamje 12 EKİM 9 KASIM M Minicikfzt 10 KASIM @dream2311 14 EKİM 11 KASIM @mmelekkkk 11 KASIM @melek076 14 EKİM 11 KASIM @Nuhra2 14 EKİM 11 KASIM @ozlemem 12 EKİM 12 KASIM @Feyzacim 14 EKİM 11 KASIM @Aden2023 13 KASIM @mssmaya07 13 KASIM @sila1825 13 KASIM @zorunlualanlar 13 EKİM 14 KASIM @Devakus 14 KASIM @fnd_50 14 KASIM @Hic98 14 EKİM 14 KASIM @Eozlemtsn 15 KASIM @Kaktushane 14 EKİM 15 KASIM @Wanda Maximoff 15 KASIM @Giraffiee 16 KASIM @Cesmedeva 16 KASIM @iyilikperisi92 16 KASIM @destinesiaa 17 KASIM N Ncct 19 EKİM 15 KASIM @Cey1an 17 EKİM 16 KASIM @lavinya- 20 EKİM 17 KASIM @mavilihayat00 21 EKİM 17 KASIM @Gezenlady 21 EKİM 18 KASIM @Safransari 22 EKİM 18 KASIM @-Arwen- 24 EKİM 18 KASIM @Kadermelisa 18 KASIM @marythebaby 19 KASIM @Bir hayale yolculuk 22 EKİM 20 KASIM @jetese 26 EKİM 21 KASIM @_Umutlu_Pozitif_ 21 KASIM @kubuss 23 EKİM 22 KASIM @deniizzzzz 26 EKİM 23 KASIM @Nypmha 25 KASIM pozitifbiri 1 KASIM 25 KASIM @didom65 @Demgey3 27 KASIM @babylovev 28 KASIM @TASUU 28 EKİM 24 KASIM @sevayd 28 EKİM 24 KASIM @melegim can 30 EKİM 25 KASIM @bridemlk 28 EKİM 26 KASIM Mervenur277 1 KASIM 28 KASIM @Pimpirikli10 31 EKİM 29 KASIM @beyons 3 KASIM 29 KASIM @imagination forever 3 KASIM 29 KASIM @Deepblues 29 KASIM @Beyazmelek11 30 KASIM @hasgrl 30 KASIM
nasıl gectı yumurtlama zamanı bebısko ay neden bılmıyorum ama ben senı aralık grubuna yazmısım bılıyormusun bugun farkettımSenin ağzını yerim minnoş
Evet var o daGaz sancısı varmı bende aşırı gaz var
Evet çatlamış hadi bakalım şans getirsinÇatlamış dimi kızlar, sondakini az önce yaptım dün geceyi değerlendirdik bugünü artık es geçmek istiyorum
nasıl gectı yumurtlama zamanı bebısko ay neden bılmıyorum ama ben senı aralık grubuna yazmısım bılıyormusun bugun farkettım
Ay inşallah canım sağolasınEvet çatlamış hadi bakalım şans getirsin
Değerlendirme Günü yumurtlamaya denk geldi miBelki de Aralık ta hamile olacagımdandır :) valla kuzu bir kere değerlendirdik. Diğer ikisinde kaçak dövüştü O bir seferin de tuttugundan beyimiz çok emin, bunalıma girdi 4 gün yumurta akı akıntım oldu. Şimdi Kremsiye döndü. Ateşim yeni yeni yükseliyor bakalım bikaç güne çizgimi çeker görürüz :) Daha belli bişey yok, 2 gündür kabızdım yeni düzeldi. Gaz gaz öldüm, değerlendirme 11 inde oldu. Sabah açlıktan midem bulandı, sonra dedim ya bi yürü git işine 4 günde belli olmaz daha
Biraz daha bekle bakalım... Regl belirtilisiyle hamilelik karisabiliyor hangisi olduğunu zaman gösterir.İnsallah gönlündeki olurEvet var o da