Ben o testten öyle Cook gördüm senin ki gibi olmadı ki bugün kendimi sevinirken buldum.Yalnis yapıyorum belirtilerimde adete doğru evrildi.Yine elim boş bir ay kabullenmek sevinmek de iyi olur.Kız dur olumlu enerji çekelim, testinde de ışık var deme öyle
Canım adet olursan da hayırlısı deriz inşallah öbür aya deriz ama daha net olmadan herhangi bir yola kanalize olmaBen o testten öyle Cook gördüm senin ki gibi olmadı ki bugün kendimi sevinirken buldum.Yalnis yapıyorum belirtilerimde adete doğru evrildi.Yine elim boş bir ay kabullenmek sevinmek de iyi olur.
Özel mesajlardan bisey danışmak istedimBenim canım evet söyle dinliyorum
Canim çoğu insan bilmeden spora devam ediyor hemde baya ciddi spor.Bu kadar takılma bence yürüyüşden bişey olmaz.Kızlar tutunma kısmında ya da çatlama zamanı çatlamanın ertesi günleri falan yavaş - orta tempolu yürüyüş iyi olur mu sizce yoksa sıkıntı yaratabilir mi
Sen ne zaman doktora gideceksinCanım adet olursan da hayırlısı deriz inşallah öbür aya deriz ama daha net olmadan herhangi bir yola kanalize olma
Dün var mıydı peki bu çizgiKızlar ben dün test yapmıştım bugün baktım hafıf bir cızgı var yarın bat günü ama umutlanmak istemiyorum kuruma cızgısıdır dıye öyledir demi
Gördüm cevapladım canımÖzel mesajlardan bisey danışmak istedim
Dün ilk zamanlarda yoktu bugün şimdi baktım ne kadar sonra çıktı bilmiyorumDün var mıydı peki bu çizgi
Görünen bir çizgi var ama neDün ilk zamanlarda yoktu bugün şimdi baktım ne kadar sonra çıktı bilmiyorum
Tamam canım sağolasınCanim çoğu insan bilmeden spora devam ediyor hemde baya ciddi spor.Bu kadar takılma bence yürüyüşden bişey olmaz
İnşallah bakalım yarın olmazsam umut vardır çünkü catlama gunumu bılıyorum üstüne 14 sayınca yarın olmam lazım teşekkür ederim arkadaşım mesajın içinGörünen bir çizgi var ama nereglin gecikirse tekrar test yap kontrol et canım valla başka ne yapılabilir bilmiyorum. İllaki sabır göstermek gerekiyor İnşAllah sonucu seni sevindirir
Çıkar çıkmaz yaz inşallah canım
Selam kızlar Beta Hcg sonucum çıktıCanımmm teşekkür ederimtahlil sonucunu yaz mutlaka
Tesadüfen gördüm sorunuzu hiçbir problem olmaz ben geçen sene kasımda spor salonunda haftada 3 gün spor yapardım ve diyet te yapıyordum o ara hamile kalmıştımKızlar tutunma kısmında ya da çatlama zamanı çatlamanın ertesi günleri falan yavaş - orta tempolu yürüyüş iyi olur mu sizce yoksa sıkıntı yaratabilir mi
Ne demek canım. Hepiniz için ayrı ayrı heyecanlanıyorum dua ediyorumİnşallah bakalım yarın olmazsam umut vardır çünkü catlama gunumu bılıyorum üstüne 14 sayınca yarın olmam lazım teşekkür ederim arkadaşım mesajın için
Canım olabilir de olmayabilir de. Yarın sabah bir daha yap bakalım inşallah vardırKızlar ben dün test yapmıştım bugün baktım hafıf bir cızgı var yarın bat günü ama umutlanmak istemiyorum kuruma cızgısıdır dıye öyledir demi
Selam canım neden böyle oldu kiRosebelle yapıstır bı kırmızıda banaa
Pazartesi kan vermeyi planlıyorum. Bat yarın. Sonraki hafta da giderim herhaldeSen ne zaman doktora gideceksin
Hadi gözün aydın canım benimSelam kızlar Beta Hcg sonucum çıktı
Sat 4 Ekim.
4 Kasım'da ki sonuç = 759,4
10 Kasım'da ki sonuç = 6.896,8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?