yaratıcılık, kararlılık, tedbirlilik!!! ayakta alkışlıyorum. Ben direkt kaderime teslim olup eve dönmeyi bekledimİtiraf ediyorum Onlardan biri de benimNapayım annemlerde kalmam gereken bir dönemdi , hem anlaşılmaaın hem kolay atarım diye pet bardak vs kullanamamıştım kolay oluyor tavsiye ederim
İtiraf ediyorum Onlardan biri de benimNapayım annemlerde kalmam gereken bir dönemdi , hem anlaşılmaaın hem kolay atarım diye pet bardak vs kullanamamıştım kolay oluyor tavsiye ederim
3. ay olacak dilerim güzel sonucu aldığımız ay bu ay olur:)
listeyi bebiş haberiyle açacağız ve listenin uğuru olacağız bak gör. Eylül listesi kaybedenler kulübü gibiydi nerdeyse herkes kırmızı kart gördü. Ekim Maşallah çok güzel başladı benzer şekilde de gidiyor sanırım. Kasım listesini de biz aydınlatacağız :)ay inşaallah senle bat tarihlerimizde aynı dönem hadi hayırlısı :) biz listede erken olanlardan olacaz
Ayy amin inşallah kuzumOyy kurban olsunlar onun mis kokusuna maşallahAllah’ım inşallah bize de nasip edecek o mis kokularla sarılıp sarmalanmayı
kaka, çiş, gözyaşı!!!Ayy amin inşallah kuzum
Dün arkadaşıma sordum valla böyle arada görüp sevince bize çok güzel geliyor haliyle ama asıl sana sormak lazım nasıl bir his diye dedim, valla çok zor dünyanın en zor şeyi bence anne olmak direkt kendinden vazgeçip öne bambaşka birini koymak demek, çok yorucu çok da psikoloji bozan bir şey bir yandan ama işte bu kokusu bu gülüşü size ne yapıyorsa bize de onu yapıyor, her şeyi unutturuyor, her şeye değer dedirtiyor çok farklı bir kafa ebeveynlik ancak yaşayınca anlayabiliyorsun dedi
Bakalım Allah nasip ederse bizi ne maceralar bekleyecek
kasım ayını hep çok sevmişimdir ugurlu gelecek inanıyorum coğumuz hamiş kalacaz :) sonra gelsin hamilelik dönemilisteyi bebiş haberiyle açacağız ve listenin uğuru olacağız bak gör. Eylül listesi kaybedenler kulübü gibiydi nerdeyse herkes kırmızı kart gördü. Ekim Maşallah çok güzel başladı benzer şekilde de gidiyor sanırım. Kasım listesini de biz aydınlatacağız :)
Basbaya kız
Yanlarında pet bardak filan olmayınca testin o jelatin gibi olan paketini açıp içine işiyorlarmış işte
Kararlılıkta ve pratik çözüm deyince de her zaman KK kadınları yani.
Bende bugün basşlıyorum bırgebe ileebirgebeningünlüğü sayfasından testim hızlıca kargoyla geldi. Artık ben de yarın başlayacağım test tapmaya. Sıvı alımını sordum özellikle 2 saate dikkat etmek gerekiyor mu diye.EĞER DETOKS YAPMIYORSANIZ GÜNDE 3-4 LİTRE SU İÇMİYORSANIZ YA DA 2 DEMLİK ÇAY İÇMİYORSANIZ ÇOK DA GEREK YOK" dedi. Böyle yapanlara1 saat önce sıvı alımını kesin diyolarmış. Ben de çalıştığım için mecbur akşam eve gidince yapacağım yemek öncesi
Ben emzırme bitikten iki üç ay sonra antıdeprasana başladım ve yenı bıraktım bir anne olarakAyy amin inşallah kuzum
Dün arkadaşıma sordum valla böyle arada görüp sevince bize çok güzel geliyor haliyle ama asıl sana sormak lazım nasıl bir his diye dedim, valla çok zor dünyanın en zor şeyi bence anne olmak direkt kendinden vazgeçip öne bambaşka birini koymak demek, çok yorucu çok da psikoloji bozan bir şey bir yandan ama işte bu kokusu bu gülüşü size ne yapıyorsa bize de onu yapıyor, her şeyi unutturuyor, her şeye değer dedirtiyor çok farklı bir kafa ebeveynlik ancak yaşayınca anlayabiliyorsun dedi
