KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Merak etme olacağı varsa her türlü olur değerlendirmişsin sperm zaten 72 saate kadar canlı kalabiliyor içinde. İnşallah hamile kalırız bu ay
İnşallah :) Ben yaklaşık 1 aydır da aralıklı oruç seklinde ve sağlıklı besleniyorum. Kilo da verdim. Belki bir faydası olur diye

bizimki bilmiyor söylesem ne işin var orda hakketen deli muamelesi görürüm :)
Benimki de sadece okuyorum zannediyor. Hesabım olup da aktif kullanıcı olduğumu bilse dilinden kurtulamam Ahahaha gerçekten delirmiş olabilir miyiz dicem de yok son dönem hamilelik planlayan/hamile olan/doğuran vs çevremdeki herkes bi şekilde burada takılıyo biliyorum. Sadece kimse üye olduğunu açık açık söylemiyo

Ben de takviyelere başladım bir de bu ay hiç denemediğim bir jel var onu deneyeceğim. Olursa bu ay onun sayesinde oldu dicem valla
Folik asit takviyesi çok önemliymiş sanırım ben de onu kullanıyorum, birkaç gündür iş yoğunluğundan hep unutuyorum ama ben de instagramda bir sayfada görmüştüm bu jel baya popüler galiba, bu ay olmazsa ben de onu alabilirim. :) Bu arada siz ne kadar zamandır deniyordunuz?

aşağı yukarı günlerimiz aynı daha yeni başlamışsın ama umarım ilk aydan tutturursunuz :)

Terapi gibi burası ,en yakinindakine bile söyleyemedigin konuları yazıyor insan

Hangi jel bu

ben söylesem dalga gecer dilinden kurtulamam diye söylemiyorum ama her akşam burdan duydugum seyleri söylüyorum sen nerden biliyorsun diyor e internetten bakıyorum diyorum e ne yapim :)

1 senedir deniyoruz bir kimyasal gebelik geçirdim yakın zamanda. Bakalım hayırlısı

1 senedir deniyoruz bir kimyasal gebelik geçirdim yakın zamanda. Bakalım hayırlısı
aynen öyle hayırlısı olsun. Bu arada kimyasal gebelik tam olarak nedir? Nasıl anladınız öyle olduğunu? Eğer kötü bir anı hatırlattıysam bunu sorup kusura bakmayın bu arada

evet o :) ben yeni üye olduğum için sayfa ismi paylaşılıyor mu diye sordum önce paylaşılıyormuş öğrenmiş oldum :)
her sayfa değil ama dikkatli ol ben ban yedim bi kere reklam hissi uyandırabilecek olanlar sıkıntı oluyor da Ebru hanımın sayfası onlar arasında değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…