- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 83
- 26
Ayy var maşallah görüyorum tebrik ederimKızlar günaydın. Bana birşey var gibi geliyor ama?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy var maşallah görüyorum tebrik ederimKızlar günaydın. Bana birşey var gibi geliyor ama?
dün sabah bebegım oğleden sonra bı arıcam bakalım ebeyı bakmasını rica edicemYa bence kan ver özelde hala nasıl çıkmaz kan sonucun onu da anlamadım. Ne zaman vermiştin kan
Bende de beyaz akıntı geliyor inşallah vardır yaKızlar dıpıll diye bir test hiç deneyen varmı acaba ben bugün yapıcaktım test kendimi zor tuttum dedim ne kaldı yarın değil bürgüne yaparsın testi dedim eğer Döngüm uzadıysa bugün olmam gerek akşamda beyaz akıntım oluyordu sürekli kontrol ettim baya stresliyim belki dayanamam yarın ilk idrarla yaparım gene kendimi frenleyebilirsemde perşembe kesin yaparım başka test yapacak bekleyen varmı
Bence de bizi de haberdar etdün sabah bebegım oğleden sonra bı arıcam bakalım ebeyı bakmasını rica edicem
mutlaka ederim mutlakaBence de bizi de haberdar et
Ben de rüyamda Ağustos ayında doğum yaptığımi gördümİnşallah buradan temmuz annelerine gidicez kızlar çoğumuz gebe olarak ayrılınca burdan temmuzda sıcakta doğum nasıl olur acaba diye aklıma geliyo daha test bile yapamamışken
çok korkuyorum canım çok panik oldum dün hiç gelmeyince bugünde lavaboda peçeteye gelince ve rengi daha açıktı pembe gibiydi bu ay çok ümitliydimcanım benım ılk hamılelıkte 4 5 gün surdu sonra ara ara hep oldu 5 aya kadar
dün tertemizdim hatta işe gelirken pedi bile çıkardım gelmiyor diye bugün bat günüm üç gün önce başlamıştı lekelenme. benim hiç lekelenme olmazdı aynı gün adetim ben geldim derdiBenim oğluma hamileyken 3-4 gün sürerdi ara ara oldu
Ya uyandığımdan beri bende adet olacak mışım gibi acayıp bir sancım var her an gelecek gibi belimede vuruyor o ağrı bende anlamadım ilk hamileliğimde de olmuştu kızımda hep eşime adet olacam olmadı derdim hatta üzülürdüm inşallah bebişdendir diye ama daha bir hafta var adetime sanki bugün olacak gibiyim ama her anAyy kizlar bu sabh bir sanciyla uyandikmi anlatamm adet sancisi gibi ama ben gunumde bile bukDr agri cekmezdim simdi surkli wc deyim oldum olacam diyorum bi turlu ilamaiyorum yani olsam rahatlicam diyorum o derecede agrim var bu kdr sanci agri ceken oldumu aranizda
Senle adet tarihlerimiz aynı gibiydş ne zaman yumurtladın canısı sen benim yumurtlamaya göre 20sine sarktı batYa uyandığımdan beri bende adet olacak mışım gibi acayıp bir sancım var her an gelecek gibi belimede vuruyor o ağrı bende anlamadım ilk hamileliğimde de olmuştu kızımda hep eşime adet olacam olmadı derdim hatta üzülürdüm inşallah bebişdendir diye ama daha bir hafta var adetime sanki bugün olacak gibiyim ama her an
Bellimi olur temmuz olmazsa ağustos olsun olsundaBen de rüyamda Ağustos ayında doğum yaptığımi gördüm
Canım markaları aynı değilse normal öyle böyle çizgi ile ölçmek istiyorsan hep aynı markayla yapman lazım her testin beta algılaması farklıEVET iki farklı test cumartesı ve bugun yapılan o ıkı tane olan , diğeri pazar pzrtesi salı ıste
Canım ovulasyon testi yapmıyorum ama jelimsi akıntım 30una ve 31inde oldu bence o zaman yumurtladımSenle adet tarihlerimiz aynı gibiydş ne zaman yumurtladın canısı sen benim yumurtlamaya göre 20sine sarktı bat
Olumsuz düşünmek yok asla. Dediğim gibi modunu düşürme işten çıkınca kan ver hemen özelin acilinde. Kafan rahatlasınvalla gece 2bucuk gıbı bı wcye gıttım zaten ama bılemedım kızlar bı tık modum dusmedı degıl
işte hep artımed ile yapıyorum artımed ile yaptılatım git gide silikleşti cumartesiden beriCanım markaları aynı değilse normal öyle böyle çizgi ile ölçmek istiyorsan hep aynı markayla yapman lazım her testin beta algılaması farklı
Elenatal 1 diye gebelik öncesi bir takviye gördüm bunu mu alsam dedim ama kullanan var mıdır? Bu dediklerin 3üde ayrı dimi :) omega3 için hap mı yoksa möllers filan çıkıyor ya tv.ye onlar olur mu :) Birde eşlere de olur mu bunlarKabak çekirdeği omega3 Quenzim10 ve d3k2 vitamini al canısı
ben oğluma hamıleyken sabah verırdım oğlen cıkardı ya bu neymıs boylr yaOlumsuz düşünmek yok asla. Dediğim gibi modunu düşürme işten çıkınca kan ver hemen özelin acilinde. Kafan rahatlasın
İyi düşün iyi olsun canım bir sorun yoktur inşallah içini ferah tutişte hep artımed ile yapıyorum artımed ile yaptılatım git gide silikleşti cumartesiden beri
Teşekkür ederim umarım kuruma çizgisi değildir. İlk 5 dakikada çıkmadı çünkü. 15 dk sonra çektim fotoğrafı. HayırlısıAyy var maşallah görüyorum tebrik ederim