Bende de Progesteron kaynaklı olabilir çünkü fitile başladıktan sonra ataklar başladı, MKF mineradan sipariş geçeyim belki bana da şifa olurCanım benim de arada migrenim tutuyor da maden suyu iyi gelmişti. Mineral eksikliğim de oluyor genelde zaten. Bir de benimki progesteron seviyemin oynamasından oluyor galiba çünkü adet öncesi ve yumurtlama öncesi daha çok oluyor. MFK nın minerasını kullanıyorum ben o baya azalttı sanki.
Yok kuzum benim 3. istiyorum ben Allah nasip ederse :) Biraz zamanım var sanırım ama siteyi de bırakamıyorum bağımlılık yaptı :) Çok şükür iyiyim sende durumlar nasıl :)
Test kuruyunca ikinci çizgi baya gözle görülür oldu Allah'ım nolur yalnış olmasın diye dua ediyorum tabi oncelikle saglikla inşallah.Boşa umutlandırmak istemem ama ben seninle ilgili de büyük hissediyorum
3 gün geçmişti canımOoo süper çok güzel değerisağlıkla kucağına alırsın İnşAllah. Kaç gün geçince çıktı canım bu değer
benim nasıl sence beybisi bi baksanaYukarıııı daha yukarıııı :) HAdi inşallah Güzel gidiyor.
Gayet iyi gidiyorSon üçççççç :) Ateşimi ölçtüm test yapmadım ama yapar mıyım bilmiyorum ee ne diyorsunuz :) @Papatyamaviss @Deepblues @pozitifbiri
Herkes bence düşünüyor bunu bazen bende kendi kendime öyle soruyorum üstesinden geliriz inşallah canım içini ferah tutEşimde bende 6 aydir deniyoruz aslinda sanırım ama ben 3 aydir falan baya istiyorum sonra hep acaba oğluma yetebilirmiyim bebege ve ikisine yetişirmiyim klasik anne sorunu bu sanırım bu
Tebrik ederim canım maşallah iyi dayanmışsın nasıl belirgin çıkmış öyle maşallah sağ salim büyüsün inşallahHamileyim galiba ya şaka gibi ama senden cesaretle test yaptım elim ayağım titriyo doğrudur dimi damlatır damlatmaz çıktı bugün 3. Günüydü gecikmenin ya benim pazartesi günü infertilite doktoruna randevum vardı
Merhaba ben direk regl günü başladım. Siz de hemen başlaya bilirsiniz..mü başladın reglimin 3 günü bug
Kizlar bugunkini gözümle daha rahat gorebildim umutlanmamaya çalışıyorum ama ...Bilemedim
Ay maşallah canım bu sefer olmuş ben burdayım diyor minik tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallahGünaydın ben sana ne dedim benim de elim ayağım titriyor iki günüm var kaset test yaptım görüyorum ben de ikinci çiZgiyi siz de görüyor musunuz bakın kızlar nolur
Bugün 12. Gün. Test yaptım silik çıktı inşallah sağlıkla ilerlerGayet iyi gidiyor
Ay inşallah inşallah canım benim çok teşekkür ederim sana be isteyen herkese nasip olsun inşallahAy maşallah canım bu sefer olmuş ben burdayım diyor minik tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallah
İnşallah ya saklanmasın da çare diye çıksın ortaya birkaç güne amin inşallahGörüyorummmmmm tazecikk bebiş var oradasaklanıyor
Ben de özel hastanede çalışıyorumYarını beklemeden hemen bugün vercem ya biz çok umudu kesmiştik çünkü eşim inanmaya korktu gösterince hemen kan ver dedi ben de tamam dedim zaten hastanede çalışıyorum koşa koşa gider veririm hemen
Sevindim canımBu resimde bende gördüm canim
Ay dur dur çıkacak el sallayacakİnşallah ya saklanmasın da çare diye çıksın ortaya birkaç güne amin inşallah
Ne zamandir deniyorsun canım, hayırlı olsunBat 3 gün geçmişti valla belirti adına pek bir şey yoktu biraz akıntı artışım vardı biraz kasık ağrısı ve göğüs ağrısı ama bunlar zaten bende her ay olan şeylerdi son bir iki gündür de hafif halsizlik hissediyodum hiç beklemedigim bı ayda oldu pazartesi infertilite doktoruna randevu almıştım o derece umutsuz olduğum bir aydı
of özlem benım bebek hayallerı ertelenebılır yada cok üstüne düşmeyebilirim eşim ısten ayrılmıs bizi zor zamanlar beklıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?