KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

birgebeningünlüğü sayfasından testim hızlıca kargoyla geldi. Artık ben de yarın başlayacağım test tapmaya. Sıvı alımını sordum özellikle 2 saate dikkat etmek gerekiyor mu diye.EĞER DETOKS YAPMIYORSANIZ GÜNDE 3-4 LİTRE SU İÇMİYORSANIZ YA DA 2 DEMLİK ÇAY İÇMİYORSANIZ ÇOK DA GEREK YOK" dedi. Böyle yapanlara1 saat önce sıvı alımını kesin diyolarmış. Ben de çalıştığım için mecbur akşam eve gidince yapacağım yemek öncesi

İtiraf ediyorum Onlardan biri de benim Napayım annemlerde kalmam gereken bir dönemdi , hem anlaşılmaaın hem kolay atarım diye pet bardak vs kullanamamıştım kolay oluyor tavsiye ederim
yaratıcılık, kararlılık, tedbirlilik!!! ayakta alkışlıyorum. Ben direkt kaderime teslim olup eve dönmeyi bekledim

İtiraf ediyorum Onlardan biri de benim Napayım annemlerde kalmam gereken bir dönemdi , hem anlaşılmaaın hem kolay atarım diye pet bardak vs kullanamamıştım kolay oluyor tavsiye ederim
Heh işte aramızda da varmış tecrübeli
Kız Allah sizi napmasin ya ben pet bardakla bile streslere gark oluyorum nereye damladı ay ay nereye isedim denk geldi mi diye hedefi daracık pakette on ikiden tutturuyorsunuz demek büyük beceri ayakta alkışliyorum

ay inşaallah senle bat tarihlerimizde aynı dönem hadi hayırlısı :) biz listede erken olanlardan olacaz
listeyi bebiş haberiyle açacağız ve listenin uğuru olacağız bak gör. Eylül listesi kaybedenler kulübü gibiydi nerdeyse herkes kırmızı kart gördü. Ekim Maşallah çok güzel başladı benzer şekilde de gidiyor sanırım. Kasım listesini de biz aydınlatacağız :)

Oyy kurban olsunlar onun mis kokusuna maşallah Allah’ım inşallah bize de nasip edecek o mis kokularla sarılıp sarmalanmayı
Ayy amin inşallah kuzum
Dün arkadaşıma sordum valla böyle arada görüp sevince bize çok güzel geliyor haliyle ama asıl sana sormak lazım nasıl bir his diye dedim, valla çok zor dünyanın en zor şeyi bence anne olmak direkt kendinden vazgeçip öne bambaşka birini koymak demek, çok yorucu çok da psikoloji bozan bir şey bir yandan ama işte bu kokusu bu gülüşü size ne yapıyorsa bize de onu yapıyor, her şeyi unutturuyor, her şeye değer dedirtiyor çok farklı bir kafa ebeveynlik ancak yaşayınca anlayabiliyorsun dedi
Bakalım Allah nasip ederse bizi ne maceralar bekleyecek

kaka, çiş, gözyaşı!!! Mis koku, gülücük, şapşallık...
Zor psikopatça ama güzel bir süreç. Seninle dertleştiğimiz başlığımdaki soru işaretlerinin hepsi duruyor ama ben bütün soru işaretlerine rağmen bunu istediğime emin oldum. Pişman olan pek yok gibi sanki

kasım ayını hep çok sevmişimdir ugurlu gelecek inanıyorum coğumuz hamiş kalacaz :) sonra gelsin hamilelik dönemi

Bende bugün basşlıyorum bırgebe ilee

Ben emzırme bitikten iki üç ay sonra antıdeprasana başladım ve yenı bıraktım bir anne olarak

Ben de öyle yapıyorum,evde ortamında daha konforlu

Yani canim sonuna kadar katılıyorum bende . Olacaksa her turlu oluyor . Şimdi sen hele onu bunu boşver de yumurtlama pik oldu ya kaç gün oldu iliski nasıl devam edekk de hele

Aslinda bu durumlarda biraz daha relax davransaydin gerckten cok rahat ederdin biz kendimizi kastigimiz icin bazen kendi kendimize yapıyoruz

Aslinda bu durumlarda biraz daha relax davransaydin gerckten cok rahat ederdin biz kendimizi kastigimiz icin bazen kendi kendimize yapıyoruz
Ilk bir sene çok kastım dedıgın gıbı sonra baktım kendıme ezıyet saldım sonra ister sallansın ıster uyusun oster uyumasın sonra. Bır rahatlık geldı yenı annelere tavsıyem kıtap çocuk yetıstırmeye çalışmayın çocuk yatkın degılse hele kendınıze ezıyet , sonrasında iş güç es hayat tantanası derken sadece çocuğa yormak çok yanlış olur tabıkı

Ay yorumumu silmek istedim ama silemiyorum , yeni anneler de var aramızda yanlııs bırsey aksettırmek düşündürmek istemem , ben sinir yapısı biraz düşük bi insanım yasadıgımız bazı ailevi şeyler sonucunda yorgunluktan dr tavsıyesı ıle tamamen yanı kızz yasadıklarımı bile bile ıkıncıyı ıstermıyım yoksa bebek dunyanın en guzel seyı okadar zorlugunu yasadım yıne ıkıncı bebegı ıstıyorum mısal bu sefer daha rahat kuralsız relax bır anne olarak daha zevklı olacak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…