Bakalım Allah nasip ederse bizi ne maceralar bekleyecek
Muhtemelen
Ay zaten o kokuları sevimlilikleri sanırım o zorluklara değer dedirtiyor yoksa çok çok zor tam bir delilik aslında bence çocuk istemek
Ama o kadar tatlılar o kadar güzel kokuyor öyle güzel gülüyorlar ki mest oluyorsun resmen dün akşam bizde ne stres kaldı ne sinir ne tasa yumus yumus olduk bebiş sayesinde
Ben de öyle yapıyorum,evde ortamında daha konforlubirgebeningünlüğü sayfasından testim hızlıca kargoyla geldi. Artık ben de yarın başlayacağım test tapmaya. Sıvı alımını sordum özellikle 2 saate dikkat etmek gerekiyor mu diye.EĞER DETOKS YAPMIYORSANIZ GÜNDE 3-4 LİTRE SU İÇMİYORSANIZ YA DA 2 DEMLİK ÇAY İÇMİYORSANIZ ÇOK DA GEREK YOK" dedi. Böyle yapanlara1 saat önce sıvı alımını kesin diyolarmış. Ben de çalıştığım için mecbur akşam eve gidince yapacağım yemek öncesi
Hadi inşallah hayırlısı ile olsunkasım ayını hep çok sevmişimdir ugurlu gelecek inanıyorum coğumuz hamiş kalacaz :) sonra gelsin hamilelik dönemi
NedenBen emzırme bitikten iki üç ay sonra antıdeprasana başladım ve yenı bıraktım bir anne olarak
Çok yıprandım çünkü sınırlerım falan ilk bir sene lohusalık geçirdim ilk bir sene hergece ağladım
Yani canim sonuna kadar katılıyorum bende . Olacaksa her turlu oluyor . Şimdi sen hele onu bunu boşver de yumurtlama pik oldu ya kaç gün oldu iliski nasıl devam edekk de heleGeçen Cuma dra gittim. Ben bu işin doktoruyum bakarsan ama ben kendim istediğim zaman her şeye dikkat etmiş olsam bile çocuk olmasını sağlayamam bu iş bir noktada tamamen şans dedi. "Size şu aralıklarla şöyle yapın böyle yapın demeyeceğim canınız istediğinde kendinizi strese sokmadan tadını alarak eşinizle anı paylaşın. Müdahale etme, kontrol etme isteğinizi de anlıyorum sadece kendinizi 'dün yaptık bugün de eşimi çok arzuluyorum ama yapmayalım ya da iki gündür yapmadım bugün de hiç yapasım yok ama neyse çocuk için olması gerek yapıverelim' gibi bi moda sokmayın." dedi.
Benim de aklıma yattı söyledikleri. biz 20 kere de yapsak çocuk bu 20den bir tanesinde oluyor. bilmem kaç milyon sperm içinden de yumurtayı aslında sadece 1 tanesi döllüyor. Benim çok yakın arkadaşım eşinde azospermi ve morfoloji bozukluğu olmasına rağmen gebe kaldı. Olacağı varsa bu iş öyle de böyle de oluyor. Ben sadece yumurtlama günümü zamanımı bilmek istedim canımız da istiyordu yaptıkBundan sonrası kısmet
Aslinda bu durumlarda biraz daha relax davransaydin gerckten cok rahat ederdin biz kendimizi kastigimiz icin bazen kendi kendimize yapıyoruzÇok yıprandım çünkü sınırlerım falan ilk bir sene lohusalık geçirdim ilk bir sene hergece ağladımsağolsun oglumda zor bu cocuktu ama büyüdü çok şükür herseyım benim , bıraz hayat stresi de etkılı
Ilk bir sene çok kastım dedıgın gıbı sonra baktım kendıme ezıyet saldım sonra ister sallansın ıster uyusun oster uyumasın sonra. Bır rahatlık geldı yenı annelere tavsıyem kıtap çocuk yetıstırmeye çalışmayın çocuk yatkın degılse hele kendınıze ezıyet , sonrasında iş güç es hayat tantanası derken sadece çocuğa yormak çok yanlış olur tabıkıAslinda bu durumlarda biraz daha relax davransaydin gerckten cok rahat ederdin biz kendimizi kastigimiz icin bazen kendi kendimize yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?