- 24 Ağustos 2022
- 4.483
- 16.918
- 138
Benimki biliyo dalga geçiyo benlebizimki bilmiyor söylesem ne işin var orda hakketen deli muamelesi görürüm :)
İnşallah :) Ben yaklaşık 1 aydır da aralıklı oruç seklinde ve sağlıklı besleniyorum. Kilo da verdim. Belki bir faydası olur diyeMerak etme olacağı varsa her türlü olur değerlendirmişsin sperm zaten 72 saate kadar canlı kalabiliyor içinde. İnşallah hamile kalırız bu ay
Ben de takviyelere başladım bir de bu ay hiç denemediğim bir jel var onu deneyeceğim. Olursa bu ay onun sayesinde oldu dicem vallaİnşallah :) Ben yaklaşık 1 aydır da aralıklı oruç seklinde ve sağlıklı besleniyorum. Kilo da verdim. Belki bir faydası olur diye
Benimki de sadece okuyorum zannediyor. Hesabım olup da aktif kullanıcı olduğumu bilse dilinden kurtulamambizimki bilmiyor söylesem ne işin var orda hakketen deli muamelesi görürüm :)
Ben söyledimbizimki bilmiyor söylesem ne işin var orda hakketen deli muamelesi görürüm :)
Folik asit takviyesi çok önemliymiş sanırım ben de onu kullanıyorum, birkaç gündür iş yoğunluğundan hep unutuyorum amaBen de takviyelere başladım bir de bu ay hiç denemediğim bir jel var onu deneyeceğim. Olursa bu ay onun sayesinde oldu dicem valla
aşağı yukarı günlerimiz aynı daha yeni başlamışsın ama umarım ilk aydan tutturursunuz :)İnşallah :) benim 5 Ekimde reglim bitti ve 6,8,11. günler birlikte olduk. 13. gün de yumurtlamam oldu. Sonrasında maalesef değerlendiremedik. Yumurtlamadan iki önce umarım tutmuştur diye düşünüyorum. Bu ay ilk denememiz olacak, hayırlısı olsun artık. Allah isteyen herkese nasip etsin
Terapi gibi burası ,en yakinindakine bile söyleyemedigin konuları yazıyor insanBenimki de sadece okuyorum zannediyor. Hesabım olup da aktif kullanıcı olduğumu bilse dilinden kurtulamamAhahaha gerçekten delirmiş olabilir miyiz dicem de yok son dönem hamilelik planlayan/hamile olan/doğuran vs çevremdeki herkes bi şekilde burada takılıyo biliyorum. Sadece kimse üye olduğunu açık açık söylemiyo
Hangi jel buFolik asit takviyesi çok önemliymiş sanırım ben de onu kullanıyorum, birkaç gündür iş yoğunluğundan hep unutuyorum amaben de instagramda bir sayfada görmüştüm bu jel baya popüler galiba, bu ay olmazsa ben de onu alabilirim. :) Bu arada siz ne kadar zamandır deniyordunuz?
ayy ne dedi peki?? Ben evde gizli gizli yazıyorum buraya ya da giremiyorum. Seninki çok dalga geçmediyse belki umut olurBen söyledim
İnşallah :) hayırlısı ne zamansa o zaman olsun ama insan istiyor tabii ki hemen olsun diye, nasip artık :):))aşağı yukarı günlerimiz aynı daha yeni başlamışsın ama umarım ilk aydan tutturursunuz :)
Birgebeningünlüğü büyük ihtimalle canım. onun jelini herkes çok methediyorHangi jel bu
Yok dalga geçmedi , diğer kadınlar da benim gibi eşlerine keçiboynuzu iciriyormus dedim güldü bayaayy ne dedi peki?? Ben evde gizli gizli yazıyorum buraya ya da giremiyorum. Seninki çok dalga geçmediyse belki umut olur
evet o :) ben yeni üye olduğum için sayfa ismi paylaşılıyor mu diye sordum önceBirgebeningünlüğü büyük ihtimalle canım. onun jelini herkes çok methediyor
ben söylesem dalga gecer dilinden kurtulamam diye söylemiyorum ama her akşam burdan duydugum seyleri söylüyorum sen nerden biliyorsun diyor e internetten bakıyorum diyorum e ne yapim :)Benimki de sadece okuyorum zannediyor. Hesabım olup da aktif kullanıcı olduğumu bilse dilinden kurtulamamAhahaha gerçekten delirmiş olabilir miyiz dicem de yok son dönem hamilelik planlayan/hamile olan/doğuran vs çevremdeki herkes bi şekilde burada takılıyo biliyorum. Sadece kimse üye olduğunu açık açık söylemiyo
1 senedir deniyoruz bir kimyasal gebelik geçirdim yakın zamanda. Bakalım hayırlısıFolik asit takviyesi çok önemliymiş sanırım ben de onu kullanıyorum, birkaç gündür iş yoğunluğundan hep unutuyorum amaben de instagramda bir sayfada görmüştüm bu jel baya popüler galiba, bu ay olmazsa ben de onu alabilirim. :) Bu arada siz ne kadar zamandır deniyordunuz?
aynen öyle hayırlısı olsun. Bu arada kimyasal gebelik tam olarak nedir? Nasıl anladınız öyle olduğunu? Eğer kötü bir anı hatırlattıysam bunu sorup kusura bakmayın bu arada1 senedir deniyoruz bir kimyasal gebelik geçirdim yakın zamanda. Bakalım hayırlısı
Ben prefert aldım. Birgebeningünlüğündeki stokta yoktuevet o :) ben yeni üye olduğum için sayfa ismi paylaşılıyor mu diye sordum öncepaylaşılıyormuş öğrenmiş oldum :)
her sayfa değil ama dikkatli ol ben ban yedim bi kereevet o :) ben yeni üye olduğum için sayfa ismi paylaşılıyor mu diye sordum öncepaylaşılıyormuş öğrenmiş oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?