- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- 63
Bizden 4 gün çıktı benimki bundan sonra bacanak dicem sana yerimizi bilelim yoruldum diyo3 gun bam bam bam olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizden 4 gün çıktı benimki bundan sonra bacanak dicem sana yerimizi bilelim yoruldum diyo3 gun bam bam bam olur mu
Ayyyy aynisi bende de var ya. Asansöre binerken dün düşüyordum gözüm karardıReglim biteli 3 gün oldu sabahları kalktığımda mide bulantım ve baş ağrıyo normal mi
Anladım canım teşekkür ederimRahim duvarı için canım ve hormon dengesi icin . Herkese yaramıyormuş yani
Anladım canım teşekkür ederim benimde tanıdğım hamilr kalamıyordu bunu yaptığı ay hamile kaldı bende bilemedimBenim arkadaşım kisti için yapmıştı adet düzeni tamamen bozuldu sonradan regli çok uzun sürdü falan doktor baya kızmış ona, ne tehlikeli işler yapıyorsunuz farkında olmadan diye
Başka bir arkadaşım da çok memnun ama onun sayesinde hamile kaldım eminim diyor
Herkeste etkisi farklı olabiliyor bu kürlerin yani dikkatli olmak lazım çok
Anladım canım teşekkür ederim herkesde etkisi farklı anladığımBen yaptım soğan kürünü kist vardı diye kistim yok adetim de düzensizdi düzene bindi
Bizden 4 gün çıktı benimki bundan sonra bacanak dicem sana yerimizi bilelim yoruldum diyo
Olcak oldu mu 1 tane de yetiyo malum Allah nokta atışı tuttursunKIZ BIZDE cocuk ıs derken ayda 4 tane anca cıktı ben olmamasını ona baglıyorum
Ayyy aminnnOlcak oldu mu 1 tane de yetiyo malum Allah nokta atışı tuttursun
İstediğin test olsun pik görürüm inşNapiyosunuz ya sesiniz çıkmıyor test mest yok mu sallayın şuraya yorumlayalım
Ooo en sevdiğim heyecanlı pik beklemeeİstediğin test olsun pik görürüm inş
Amin inşallah yoksa bizim iş zorrrOlcak oldu mu 1 tane de yetiyo malum Allah nokta atışı tuttursun
Durdaha olurmu millet yenı yumurtluyorNapiyosunuz ya sesiniz çıkmıyor test mest yok mu sallayın şuraya yorumlayalım
Çok yorumlanacak bısey yok ama sıstem nasıl bantlar falanNapiyosunuz ya sesiniz çıkmıyor test mest yok mu sallayın şuraya yorumlayalım
Vaay bant da yapıldıysa tamam bitti bu iş bu ayÇok yorumlanacak bısey yok ama sıstem nasıl bantlar falan
Usutmemeye çalış canım bir de yumurtan çatlamıştır etki ediyodur vucudaKızlar çatlama görmemin üzerinden 2 gün geçti ama sol yumurtalığımda çok fena ağrı var neden olur ki bu
Kız o kutu ne Allah seniiÇok yorumlanacak bısey yok ama sıstem nasıl bantlar falan
Bu grupta potansiyel Var ben sana diyim eksin bol ovulasyon bolDurdaha olurmu millet yenı yumurtluyor
Karaca fıncankıtusu ovulasyonlarım onun içindeydi dedim kapağınıda degwrlemdıreyım hepsı bır arada dursunKız o kutu ne Allah senii