• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Yok canım yumurta kaç günde çatlıyor diyorum. Eğer birkaç günü buluyorsan bu uygulamalar külliyen hatalı. Çünkü yumurtlama günü sonrası ihtimal düşüyor ama çatlama gecikirse ihtimal var aslında
Yok canım digerlerinde ertesi gün çatladı hep. Ovulasyonla takip ediyorum 5-6 aydir

Kızlar bende çok şancılanıyorum adetime bir hafta var ama hiç böyle olmazdım sanırım adetim geliyor hatta adet olmuş gibi ağrıyor kasıklarım ama tuvalete gittim birşey de yok dışarı çıkıcam tedbir amaçlı ped koyucam o derece her an gelicek gibi ne zaman böyle olsam gelir çünkü o gün ama bu kadar erken olmazdım 😔

Kızlar bende çok şancılanıyorum adetime bir hafta var ama hiç böyle olmazdım sanırım adetim geliyor hatta adet olmuş gibi ağrıyor kasıklarım ama tuvalete gittim birşey de yok dışarı çıkıcam tedbir amaçlı ped koyucam o derece her an gelicek gibi ne zaman böyle olsam gelir çünkü o gün ama bu kadar erken olmazdım 😔
Canim adete bir hafta varsa yumurtluyor olabilirsin, 2. Yumurtlama. Değerlendir bence 😉

İnşallah pozitiftir yaaa ben birde ishalim karnım gürül gürül benim de herşey tamam tam adet günüm ama işte sadece sökülemedim
Ayni sekildeyo, cnm suanda hakkimizda hayirlisini versin bence sende yarin kan verebiirsin birde benm goguslerim şiş normalde adet gunumde bile sismezdi bir umut diyede goruyorum onu aslinda😅

dun adet tarıhımdı kuzum , aslında cumartesı verdım 11 demıstı ama bılemedım
Bu hangi günün kanı kuzum?
Önemli olan ilk değere oranla artışı adet günü diye düşünerek gerilme adet günü düşük degerle öğrenen çok var

Ayni sekildeyo, cnm suanda hakkimizda hayirlisini versin bence sende yarin kan verebiirsin birde benm goguslerim şiş normalde adet gunumde bile sismezdi bir umut diyede goruyorum onu aslinda😅
Ben adet olucam ya bekleyince gelmiyor galba,ama inşallah sizin bebiş vardır 🥰

Back