- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
- 53
TeşekkürlerEymen01 canımmm tebrik ederim hemen kan ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerEymen01 canımmm tebrik ederim hemen kan ver
yani canım bi hafta gecmisti testte nerdeyse dogacak cok mutlu olun insallahEşimde oğlumda uyuyo şimdi canım haberi var yaptığımdan ben sana dedim dedi
Teşekkürleryani canım bi hafta gecmisti testte nerdeyse dogacak cok mutlu olun insallah
Oh ohh kopkoyu büyüttün bebeği maşallah sizeee Aynı testtenmis bugün bende kaset yaptım erkenler pek net değil anlayamıyorum bı testimi yorumlarmisin?Kızlar ben de son testimi bugün yaptım. Bat günü ve bat 2 gün gecikmeli yani bugünkü hali. Kaset testlere göre artış güzel görünüyor, yarın da kan veririm artık. İyiki varsınız hepiniz
Yalnız temmuz anneleri grubuna çok yazamıyorum burayı benimsemişim herhalde oraya alışamadım. Ben hala buralarda yani sizin anlayacağınız
Kuzum gayet belli benim 4 gün kala bu kadar net belli değildi birkaç sabah daha yap aynı testten, koyulaşma takibi sonra kanOh ohh kopkoyu büyüttün bebeği maşallah sizeee Aynı testtenmis bugün bende kaset yaptım erkenler pek net değil anlayamıyorum bı testimi yorumlarmisin?
Ben söylemeden kaç gün kaldığınızda biliyor bu testlerde yanilma olabilir mi pekiKuzum gayet belli benim 4 gün kala bu kadar net belli değildi birkaç sabah daha yap aynı testten, koyulaşma takibi sonra kan
Sen anlat canimanlatırım ama her doktorun süreci farklı kimisi iğne kimisi iğne ilaç veriyor kafan karısabılır cano
Canım artımed en iyi test gibi okudum buralarda hep. Ki ben bugüne kadar 7 tane test yaptım illaki her testte yanılma payı vardır ama sanırım en güvenilir olan buBen söylemeden kaç gün kaldığınızda biliyor bu testlerde yanilma olabilir mi peki
Canım gayet rahat görünüyor hem bata da var daha, bence çok iyi gidiyor maşallah size senle bat günümüz aynıydı sanırım bende çarşamba yapacağım testi sabırla bekliyorum Rabbim hayırla sağlıkla nasip eder bana da İnşAllahEki Görüntüle 3160519
Kizlar günaydın kaset testim
Ben söylemeden kaç gün kaldığınızda biliyor bu testlerde yanilma olabilir miKuzum gayet belli benim 4 gün kala bu kadar net belli değildi birkaç sabah daha yap aynı testten, koyulaşma takibi sonra kan
Yaa of bir türlü kendimi serbest bırakıp hamileyim diyemiyorum sevinemiyorum azıcık daha bekliyim bari ,Canım artımed en iyi test gibi okudum buralarda hep. Ki ben bugüne kadar 7 tane test yaptım illaki her testte yanılma payı vardır ama sanırım en güvenilir olan bu
Hayırlı olsun canımmKızlar ben de son testimi bugün yaptım. Bat günü ve bat 2 gün gecikmeli yani bugünkü hali. Kaset testlere göre artış güzel görünüyor, yarın da kan veririm artık. İyiki varsınız hepiniz
Yalnız temmuz anneleri grubuna çok yazamıyorum burayı benimsemişim herhalde oraya alışamadım. Ben hala buralarda yani sizin anlayacağınız
Kuzucum sabahları testleri tekrarla, sağlıkla büyüsün inşallahBen söylemeden kaç gün kaldığınızda biliyor bu testlerde yanilma olabilir mi
Yaa of bir türlü kendimi serbest bırakıp hamileyim diyemiyorum sevinemiyorum azıcık daha bekliyim bari ,
Sen daha hiç yapmadım mi tebrik ederim kendini benim gibi strese sokmamissin az kaldı batimiza da inşallah ikimizde, hepimizde istediğimiz haberleri duyarizCanım gayet rahat görünüyor hem bata da var daha, bence çok iyi gidiyor maşallah size senle bat günümüz aynıydı sanırım bende çarşamba yapacağım testi sabırla bekliyorum Rabbim hayırla sağlıkla nasip eder bana da İnşAllah
Amin canım hemen temmuz annelerine gitme bı girip sen cevaplamış misin yazmismisin diye bakıyorumKuzucum sabahları testleri tekrarla, sağlıkla büyüsün inşallah
Canım ben de görüyorum, insallah vardır, benim adet belirtilerim basladı ya ümidi kestim benEki Görüntüle 3160519
Kizlar günaydın kaset testim
canım bak senin testin filtreli ne kadar belliAmin canım hemen temmuz annelerine gitme bı girip sen cevaplamış misin yazmismisin diye bakıyorum