• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar dıpıll diye bir test hiç deneyen varmı acaba ben bugün yapıcaktım test kendimi zor tuttum dedim ne kaldı yarın değil bürgüne yaparsın testi dedim eğer Döngüm uzadıysa bugün olmam gerek akşamda beyaz akıntım oluyordu sürekli kontrol ettim baya stresliyim belki dayanamam yarın ilk idrarla yaparım gene kendimi frenleyebilirsemde perşembe kesin yaparım başka test yapacak bekleyen varmı
Bende de beyaz akıntı geliyor inşallah vardır ya

İnşallah buradan temmuz annelerine gidicez kızlar çoğumuz gebe olarak ayrılınca burdan temmuzda sıcakta doğum nasıl olur acaba diye aklıma geliyo daha test bile yapamamışken😅🤣
Ben de rüyamda Ağustos ayında doğum yaptığımi gördüm 😅

Benim oğluma hamileyken 3-4 gün sürerdi ara ara oldu
dün tertemizdim hatta işe gelirken pedi bile çıkardım gelmiyor diye bugün bat günüm üç gün önce başlamıştı lekelenme. benim hiç lekelenme olmazdı aynı gün adetim ben geldim derdi

Ayy kizlar bu sabh bir sanciyla uyandikmi anlatamm adet sancisi gibi ama ben gunumde bile bukDr agri cekmezdim simdi surkli wc deyim oldum olacam diyorum bi turlu ilamaiyorum yani olsam rahatlicam diyorum o derecede agrim var bu kdr sanci agri ceken oldumu aranizda
Ya uyandığımdan beri bende adet olacak mışım gibi acayıp bir sancım var her an gelecek gibi belimede vuruyor o ağrı bende anlamadım ilk hamileliğimde de olmuştu kızımda hep eşime adet olacam olmadı derdim hatta üzülürdüm inşallah bebişdendir diye ama daha bir hafta var adetime sanki bugün olacak gibiyim ama her an

Ya uyandığımdan beri bende adet olacak mışım gibi acayıp bir sancım var her an gelecek gibi belimede vuruyor o ağrı bende anlamadım ilk hamileliğimde de olmuştu kızımda hep eşime adet olacam olmadı derdim hatta üzülürdüm inşallah bebişdendir diye ama daha bir hafta var adetime sanki bugün olacak gibiyim ama her an
Senle adet tarihlerimiz aynı gibiydş ne zaman yumurtladın canısı sen benim yumurtlamaya göre 20sine sarktı bat

Kabak çekirdeği omega3 Quenzim10 ve d3k2 vitamini al canısı
Elenatal 1 diye gebelik öncesi bir takviye gördüm bunu mu alsam dedim ama kullanan var mıdır? Bu dediklerin 3üde ayrı dimi :) omega3 için hap mı yoksa möllers filan çıkıyor ya tv.ye onlar olur mu :) Birde eşlere de olur mu bunlar

kızlar mrb hepiniz iyisiniz inşaallah Papatyamaviss Papatyamaviss canım hayırlı olsun bizede cok dua et ben başta kırmızı yedim ama yine bu aydayım inşaallah tutar ovulasyon denedim olmadı reglim dün bitti bir dolu bi boş şekilde gideyim diyorum sizin fikirleriniz nedir bide incir ne kadar tüketmek lazım

Back