- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
oo bız daha yenı baslıcazzz sız catladınızmııı bılee kıskandımmBen çatlama bekliyorum artık kuzucum. 3 gün değerlendirdik biraz plansız bir şekilde
Evet çatlama sürecine girmiş testin kizzz 8 saat sonra bir daha yap büyük ihtimalle yarın iyice silik olurBen çatlama bekliyorum artık kuzucum. 3 gün değerlendirdik biraz plansız bir şekilde
Daha yumurtlama değil canım yarın da yapmaya devam et atarsın söyleriz ikisinin çizgisi de aynı netlikte olmalıyok hiç sıvı almadım calıştıgım için erken kalkıyorum zaten ilk idrardan sonra hazırlanıp dısarı çıkmaya yakın yanı 1 saat sonra test yaptım yanlış mı yapmışım
Çatlama deniyor genel de . Evet bende sık iliski iyi değil diye düşünüyoruminşallah tutmuştur darısı bizlere.. çatlama olduktan sonra mı ilişki önemli yoksa çatlama öncesimi bide hergün ilişki önermiyorlar 2 günde bir olması yada 3 günde bir diyorlar sperm kalitesi için siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Öğlen yapmaya çalış testi benceyok hiç sıvı almadım calıştıgım için erken kalkıyorum zaten ilk idrardan sonra hazırlanıp dısarı çıkmaya yakın yanı 1 saat sonra test yaptım yanlış mı yapmışım
ateş nasıl gıdıyor aktıfles artık yaa
Bi kaç yazı okudum çok farklı görüşler var. Bugün dışarı atılan spermin yaklaşık 2.5 ay önce üretildiğini bu yüzden peşpeşe ilişkinin sorun olmayacağını söyleyen de var, her gün ilişki sperm kalitesini arttırıyor diyen de, bir taraftan sperm sorunu varsa ara vererek ilerleyin diyen de. Geçtiğimiz iki ay gün aşırı ilerledik. Bu ay aslında kasıtlı değildi ama bı şekilde denk geldi. Kısmet kuzum bekleyip göreceğiz sonucuinşallah tutmuştur darısı bizlere.. çatlama olduktan sonra mı ilişki önemli yoksa çatlama öncesimi bide hergün ilişki önermiyorlar 2 günde bir olması yada 3 günde bir diyorlar sperm kalitesi için siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Akşam eve dönünce yaparım artık bunu da çıkmadan yapıverdim bakalımm. Bugün mola yarın devam sonrası kısmetEvet çatlama sürecine girmiş testin kizzz 8 saat sonra bir daha yap büyük ihtimalle yarın iyice silik olur
Ben erken elenince hızlı oldu 1 Kasım Bat canım o yüzden böyle oldu. Kıyamam az kaldı başlıcanız siz deoo bız daha yenı baslıcazzz sız catladınızmııı bılee kıskandımm
AA olurmu öyle pozitif biri adı üstündeO eski halimden eser yok şiiiimdiAteş sakin daha canım daha başlardayız:) 36.2-36.3 lerde takılıyoruz
aslında biraz kısmet meselesi olunca oluyor işte nasipte varsa buluyor ne kadar süredir deniyorsunuzBi kaç yazı okudum çok farklı görüşler var. Bugün dışarı atılan spermin yaklaşık 2.5 ay önce üretildiğini bu yüzden peşpeşe ilişkinin sorun olmayacağını söyleyen de var, her gün ilişki sperm kalitesini arttırıyor diyen de, bir taraftan sperm sorunu varsa ara vererek ilerleyin diyen de. Geçtiğimiz iki ay gün aşırı ilerledik. Bu ay aslında kasıtlı değildi ama bı şekilde denk geldi. Kısmet kuzum bekleyip göreceğiz sonucu
Valla peşpeşe denedim olmadı. 3 gün 4 gün arayla denediğimde hamile kalmıştım. Kimyasala dönüştü ama öyle kalınca çok şaşırmıştım çünkü bir ayda toplam 5 falandır ilişki sayısıBi kaç yazı okudum çok farklı görüşler var. Bugün dışarı atılan spermin yaklaşık 2.5 ay önce üretildiğini bu yüzden peşpeşe ilişkinin sorun olmayacağını söyleyen de var, her gün ilişki sperm kalitesini arttırıyor diyen de, bir taraftan sperm sorunu varsa ara vererek ilerleyin diyen de. Geçtiğimiz iki ay gün aşırı ilerledik. Bu ay aslında kasıtlı değildi ama bı şekilde denk geldi. Kısmet kuzum bekleyip göreceğiz sonucu
bizde gecen ay iki günde bir bazen peşe peşe denedik olmadı adetimde 2 gün gecikti olabilir mi diye düşündüm ama sonra adet oldum bayada kanamam oldu burda duydum kimyasalı belki benimde kimyasal olmuştur bilemiyorum test yapma fırsatım olmadı bu ayda ovulasyon deneyim dedim bakalım artık :)Valla peşpeşe denedim olmadı. 3 gün 4 gün arayla denediğimde hamile kalmıştım. Kimyasala dönüştü ama öyle kalınca çok şaşırmıştım çünkü bir ayda toplam 5 falandır ilişki sayısı
Geçen Cuma dra gittim. Ben bu işin doktoruyum bakarsan ama ben kendim istediğim zaman her şeye dikkat etmiş olsam bile çocuk olmasını sağlayamam bu iş bir noktada tamamen şans dedi. "Size şu aralıklarla şöyle yapın böyle yapın demeyeceğim canınız istediğinde kendinizi strese sokmadan tadını alarak eşinizle anı paylaşın. Müdahale etme, kontrol etme isteğinizi de anlıyorum sadece kendinizi 'dün yaptık bugün de eşimi çok arzuluyorum ama yapmayalım ya da iki gündür yapmadım bugün de hiç yapasım yok ama neyse çocuk için olması gerek yapıverelim' gibi bi moda sokmayın." dedi.Valla peşpeşe denedim olmadı. 3 gün 4 gün arayla denediğimde hamile kalmıştım. Kimyasala dönüştü ama öyle kalınca çok şaşırmıştım çünkü bir ayda toplam 5 falandır ilişki sayısı
3. ay olacak dilerim güzel sonucu aldığımız ay bu ay olur:)aslında biraz kısmet meselesi olunca oluyor işte nasipte varsa buluyor ne kadar süredir deniyorsunuz
Basbaya kızNasıl yaaaa
Canım bu testte C çizgisi T den çok daha koyu, yani önemli olan T çizgisinin C ile eşit ya da koyu hale gelmesi. dolayısıyla henüz yumurtlama yok sen testlerine devam et güzel bir ay olsun umarım
İtiraf ediyorum Onlardan biri de benimBasbaya kız
Yanlarında pet bardak filan olmayınca testin o jelatin gibi olan paketini açıp içine işiyorlarmış işte
Kararlılıkta ve pratik çözüm deyince de her zaman KK kadınları yani.
MuhtemelenŞuan gebe kalmaya programlandigimiz için bebek görünce öyle hissettiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?