How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Evet hergün sabah erken saatlerde dilaltından ölçüyoruz hemen hemen aynı saatlerde olması lazım. Birde sabah yataktan kalkmadan daha uyanır uyanmaz yapman lazım ayaklar yere değmeden. Ben baş ucuma koydum ateş ölçeri uyandığım gibi ölçüp işaretleyip öyle kalkıyorum yataktan . Ben de yeni başladım zaten bu yönteme ama araştırdığım kadarıyla böyle uygulanıyor.
Acaba hangi ateş olceri kullanıyorsunuz

Kızlar kan pıhtılaşma sorunu olan var mı aranızda hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullanması gereken bir sorum olucaktı eğer varsa?

Maşallah baya net çıkmış bende iki gün kala yapıcam inşallah bakalım hayırlısı 😊
Ayyy dualarım seninle inşallah 🙏🏼 Benim belirtim diğer aylar daha çok olmuştu ve bu ay hiiiçç ümidim yoktu hiç ama hiç düşünmedim işte sizlere attım testi onu da öylesine yaptım sonra baktım 2 dk sonra gözlerime inanamadım amaaa ADET BELİRTİSİNİ YAŞADIM DÜN SABAH OLDUM SANDIM HATTA AZICIK BİR LEKE GELDİ. Ama yüzüm aşırı KAŞINDI BİR DE HER YERDE PAT DİYE UYUYACAK GİBİYDİM FOLİK ASİTİN YAN ETKSİ DİYE DÜŞÜNDÜM. Yumurtalıklarımda bi hareketlilik var belim çok ağrıyor

Ben artık buralara uğramayacağım gerçekten çok kötüyüm test yaptım ve yok düştü hcg değerim. Yine tutunamadı. Noluyor anlamıyorum neden tutunamıyor çok moralim bozuk ağlıyorum. Sağlıcakla kalın.

Eklentiler

• 0AA926B0-FC8C-484B-AA9C-11680065ABBD.jpeg
    0AA926B0-FC8C-484B-AA9C-11680065ABBD.jpeg
    146,3 KB · Görüntüleme: 81
Canım olabilir tabi ama en gerçekçi olan anam babam usulü çubuk 🤪
Cubuk gibi olan koltuk altına konanlardan ama dil altından ölçüyor arkadaşlar, sizi
Sevgili ateş uzmanlarına yönlendiriyorum... pozitifbiri pozitifbiri fnd_50 fnd_50 Papatyamaviss Papatyamaviss

Kuzum ateş olcmedin mi ,dur küsme hemen, git dinlen kafa dagit gerekirse ama, buralar seni özler 😢
Ben artık buralara uğramayacağım gerçekten çok kötüyüm test yaptım ve yok düştü hcg değerim. Yine tutunamadı. Noluyor anlamıyorum neden tutunamıyor çok moralim bozuk ağlıyorum. Sağlıcakla kalın.

Üzülme ne olur varsa eğer nasibinde vakti geldiğinde sen dahil kimse engel olamaz . Yoksa eğer ne yapsak boş. Çok şükür ki ilk çocuğun için değil bu çaba.olumlu ol hepimiz bir sürü insan geçiyor bu yollardan. Allah büyük veren de alan da o . Kötü gördüğümüz olayların içinde kim bilir ne hayırlar var.çok istediğim bişey olmuyorsa hep demekki olmamalı demekki olsa daha beter sorunlar belalar gibi şeyler olacak derim hep. Allah var gam yok 🌺🌺

Geciken her şey büyür ve daha güzel gelir canım bu sana destek olmak için söylediğim bir söz değil Allah’ın yasasıdır. Çok şükür bir evladın var, kardeşi de en güzel şekilde gelecek. Umudumuzun tükendiği yerde imanımızdan şüphe etmeliyiz. Allah var umut hep var 🤲🏻Yine deneyeceğiz yine deneyeceğiz.

Back