• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar bu akşam ki testim de çift çizgi bu işte bi terslik mi var 2 gün dür aynı cikiyor

Selam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım 💜

ANNE ADAYI 🤍

SAT​

BAT​

DURUM​

@iremgns
1 EKİM​
1 KASIM​
:KK60:
LeucotheaThemis LeucotheaThemis
5 EKİM​
1 KASIM​
@Pimpirikli10
2 EKİM​
1 KASIM​
Rosebelle Rosebelle
4 EKİM​
2 KASIM​
beyons beyons
2 KASIM​
@ZumraNil
4 EKİM​
3 KASIM​
@hasgrl
7 EKİM​
4 KASIM​
@nunu8991
7 EKİM​
4 KASIM​
@pozitifbiri
8 EKİM​
4 KASIM​
@Bebisee
4 EKİM​
4 KASIM​
@dunya162
8 EKİM​
5 KASIM​
@silencee07
6 EKİM​
5 KASIM​
@Bearhug
11 EKİM​
6 KASIM​
P Pozitiflerceee
11 EKİM​
6 KASIM​
Papatyamaviss Papatyamaviss
11 EKİM​
8 KASIM​
@Ozlenenhanim
8 EKİM​
8 KASIM​
@trueliving_
8 KASIM​
@hanzade_87
12 EKİM​
8 KASIM​
@Minicikfzt
10 KASIM​
@dream231114 EKİM11 KASIM
@mmelekkkk11 KASIM:KK60:
@melek07614 EKİM11 KASIM:KK60:
@ozlemem12 EKİM12 KASIM:KK60:
@Feyzacim14 EKİM13 KASIM:KK60:
@Aden202313 KASIM:KK60:
@Kaktushane14 EKİM15 KASIM:KK60:
@Wanda Maximoff15 KASIM:KK60:
@Giraffiee
16 KASIM​
destinesiaa destinesiaa
17 KASIM​
@
@
@
@
@

💜
Canım beni de ekler misin sat 14 Ekim bat11 Kasım. Hepimize uğurlu gelsin topic inşallah 🙏

Benim yumurtlama günümden 3 gün önce oldu mesela ama adet bitimi yumurtlama görenler bile varmış o yüzden adet bitimiyle başlamak en iyisi diyorlar genelde canım aklında olsun
Aynen öyle benim adetim bitiyor 3 gün sonra yumurtlamaya başlıyorum

Kimisinin uzun sürebiliyormuş canım Ekim grubunda Ginnys vardı bol bol havuç yemeyi öneriyordu yanlış hatırlamıyorsam
bilmiyorumki dünü degerlendirdim catlamıştır inşallah sabah koyu sarı akıntı vardı akşam tekrar test yapacam bakalım ne durumdayız

kızlar ben düşük yapalı 15 gün oldu 3 gündür aşırı yumurta akı kıvamında yogun akıntım var yumurlama olabilir mi

kızlar ben düşük yapalı 15 gün oldu 3 gündür aşırı yumurta akı kıvamında yogun akıntım var yumurlama olabilir mi
Minnoş düşüklerden sonra akıntı durumu biraz farklılasabiliyor.ama yumurtlama da olabilir en net sonucu ovulasyon testi verir ama

Hemen başladım bitince, bugün beşinci gün bitmesinden
ben 3 gün sonra başladım teste ilk iki gün cok haif silik hatta görünmüyordu buraya atmıştım sonraki iki gün koyulaştı bugun daha yapmadım ama öyle sanıyorum çatlamıştır bugun silikleşir seninde daha vardır ya stres yapma çıkar mutlaka kaset test kullansaydın hiç testlerini de atmadınki görelim

Minnoş düşüklerden sonra akıntı durumu biraz farklılasabiliyor.ama yumurtlama da olabilir en net sonucu ovulasyon testi verir ama
Ovulasyon testi denemedim hiç agostos ayı hamile kaldıgımdada akıntıyı takip ederek
Hamile kaldım ama bu sefer ki daha yogun

ben 3 gün sonra başladım teste ilk iki gün cok haif silik hatta görünmüyordu buraya atmıştım sonraki iki gün koyulaştı bugun daha yapmadım ama öyle sanıyorum çatlamıştır bugun silikleşir seninde daha vardır ya stres yapma çıkar mutlaka kaset test kullansaydın hiç testlerini de atmadınki görelim
Atmayı denedim atamadım,kaset değil strip

Back