KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

bilmiyorumki dünü degerlendirdim catlamıştır inşallah sabah koyu sarı akıntı vardı akşam tekrar test yapacam bakalım ne durumdayız
inşallah çatlamıştır canım sen gğn içinde imkanın olursa bol bol havuç ye çatlamayı görürsün ve golü de atmışsınızdır inşallah :)

Kızlar bu sabah sağ kasığım inanılmaz ağrıdı ya. Regle daha var. Yumurtlamadım bile ilişki sonrasında ağrı oldu acaba ondan mı kaynaklanıyo. Sizde de böyle bir şey oldu mu hiç?

Kızlar bu sabah sağ kasığım inanılmaz ağrıdı ya. Regle daha var. Yumurtlamadım bile ilişki sonrasında ağrı oldu acaba ondan mı kaynaklanıyo. Sizde de böyle bir şey oldu mu hiç?
üşütme olabilir ya da yumurtlayacak olabilirsin onun ağrısı olabilir. Bende de 1 haftadır giderek artan ağrı var ama yumurtlama öncesi ağrım oldu mu olmadı mı onu hatırlamıyorum :/

üşütme olabilir ya da yumurtlayacak olabilirsin onun ağrısı olabilir. Bende de 1 haftadır giderek artan ağrı var ama yumurtlama öncesi ağrım oldu mu olmadı mı onu hatırlamıyorum :/
aaa hatırladım ovüde pik gördüğüm akşamın sabahı çok ağrı olmuştu. Ben Kvlere gidicez diye stres ağrısı olarak yorumlamıştım

aaa hatırladım ovüde pik gördüğüm akşamın sabahı çok ağrı olmuştu. Ben Kvlere gidicez diye stres ağrısı olarak yorumlamıştım
bende pik görünce baya ağrım olmuştu 7 gün sürdü ama buna anlam veremedim üşütmediğime de eminim çünkü dikkat ediyorum tam ellerimi koyduğumda yumurtalık bölümüne denk geliyor. Acaba bu sefer sağdan mı yumurtlayacağım

inşallah çatlamıştır canım sen gğn içinde imkanın olursa bol bol havuç ye çatlamayı görürsün ve golü de atmışsınızdır inşallah :)
ay inşaallah gol olmuştur daha beklemeye gececez ne stresli işlermiş eşim de diyor herkes senin gibi bu kadar takip ediyor mu acaba bi tek ben böyleyim sanıyor :)

Merhaba, bilmediğim için sormak istiyorum. 2-3-2-3 tam olarak nedir?

aynısını yaşıyorum şu anda tam yumurtalık kısmında felaket ağrı bi azalıyor bi artıyor. Benim Dr yumurtayı solda görmüştü ağrım da solda. Bence sağda yumurtluyor olabilirsin

ay inşaallah gol olmuştur daha beklemeye gececez ne stresli işlermiş eşim de diyor herkes senin gibi bu kadar takip ediyor mu acaba bi tek ben böyleyim sanıyor :)
Bizimkiler burayı görseler hepimizi deli ilan ederler herhalde hem takip ediyoruz hem her şeyimizi tartışıyoruz Keşke sadece takiple kalsak

Ben de yapıyorum bu ay bunu 3-2-3-2 şeklinde ilerliyorum inşallah olur
İnşallah :) benim 5 Ekimde reglim bitti ve 6,8,11. günler birlikte olduk. 13. gün de yumurtlamam oldu. Sonrasında maalesef değerlendiremedik. Yumurtlamadan iki önce umarım tutmuştur diye düşünüyorum. Bu ay ilk denememiz olacak, hayırlısı olsun artık. Allah isteyen herkese nasip etsin

Merak etme olacağı varsa her türlü olur değerlendirmişsin sperm zaten 72 saate kadar canlı kalabiliyor içinde. İnşallah hamile kalırız bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…