5 di 4 e düşüyorİnşallahsizin regl kac gun kaldi
İlki yaptığım an.Evet bundan 5 gün önce ilk testi yaptığımda kuruma çizgisi olmuştu
Başka marka da deneyin emin olmak için benceİlki yaptığım an.
2-3. Bir kaç saat sonra
Bilemedim bende
Canım zaten bu dışarıya çıkınca üstüm başım yatak falan hep batıyordu bu sefer dedim ki dün etrafı batırmaYumurtlama döneminde yapıp üst pozisyonda ol o zaman kenara itemiyorlar
Ya çatlaması için hiç ilaç kullanmadım. Genelde vitamin takviyesi kullandım yumurtlama zamanı da çatlasın diye havuç yedim bol bol ovulasyonda pozitif sonrası silik görünce de çatladığını düşünüyordum ama umarım çatlıyodurKızlar merhaba Cuma günü test verdim şu bi silik bi belirgin testlerim için doktor ultrason baktı herhangi bi sorun yok dedi kist vs pazartesi sonuca bakıp negatif çıkarsa söktürücü verip adetin 3. Günü gel bakayım gecikme sebebi ne diye dedi ve bana yumurtlama çatlama tembelliği olabilir dedi yani sanırım yumurtalar oluşuyor büyüyor ama kendiliğinden biraz zor çatlıyor bunun için yaptığınız bir şeyler var mı öneriler yumurta kalitesini artıran ve zamanı gelince çatlatan şeyler
destinesiaa
@TASUU @Safransari @mucizeOldu @Feyzacim @Cey1anpozitifbiri ve diğer tüm güzel sevgili kızlar
Ay hadi insallah hepimiz görelim pozitiflerimizi Allah nasip ederse önce sağlıklı olsun ama bir kızım olsun çok isterim hayırlısıylaCanım zaten bu dışarıya çıkınca üstüm başım yatak falan hep batıyordu bu sefer dedim ki dün etrafı batırmabu sefer içime geldi ama söylene söylene. Beni paylaşmak istemiyormuş, benimle doya doya biseyler yaşamak istiyormuş, hani erkeklerin sex hayatı çocukla nerdeyse bi 2 sene düzene girmiyor ya benimki halinden çok memnun bu aralar. Rahatı bozulsun istemiyor. Ben de yaşım geçmesin istiyorum yoksa ben de rahatım yani hem de çok. Ama bir kız istiyorum ben Allah nasip ederse. Hayırlısı ne ise onu versin Rabbim. Sonuç: içeri geldi. Sonra da modu düştü baya bildiğin depresif oldu Sonra da hayırlı olsun bu sefer oldu hatta sesi geldi dedi ben ümit etmiyorum. Akışa bıraktım artık. Sonra içimden de geçmedi değil. O gün dua etmiştim pat diye bebek olsa arkasına da ev işi sonuçlansa hemen ardarda diye. İnşallah dua kapım açıktır
Benimkinde böyleydi ama bu kuruma çizgisi canım bugün ki kırmızıydı kuruma olunca beyazımsı oluyorİlki yaptığım an.
2-3. Bir kaç saat sonra
Bilemedim bende
Anladım teşekkür ederimBenimkinde böyleydi ama bu kuruma çizgisi canım bugün ki kırmızıydı kuruma olunca beyazımsı oluyor
Malesef elimdekilerin hepsi artımed bir kaç gün sonra ilk idrarla tekrarlayacağımBaşka marka da deneyin emin olmak için bence
İnşallah gönlünden geçen olurMalesef elimdekilerin hepsi artımed bir kaç gün sonra ilk idrarla tekrarlayacağım
İnşallah isteyen herkesinI
İnşallah gönlünden geçen olurkanda gormedikten sonra hep bir belirsizlik
Evet canım bir gölge var gibi ama herkes bu testlerle ilgili olumsuz şeyler söylüyor ya o yüzden birşey diyemiyorumÇıkmazsa üzülürüm diye pazartesiye erteledim kanı.Pazartesi randevu aldım sen gordunmu?
Nasılsın canım test yaptın mı bugünİnşallah canım ben yinede sabah yapim
Selam canım ne yaptın bir gelişme var mı?Yok be asko çıkmadı Ankara da hep böyle geç çıkıyormuş halk sağlığı lab çok yoğun diye
Selam canım nasılsın bir gelişme var mıİnsllh sendende bekliyoruz cnm tum bekleyenler insllh hayirli haberler duyariz
Rosecuğum beklemedeyizSelam arkadaşlar gelişmeler var mı? Beni etiketlemiyorsunuz listede düzenleme yapmam için. Ben de herkesin profiline tek tek girip en son ne yazmış oradan anlamaya çalışıyorum gelişmeleriinşallah her şey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?