• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bugün tam yumurtlamanın 7.günü çatlamanızda 6.günü. Hassasiyetim hiç yok.bugün yoğun bir şekilde kremsi akıntım geldi ama ben ona pek güvenmiyorum belirti gibi gelmiyor bana o. Dün ateşim 36,6 bugün 36,7 çıktı. İki gündür tertliyorum uyanırken. Bat 16 kasım daha 8 gün var:) inş güzel haberler alırız

Bearhug Bearhug dönmedınmııı test yapmadınmııı
Bearhug Bearhug sen ne alemdesin nerelerdesin kuzum?? Yoğunluk, hastalık o bu derken girip takip edemiyorum buraları ama aklım sende…

Canlarım döndük biz ama hava değişimi çarptı döner dönmez rahatsızlandım baya...
Yumurtlamaya göre bat yarın, hem normal hem erken gebelik testi yaptım ikisi de bembeyaz negatif. Yine çatlamadan on dört gün sonra regl olacağım gibi görünüyor gec döllenme falan olacağını sanmam yumurtlama zamanını biliyorum çünkü bu ay da kısmet değilmiş diyelim 🥲🥲🥲 zaten Aslan burcu anası olmak istiyordum 🤣 belli mi olur belki Allah ona göre plan yapmıştır Temmuzu kaçırdık ama Ağustos annesi oluruz 🙈🙈🐣🐣
Yarın beklediğim gibi kırmızılar gelirse elenen dostlarla birlikte Aralık topigine giderim artık el ele 🤣🤣🤣 açıldı mı bilmiyorum ama

İnsllh bebektendir cnm ben hallen olmadim yarin kan vericem olmasam eyer
Bende sabah yedide ağrıyla uyandım ağrısınız yaşadım ama gelmedi bekliyorum , normal bildiğin adet ağrısı benim , seninki de aynı ağrı mı yoksa bir farkı var mı canım?

Productor canım bat emin degilim ama 15 kasım veya 16 kasım catlamamı bilmiyorum adet takvimime göre hespladım bugün yumurtlamadan 7 ya da 8 gün gecti
Yumurtlama akıntını o tarihlerde gördün mü bazen program sasırabiliyor yani tutmayabiliyor bir de geçen ay ben prodoctor, miratech ve comfort erken gebelik testlerinin mağduru oldum hepsi slik çıkardı ama regl oldum maalesef bence direkt kan ver günün geçmiş zaten çıkar diye düşünüyorum inşallah bebişin senledir 🤲🏻

Rahimde progesteron diye bir hormon salgılanır canım. O hormon gebelikte artar ve tutunmayı destekler. Düşük riskini önlemek adına kullanılıyor. Ben önceki hamileliklerimde dönem dönem kullandım. Özellikle kanama durumlarında hemen verirler.

Bende sabah yedide ağrıyla uyandım ağrısınız yaşadım ama gelmedi bekliyorum , normal bildiğin adet ağrısı benim , seninki de aynı ağrı mı yoksa bir farkı var mı canım?
Aslinda normalde ben gunumde bile bukadr agri cekmedim yani adet agrisi gibi belimden sol bacagima vurdu karnim ates basmasi ve mide bulantim oldum asiri bir sekilde dedim kesin adet olucam ama sunada biraz daha iyim ve halen olmadim akintim falanda oluyor ara ara batmalr oluyor hem sag da hem solda diyer oglumda bile boyle olmadim busefer tuhaf seyler oluyor☺️ bende anlamiyorm

Back