Korktum ya bi daha test de yapmadım çatlama görünce üşütmüş olabilirim ama bu mantıklı hava ani soğudu bugün burda. Teşekkür ederim kuzumUsutmemeye çalış canım bir de yumurtan çatlamıştır etki ediyodur vucuda
Kimisinin uzun sürebiliyormuş canım Ekim grubunda Ginnys vardı bol bol havuç yemeyi öneriyordu yanlış hatırlamıyorsamKızlar bu akşam ki testim de çift çizgi bu işte bi terslik mi var 2 gün dür aynı cikiyor
Ahahaha süper ben de prittlemiştim strip testleriÇok yorumlanacak bısey yok ama sıstem nasıl bantlar falan
Ooo en sevdiğim heyecanlı pik beklemee
Kız o bende de olduydu ya geçen ay acaba nedenKızlar çatlama görmemin üzerinden 2 gün geçti ama sol yumurtalığımda çok fena ağrı var neden olur ki bu
Canım beni de ekler misin sat 14 Ekim bat11 Kasım. Hepimize uğurlu gelsin topic inşallahSelam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM @Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM beyons 2 KASIM @ZumraNil 4 EKİM 3 KASIM @hasgrl 7 EKİM 4 KASIM @nunu8991 7 EKİM 4 KASIM @pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM @Bebisee 4 EKİM 4 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM @silencee07 6 EKİM 5 KASIM @Bearhug 11 EKİM 6 KASIM P Pozitiflerceee 11 EKİM 6 KASIM Papatyamaviss 11 EKİM 8 KASIM @Ozlenenhanim 8 EKİM 8 KASIM @trueliving_ 8 KASIM @hanzade_87 12 EKİM 8 KASIM @Minicikfzt 10 KASIM @dream2311 14 EKİM 11 KASIM @mmelekkkk 11 KASIM @melek076 14 EKİM 11 KASIM @ozlemem 12 EKİM 12 KASIM @Feyzacim 14 EKİM 13 KASIM @Aden2023 13 KASIM @Kaktushane 14 EKİM 15 KASIM @Wanda Maximoff 15 KASIM @Giraffiee 16 KASIM destinesiaa 17 KASIM @ @ @ @ @
Üşütme en mantıklı ihtimal gibi duruyo şu anda, yumurta kiste vs dönmediyse öyle bir şey de olabiliyordu sanırımKız o bende de olduydu ya geçen ay acaba neden
Umarım bende ıkıncıye kullanmak zorunda kalmammmmAhahaha süper ben de prittlemiştim strip testleriumarım bu ay tutar ve tekrarlamam ama tekrarlayacak olursam bu kutu yöntemi güzelmiş
Aynen öyle benim adetim bitiyor 3 gün sonra yumurtlamaya başlıyorumBenim yumurtlama günümden 3 gün önce oldu mesela ama adet bitimi yumurtlama görenler bile varmış o yüzden adet bitimiyle başlamak en iyisi diyorlar genelde canım aklında olsun
Kanka benimki hala tek çizgi,ikinci çizgi hiç yok yaniNapiyosunuz ya sesiniz çıkmıyor test mest yok mu sallayın şuraya yorumlayalım
bilmiyorumki dünü degerlendirdim catlamıştır inşallah sabah koyu sarı akıntı vardı akşam tekrar test yapacam bakalım ne durumdayızKimisinin uzun sürebiliyormuş canım Ekim grubunda Ginnys vardı bol bol havuç yemeyi öneriyordu yanlış hatırlamıyorsam
1 ebe senin adetten kac gün gecti teste başladınKanka benimki hala tek çizgi,ikinci çizgi hiç yok yani
Hemen başladım bitince, bugün beşinci gün bitmesinden1 ebe senin adetten kac gün gecti teste başladın
Minnoş düşüklerden sonra akıntı durumu biraz farklılasabiliyor.ama yumurtlama da olabilir en net sonucu ovulasyon testi verir amakızlar ben düşük yapalı 15 gün oldu 3 gündür aşırı yumurta akı kıvamında yogun akıntım var yumurlama olabilir mi
ben 3 gün sonra başladım teste ilk iki gün cok haif silik hatta görünmüyordu buraya atmıştım sonraki iki gün koyulaştı bugun daha yapmadım ama öyle sanıyorum çatlamıştır bugun silikleşir seninde daha vardır ya stres yapma çıkar mutlaka kaset test kullansaydın hiç testlerini de atmadınki görelimHemen başladım bitince, bugün beşinci gün bitmesinden
Ovulasyon testi denemedim hiç agostos ayı hamile kaldıgımdada akıntıyı takip ederekMinnoş düşüklerden sonra akıntı durumu biraz farklılasabiliyor.ama yumurtlama da olabilir en net sonucu ovulasyon testi verir ama
Hamile kaldım ama bu sefer ki daha yogunMinnoş düşüklerden sonra akıntı durumu biraz farklılasabiliyor.ama yumurtlama da olabilir en net sonucu ovulasyon testi verir ama
Atmayı denedim atamadım,kaset değil stripben 3 gün sonra başladım teste ilk iki gün cok haif silik hatta görünmüyordu buraya atmıştım sonraki iki gün koyulaştı bugun daha yapmadım ama öyle sanıyorum çatlamıştır bugun silikleşir seninde daha vardır ya stres yapma çıkar mutlaka kaset test kullansaydın hiç testlerini de atmadınki görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?