• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kuzum iyi olmana çok sevindim. Tabiki önce biz iyi olacağız. Rahat olmakta fayda var çok iyi yapmışsın. Ben de ovülasyon testiyle denedim bu ay bakalım bekliyorum daha adete 9 gün var. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerle dönersin canım dualarım seninle 🙏🏻😍😍
Ayy ilk önce seni bekliyorum güzel haberlerle inşallah güzel haberler ver ki biz de umutlanalım inşallah olmuştur ve inşallah çoookkk sağlıklıdır benim de dualarım seninle 🤲🏻🥰🥰

Regl ne zaman bitti bebeğim ? Geçen aydan öne mi attı ovulasyon 😊
8inde bitti canım regl benim kısa sürer. Bu ay ovüyle ilk kez deniyorum o yüzden hiç fikrim yoktu açıkçası öne mi attı ne oldu sadece reglim bu ay erken geldiği için tahmin yürüttüm haftasonuna yumurtlama olur diye. Güzel tutturmuşum

LeucotheaThemis LeucotheaThemis kuzum doktor bana pik değerlendirmen o kadar da önemli değil önemli olan çatlama süresi çatlamada ilişki olması asıl şansı yüksektir demişti 2018 de gittiğimde, ovulasyon deniyorum deyince
Açılma başladıktan sonra ortalama 24 saat süre var çatlama için bazılarının piki üç gün bile sürüyor önemli olan pik süren ve çatlamayı asla boş geçmemen. Pikde denenmiş olsa bile çatlamada mutlaka deneyin demişti o zaman bana yine

LeucotheaThemis LeucotheaThemis kuzum doktor bana pik değerlendirmen o kadar da önemli değil önemli olan çatlama süresi çatlamada ilişki olması asıl şansı yüksektir demişti 2018 de gittiğimde, ovulasyon deniyorum deyince
Açılma başladıktan sonra ortalama 24 saat süre var çatlama için bazılarının piki üç gün bile sürüyor önemli olan pik süren ve çatlamayı asla boş geçmemen. Pikde denenmiş olsa bile çatlamada mutlaka deneyin demişti o zaman bana yine
Aydınlandım şu anda😮😮 bugün bi daha test de yapamadım bi şeyler içtim sürekli. Bu bilgi gerçekten güzel oldu ama teşekkür ederim kuzum😍😍

Bugün itibariyle reglim bitti ,dün bitti sanmıştım ama dün devam etti,ikinci çizgi hiç yok,foto atmayı bilmiyorum buraya o yüzden atamadım
Tamam yapmaya devam et hergün sıvı almayı 2 saat önce kes. Kesin sonucu alırsın. 1 haftaya kendini göstermeye başlar 2. Çizgin

Aydınlandım şu anda😮😮 bugün bi daha test de yapamadım bi şeyler içtim sürekli. Bu bilgi gerçekten güzel oldu ama teşekkür ederim kuzum😍😍
Rica ederim kuzummm denk gelsin bebis olsun tez zamanda
Bugün misafirim vardı en yakın arkadaşlarımız beş aylık bebekleriyle geldiler, maşallah öyle güzel ki
Ve gideli bir saat oluyor neredeyse şu an evimiz hala mis gibi bebek kokuyor, koltukta uyumuştu o süt kokusu koltuğa yastıklara sinmiş resmen 🥲🥲🥲🥲 deliriyorum kokuyu aldıkça koltuğu yicem az kaldı haha 🤣🙏

Merhaba kızlar benide eklermisiniz sat 14 Ekim bat 11 Kasım

Rosebelle Rosebelle canım benide ekler misiniz ekim ayından bugün elendim malesef sat 14 ekim bat 13 kasım

Transfer bekleyenlerde dahil mi☺️
Rosebelle Rosebelle
Bat belli mi canım buyur gel bekleriz 🤗
Merhabaaa ben de ekim ayından geldim arkadaşlar , kasım 11 e ekler misiniz beni de 🫣🤗

Rosebelle Rosebelle canım beni de yazar mısın 🥹bat 11 Kasım
Denediğimiz 11.Ay
İnşallah bu topiğin herkese uğurlu gelir ve bol hamişli geçer 🌺❤️❤️
Bu arada sat bugün yani 14.10

Merhaba beni de ekleyebilir misiniz. Sat 12 Ekim, bat 12 Kasım muhtemelen

Rosebelle Rosebelle beni de ekelr misiniz bat 13 kasım
Selam kızlar hepinizi ekledim her gün giremiyorum siteye kusura bakmayın 🤗 inşallah hepimize uğur getirsin bu liste🤍🌹

Rica ederim kuzummm denk gelsin bebis olsun tez zamanda
Bugün misafirim vardı en yakın arkadaşlarımız beş aylık bebekleriyle geldiler, maşallah öyle güzel ki
Ve gideli bir saat oluyor neredeyse şu an evimiz hala mis gibi bebek kokuyor, koltukta uyumuştu o süt kokusu koltuğa yastıklara sinmiş resmen 🥲🥲🥲🥲 deliriyorum kokuyu aldıkça koltuğu yicem az kaldı haha 🤣🙏
Şuan gebe kalmaya programlandigimiz için bebek görünce öyle hissettiriyor 🥰

20221017_075648.jpg

Back