- 11 Ekim 2022
- 465
- 638
- 18
Alayım bugün o zamanYumurtlama dönemi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alayım bugün o zamanYumurtlama dönemi
Al tabi canım benim ama biraz yumuşak olsun olgunlaşmış yanı. Salata yap misssAlayım bugün o zaman
İçine neler koyuyorsunuz hiç de sevmiyorum tadınıAl tabi canım benim ama biraz yumuşak olsun olgunlaşmış yanı. Salata yap misss
Beyaz peynir,ceviz,taze sığan Veya maydonoz bol limon + zeytinyağı . Aslında kendine göre de yapabilirsin blender de ezsende olurİçine neler koyuyorsunuz hiç de sevmiyorum tadını
Riskli olduğunu söylüyorlar genel de canım iyice bir araştır yapacaksanKızlar aranızda soğan kürünü yapan var mı prolaktin değerini düşürür mü yükseltir mi o bilgisi olan var mı?,
Ne yönden riskli canım yükseltir diye miRiskli olduğunu söylüyorlar genel de canım iyice bir araştır yapacaksan
Amin kuzum oldu bileAttığımız gol olsun o zaman
Rahim duvarı için canım ve hormon dengesi icin . Herkese yaramıyormuş yaniNe yönden riskli canım yükseltir diye mi
Benim arkadaşım kisti için yapmıştı adet düzeni tamamen bozuldu sonradan regli çok uzun sürdü falan doktor baya kızmış ona, ne tehlikeli işler yapıyorsunuz farkında olmadan diyeKızlar aranızda soğan kürünü yapan var mı prolaktin değerini düşürür mü yükseltir mi o bilgisi olan var mı?,
Tamam canım teşekkür ederimBeyaz peynir,ceviz,taze sığan Veya maydonoz bol limon + zeytinyağı . Aslında kendine göre de yapabilirsin blender de ezsende olur
Reglim biteli 3 gün oldu sabahları kalktığımda mide bulantım ve baş ağrıyo normal miBu hafta bi arkadaşımın gebelik haberini aldım “adet söktürücü içecektim reglin bütün belirtileri oldu regl olamadım diye dedi, sonra hadi bi test yapayım öyle ilaç içerim” demiş, sonuçç pozitif“ Hiç mi farklı bi şey yoktu” dedim “yok bildiğin regl olduğumda noluyosa onlar oldu evde test olmasa test bile yapmazdım o kadar emindim “dedi. Yaanniii illaki çok farklı belirtiler olmuyo kuzucum
Kendisi buraya girmediği için hariçten belirti aramıyor, tespitim o yönde biz fazla dinliyoruz kendimizi biraz unutmak akışa bırakmak lazım
Reglim biteli 3 gün oldu sabahları kalktığımda mide bulantım ve baş ağrıyo normal
Benim arkadaşım kisti için yapmıştı adet düzeni tamamen bozuldu sonradan regli çok uzun sürdü falan doktor baya kızmış ona, ne tehlikeli işler yapıyorsunuz farkında olmadan diye
Başka bir arkadaşım da çok memnun ama onun sayesinde hamile kaldım eminim diyor
Herkeste etkisi farklı olabiliyor bu kürlerin yani dikkatli olmak lazım çok
Gebelik olamaz çünkü reglim yeni bittiReglden bağımsız başka bir sebepten olabilir
Ben yaptım soğan kürünü kist vardı diye kistim yok adetim de düzensizdi düzene bindiKızlar aranızda soğan kürünü yapan var mı prolaktin değerini düşürür mü yükseltir mi o bilgisi olan var mı?,
3 gun bam bam bam olur muÇatlamaya denk getirmek sanıyorum ama 3 günü değerlendirin diyen de var hangisi içine sinerse canım
pık ve uc gun devam dıyorum ama bızden okadar ilişki cıkmazzzBende pik önemli diye biliyorum canım içerde sperm olursa çatlayınca zaten dolleniyormus
Özellıkle aynı gunlerde aynı saatler de yapmak lazımmıs ben gecen ay sabah drarı ıle yaptım hıc cıkmadı nerdeyse sılık var yok arası o yuzden hıc cıkmammıs aynı gun sabah ve aksam yaptım cok farklı cıktı duzen onemlıymıs oyuzdenO da olabilir çok düzenli vde yapmadım aslında ama yumurtlama gününe yakın günlerde düzenli yaptim
Beni de ekler misin yumurtlama tarihim 2 kasımSelam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM @LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM @Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM @beyons 2 KASIM @ZumraNil 4 EKİM 3 KASIM @hasgrl 7 EKİM 4 KASIM @nunu8991 7 EKİM 4 KASIM @pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM @Bebisee 4 EKİM 4 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM silencee07 6 EKİM 5 KASIM Bearhug 11 EKİM 6 KASIM P Pozitiflerceee 11 EKİM 6 KASIM Papatyamaviss 11 EKİM 8 KASIM @Ozlenenhanim 8 EKİM 8 KASIM @trueliving_ 8 KASIM @hanzade_87 12 EKİM 8 KASIM @Minicikfzt 10 KASIM @dream2311 14 EKİM 11 KASIM @mmelekkkk 11 KASIM @melek076 14 EKİM 11 KASIM @ozlemem 12 EKİM 12 KASIM @Feyzacim 14 EKİM 13 KASIM @Aden2023 13 KASIM @Kaktushane 14 EKİM 15 KASIM @Wanda Maximoff 15 KASIM @Giraffiee 16 KASIM @destinesiaa 17 KASIM @ @ @ @ @