• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Aslinda normalde ben gunumde bile bukadr agri cekmedim yani adet agrisi gibi belimden sol bacagima vurdu karnim ates basmasi ve mide bulantim oldum asiri bir sekilde dedim kesin adet olucam ama sunada biraz daha iyim ve halen olmadim akintim falanda oluyor ara ara batmalr oluyor hem sag da hem solda diyer oglumda bile boyle olmadim busefer tuhaf seyler oluyor☺️ bende anlamiyorm
Benim de bağırsaklarım çok hareketli sürekli gurulduyor. Bel ve kasık ağrım var

Rahimde progesteron diye bir hormon salgılanır canım. O hormon gebelikte artar ve tutunmayı destekler. Düşük riskini önlemek adına kullanılıyor. Ben önceki hamileliklerimde dönem dönem kullandım. Özellikle kanama durumlarında hemen verirler.
Aa hiç bilmiyordum doktor mu verdi sen kendini aldın eczaneden

Canlarım döndük biz ama hava değişimi çarptı döner dönmez rahatsızlandım baya...
Yumurtlamaya göre bat yarın, hem normal hem erken gebelik testi yaptım ikisi de bembeyaz negatif. Yine çatlamadan on dört gün sonra regl olacağım gibi görünüyor gec döllenme falan olacağını sanmam yumurtlama zamanını biliyorum çünkü bu ay da kısmet değilmiş diyelim 🥲🥲🥲 zaten Aslan burcu anası olmak istiyordum 🤣 belli mi olur belki Allah ona göre plan yapmıştır Temmuzu kaçırdık ama Ağustos annesi oluruz 🙈🙈🐣🐣
Yarın beklediğim gibi kırmızılar gelirse elenen dostlarla birlikte Aralık topigine giderim artık el ele 🤣🤣🤣 açıldı mı bilmiyorum ama
yaa deme bu ay senden umıtlıydım bak nedense olsun dağ havası ıyı gelmıstır belkı aslan burcuna vurdu gol olur bellı mı olur :)))

Yumurtlama akıntını o tarihlerde gördün mü bazen program sasırabiliyor yani tutmayabiliyor bir de geçen ay ben prodoctor, miratech ve comfort erken gebelik testlerinin mağduru oldum hepsi slik çıkardı ama regl oldum maalesef bence direkt kan ver günün geçmiş zaten çıkar diye düşünüyorum inşallah bebişin senledir 🤲🏻
Yok canım daha günüm gecmedi 15-16 kasım bat olabilir bikac gün sonra tekrarlıcam testi, evet brnimde artımed bi kere silik cıkarmıstı ondan dolayı sanırım pek inanasım yok, insallah hepimiz tez zamanda en güzel sekilde bebişlerimizle oluruz ❤️

Bagirsaklar benimde oyle benim 2 gunum geciyor baklm yarin gidicem olmasam inllh guzel haber ile gelirim sizden bekliyorum guzel heberler tüm isteyenler insllh🙏🙏
İnşallah canım. Sen test yapmış mıydın kaçırdım herhalde ben

Aslinda normalde ben gunumde bile bukadr agri cekmedim yani adet agrisi gibi belimden sol bacagima vurdu karnim ates basmasi ve mide bulantim oldum asiri bir sekilde dedim kesin adet olucam ama sunada biraz daha iyim ve halen olmadim akintim falanda oluyor ara ara batmalr oluyor hem sag da hem solda diyer oglumda bile boyle olmadim busefer tuhaf seyler oluyor☺️ bende anlamiyorm
İnşallah pozitiftir yaaa ben birde ishalim karnım gürül gürül benim de herşey tamam tam adet günüm ama işte sadece sökülemedim

IMG_20221108_134420.jpg

Benim yumurtam niye çatlamamis ya 😭
Dün 2 tane de havuç yemiştim

yaa deme bu ay senden umıtlıydım bak nedense olsun dağ havası ıyı gelmıstır belkı aslan burcuna vurdu gol olur bellı mı olur :)))

İnşallah kuzum ya dediğin gibi aldık bünyeye temiz havayı bu ay yumurtalar spermler daha güzel daha kaliteli olur belkim 😄😄😄
Çok bakamadım geçmişe ama sen de kan sonucu bekliyorsun sanırım inşallah güzel bir sonuç gelir dualarım seninle 🙏💙😍

Yok canım yumurta kaç günde çatlıyor diyorum. Eğer birkaç günü buluyorsan bu uygulamalar külliyen hatalı. Çünkü yumurtlama günü sonrası ihtimal düşüyor ama çatlama gecikirse ihtimal var aslında
15. Gün catladigi da oldu 21. Günde. Her ay değişiyor.

Back