Pazartesi vereceğim canımMaşallah canım kan verdin mi sen bence artık ver vermediysen
Ya maşallah yüksek çıkar o zamana kadar inşallah ne güzel sabrediyorsunPazartesi vereceğim canım
Canım Allah bı kapıyı kapatırken daha güzel bereketli kapiyida açar.Kendini böyle üzme hiç bişey belli olmaz bebegin öyle güzel kismetlerle bereketle gelirli sizi rahatlatır.of özlem benım bebek hayallerı ertelenebılır yada cok üstüne düşmeyebilirim eşim ısten ayrılmıs bizi zor zamanlar beklıyor
Canım diğerinde daha netti bunda ben pek göremedim ama 6gün var diyorsun daha baya var zaten çıkmaması normal benimde 4 gün kaldı bugüni saymazsak daha yapmadım hiçKizlar arkadaşım prodoctorun başka bi testini önerdi onda yanilma olmaz diye gittim 80 TL verdim aldım çünkü manyağım kafayı bunla bozdum artıkEki Görüntüle 3159815
Ay amin inşallah AllahımAy dur dur çıkacak el sallayacak
Yaa inşşşşYukarıııı daha yukarıııı :) HAdi inşallah Güzel gidiyor.
Evet ya daha belirgindi benim içimde kurt var sanki duramıyorum bir türlü dusunmeden de yapamiyorumCanım diğerinde daha netti bunda ben pek göremedim ama 6gün var diyorsun daha baya var zaten çıkmaması normal benimde 4 gün kaldı bugüni saymazsak daha yapmadım hiç
Aynen aynen belki bi totem olur
Yaaa canım noldu çok geçmiş olsun çok üzüldümof özlem benım bebek hayallerı ertelenebılır yada cok üstüne düşmeyebilirim eşim ısten ayrılmıs bizi zor zamanlar beklıyor
Canım ben kan verme süreci yüzünden çok çektim. O yüzden beklemem lazım artıkYa maşallah yüksek çıkar o zamana kadar inşallah ne güzel sabrediyorsun
Hayırlı olsun kuzummmmm çok sevindim darısı banaDeğerim 800 çıktı kızlar
Ben hamile olduğumu hissetmedim aslında burada bir arkadaşla aynı ayda hamile kalacağımızı hissettim nedense belki öyle denk geldi belki oldu ama işte inşallah sağlıkla tutunurNe güzel hisseetin keşke bende hissetsem
İnşallah kuzum bu tez sende de doğrulanacak ben inanıyorum Allahım senin de gönlüne göre versin inşallah koyulaşır koyulaştıkça dediğin gibi kan vereceğimtestin varsa elinde devam et kuzucum nsaılkı koyulastı o zaman kan ver :) kimyasal sonrası cabuk gebe kalınıyor dıyolardı bence sende bu tez doğrulandı :)
Yaaaaaaa inşallah canım benim tmminş beraber kalırız diyelim16 kasımcı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?