KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlarr ben artık terıltemız bır aya bugun ıtıbarı ıle baslıyorum ovulasyona ne zaman başlamalayım sızce , işten 6.30 da cıkıyorum cocugu kaynanamdan al eve gel derken 7.30 oluyor. 8 de test yapsam her aksam uyar gıbı ısten cıkmadan once sıvı alımını azaltırım dıye dusundum

yok hiç sıvı almadım calıştıgım için erken kalkıyorum zaten ilk idrardan sonra hazırlanıp dısarı çıkmaya yakın yanı 1 saat sonra test yaptım yanlış mı yapmışım
Daha yumurtlama değil canım yarın da yapmaya devam et atarsın söyleriz ikisinin çizgisi de aynı netlikte olmalı

Çatlama deniyor genel de . Evet bende sık iliski iyi değil diye düşünüyorum 2-3 gün arayla gitmek mantıklı . Önemli olan piksonrasi

Bi kaç yazı okudum çok farklı görüşler var. Bugün dışarı atılan spermin yaklaşık 2.5 ay önce üretildiğini bu yüzden peşpeşe ilişkinin sorun olmayacağını söyleyen de var, her gün ilişki sperm kalitesini arttırıyor diyen de, bir taraftan sperm sorunu varsa ara vererek ilerleyin diyen de. Geçtiğimiz iki ay gün aşırı ilerledik. Bu ay aslında kasıtlı değildi ama bı şekilde denk geldi. Kısmet kuzum bekleyip göreceğiz sonucu

aslında biraz kısmet meselesi olunca oluyor işte nasipte varsa buluyor ne kadar süredir deniyorsunuz

Valla peşpeşe denedim olmadı. 3 gün 4 gün arayla denediğimde hamile kalmıştım. Kimyasala dönüştü ama öyle kalınca çok şaşırmıştım çünkü bir ayda toplam 5 falandır ilişki sayısı

bizde gecen ay iki günde bir bazen peşe peşe denedik olmadı adetimde 2 gün gecikti olabilir mi diye düşündüm ama sonra adet oldum bayada kanamam oldu burda duydum kimyasalı belki benimde kimyasal olmuştur bilemiyorum test yapma fırsatım olmadı bu ayda ovulasyon deneyim dedim bakalım artık :)

Geçen Cuma dra gittim. Ben bu işin doktoruyum bakarsan ama ben kendim istediğim zaman her şeye dikkat etmiş olsam bile çocuk olmasını sağlayamam bu iş bir noktada tamamen şans dedi. "Size şu aralıklarla şöyle yapın böyle yapın demeyeceğim canınız istediğinde kendinizi strese sokmadan tadını alarak eşinizle anı paylaşın. Müdahale etme, kontrol etme isteğinizi de anlıyorum sadece kendinizi 'dün yaptık bugün de eşimi çok arzuluyorum ama yapmayalım ya da iki gündür yapmadım bugün de hiç yapasım yok ama neyse çocuk için olması gerek yapıverelim' gibi bi moda sokmayın." dedi.
Benim de aklıma yattı söyledikleri. biz 20 kere de yapsak çocuk bu 20den bir tanesinde oluyor. bilmem kaç milyon sperm içinden de yumurtayı aslında sadece 1 tanesi döllüyor. Benim çok yakın arkadaşım eşinde azospermi ve morfoloji bozukluğu olmasına rağmen gebe kaldı. Olacağı varsa bu iş öyle de böyle de oluyor. Ben sadece yumurtlama günümü zamanımı bilmek istedim canımız da istiyordu yaptık Bundan sonrası kısmet

Basbaya kız
Yanlarında pet bardak filan olmayınca testin o jelatin gibi olan paketini açıp içine işiyorlarmış işte
Kararlılıkta ve pratik çözüm deyince de her zaman KK kadınları yani.
İtiraf ediyorum Onlardan biri de benim Napayım annemlerde kalmam gereken bir dönemdi , hem anlaşılmaaın hem kolay atarım diye pet bardak vs kullanamamıştım kolay oluyor tavsiye ederim

Şuan gebe kalmaya programlandigimiz için bebek görünce öyle hissettiriyor
Muhtemelen
Ay zaten o kokuları sevimlilikleri sanırım o zorluklara değer dedirtiyor yoksa çok çok zor tam bir delilik aslında bence çocuk istemek
Ama o kadar tatlılar o kadar güzel kokuyor öyle güzel gülüyorlar ki mest oluyorsun resmen dün akşam bizde ne stres kaldı ne sinir ne tasa yumus yumus olduk bebiş sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…