- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Ay hadi inşallah senin de gönlüne göre olur canım benim konuşmana ve orta yolu da bulmanıza sevindim sonuçta ikinizin gönüllü olması çok önemli. Ya hiç sorma deli gibi heyecanlıyım hem yarınki ateşi çok merak ediyorum hem testi. Ya neden hamile olabilme ihtimalime hiç inanmıyorum. Sıfır inanç hiç inanma yok yaBende benimkiyle konuştumyine kaçacak misin dedim güldü, neyi bekliyorsun bir söylesen dedim.kafamın rahat olmasını istiyorum dedi. İlk oglumuzdaki gibi bir mutlu huzurlu rahat bir kafayla yapmak istiyorum dedi. Yani benim düşüncem doğru çıktı. Düşündüğümüz ev olursa kafa olarak da cep olarak da aşırı rahatlayacagiz kızlar benim için de dua edin olur mu
Kızfnd_50 ben de senin adına heyecanlıyım sabah olsa da test yapsan
Benim canım evet söyle dinliyorumKizlar bide cok alakasız ama okul öncesi öğretmeni vardi sanirim aranızda ona bisey danışmak istiyorum kimdi acaba
Yok canım yarın yapacağım artık dayanamıyorum bata 2 gün kalmış olacakCanım sen test yaptinmi mesajları kaçırdım da
Bende böyle bakar bakmaz görünen çizgi istiyorum bugünkü pek içime sinmedi.Belli olmuyor canım bence her testte o ihtimal var insallah gercektir çizgilerimiz degilse de en kısa sürede görelim en pembesini
Artık cumartesi tekrar bi test yapıcam canım sabah bugün öglrdrn sonra yapmıstım bakalım artık varsa cıkar bi seyler yoksa da hayırlısı artıkKuruyan testin belirginliğini dikkate alma canım 2 gün sonra tekrar test yap bence
Aynen canım hakkında hayırlısı olsunArtık cumartesi tekrar bi test yapıcam canım sabah bugün öglrdrn sonra yapmıstım bakalım artık varsa cıkar bi seyler yoksa da hayırlısı artık
Evet koldan verdi doktorAmin canım İnşAllah çatlar tutar sağlıklıca çatlatma iğnesini nerden vurundun koldan mı
Tebrik ederim canım bence varKızlar ben de yaptım bugün var mı bir sey
Hahahah ben de öyleyim her yerim ergenlik sivilcesi gibiAma adet oncesi böyle olurum yüzümde sivilcede çıktı
Bak kesin mi? Kandırma sonraYarın ben de artımed yapıcam çok heyecanlıyım
Kesin bu seferBak kesin mi? Kandırma sonra
Canımmm teşekkür ederimTebrik ederim canimmm
Hamileyken sivilce çıkar mı? Adetten önce her ay böyle çıkartırım zatenHahahah ben de öyleyim her yerim ergenlik sivilcesi gibi
İnsallah canım cumartesi yapıcam diger testiTebrik ederim canım bence var
Ben eşime diyorum ki, kız annenin güzelliğinden alır derler kesin kız buHamileyken sivilce çıkar mı? Adetten önce her ay böyle çıkartırım zaten
4-5 tane sivilce cenemden firtladi ben adet olcam bacım bu ay eleniyorum sanırımBen eşime diyorum ki, kız annenin güzelliğinden alır derler kesin kız bu
Oğluma hamileyken cildim ışıldardı, saçlarım çok parlaktı. Şu an o kadar kötü haldeyim ki. Yani demem o ki hamileyken herşey olabilir
Kız dur olumlu enerji çekelim, testinde de ışık var deme öyle4-5 tane sivilce cenemden firtladi ben adet olcam bacım bu ay eleniyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?