Bu yumurtlama mi oluyor,kaset testtten hiç yapmadım daha önce lh yazan taraf sanırım senin kendi çizgin dimi
Oyy kurban olsunlar onun mis kokusuna maşallahRica ederim kuzummm denk gelsin bebis olsun tez zamanda
Bugün misafirim vardı en yakın arkadaşlarımız beş aylık bebekleriyle geldiler, maşallah öyle güzel ki
Ve gideli bir saat oluyor neredeyse şu an evimiz hala mis gibi bebek kokuyor, koltukta uyumuştu o süt kokusu koltuğa yastıklara sinmiş resmendeliriyorum kokuyu aldıkça koltuğu yicem az kaldı haha
Eğer o kalın çizgi senin kendi çizginse evet yumurtlama ama kontrol çizgisi ise hayır değil,regl bitimi kaçıncı gün bu
Canım telefon için mesaj yazılan kısmın sol altında dosya ekle diye bir seçenek var oradan ekleyebiliyorsun. PC’den de mesaj penceresinin üstünde duran resim görseline tıklayıp ekliyordum benBu yumurtlama mi oluyor,kaset testtten hiç yapmadım daha önce lh yazan taraf sanırım senin kendi çizgin dimibir de buraya foto nasıl atılıyor
Ekle diyorum ama buton basmıyorCanım telefon için mesaj yazılan kısmın sol altında dosya ekle diye bir seçenek var oradan ekleyebiliyorsun. PC’den de mesaj penceresinin üstünde duran resim görseline tıklayıp ekliyordum ben
bugün 4 gün oluyor biteli testlerim dün elime ulaştı dün fırsat bulamadım anca sabah yapabildim evet kalın olan t cizgisi c olan hafif silikEğer o kalın çizgi senin kendi çizginse evet yumurtlama ama kontrol çizgisi ise hayır değil,regl bitimi kaçıncı gün bu
Yavaştan geliyor gibi yumurtaBu sabah durum böyle. Üstünde 00:36 yazana çok güvenmiyorum 1 saat falan su içmeden yaptım onu
O zaman yumurtlama o baya gelirgin zatenbugün 4 gün oluyor biteli testlerim dün elime ulaştı dün fırsat bulamadım anca sabah yapabildim evet kalın olan t cizgisi c olan hafif silik
bilmiyorumki ilk defa deniyorum bende demekki erken oluyormuş benim yumurtlama :) bakalım akşamda tekrar test yapacam bakalım nasıl cıkacakO zaman yumurtlama o baya gelirgin zatenama erken değil mi yoksa daha önce de mi bu şekilde oluyordu
senin yumurtlama olmuş gibi degerlendirseydin :)Bu sabah durum böyle. Üstünde 00:36 yazana çok güvenmiyorum 1 saat falan su içmeden yaptım onu
İlk idrardan sonra sıvı alımı oldu mu,yoksa direk yaptın mı tekrar,ilk idrardan kasıt sıvı alımsız olması ,yani üçüncü kez de idrarını yaparsan eğer sıvı almadiysan o yine ilk idrar forumundadır bencebilmiyorumki ilk defa deniyorum bende demekki erken oluyormuş benim yumurtlama :) bakalım akşamda tekrar test yapacam bakalım nasıl cıkacak
yok hiç sıvı almadım calıştıgım için erken kalkıyorum zaten ilk idrardan sonra hazırlanıp dısarı çıkmaya yakın yanı 1 saat sonra test yaptım yanlış mı yapmışımİlk idrardan sonra sıvı alımı oldu mu,yoksa direk yaptın mı tekrar,ilk idrardan kasıt sıvı alımsız olması ,yani üçüncü kez de idrarını yaparsan eğer sıvı almadiysan o yine ilk idrar forumundadır bence
yok hiç sıvı almadım calıştıgım için erken kalkıyorum zaten ilk idrardan sonra hazırlanıp dısarı çıkmaya yakın yanı 1 saat sonra test yaptım yanlış mı yapmışımsivi
Sıvı almadan yaptıysan o yine seyrelmis olmuyor gün içinde 2saat sıvı kısıtı sonrası tekrar denemeni öneriyorum mesela 16.00da sıvıyı kesip 18 .00da test yapmak gibiyok hiç sıvı almadım calıştıgım için erken kalkıyorum zaten ilk idrardan sonra hazırlanıp dısarı çıkmaya yakın yanı 1 saat sonra test yaptım yanlış mı yapmışım
Ben çatlama bekliyorum artık kuzucum. 3 gün değerlendirdik biraz plansız bir şekildesenin yumurtlama olmuş gibi degerlendirseydin :)
öyle yaparım tekrar o saatte evde oluyorum zaten iş yerinde test yapamıyorum lavabolar ortak olan sıkıntı oluyorSıvı almadan yaptıysan o yine seyrelmis olmuyor gün içinde 2saat sıvı kısıtı sonrası tekrar denemeni öneriyorum mesela 16.00da sıvıyı kesip 18 .00da test yapmak gibi
inşallah tutmuştur darısı bizlere.. çatlama olduktan sonra mı ilişki önemli yoksa çatlama öncesimi bide hergün ilişki önermiyorlar 2 günde bir olması yada 3 günde bir diyorlar sperm kalitesi için siz ne düşünüyorsunuz bu konudaBen çatlama bekliyorum artık kuzucum. 3 gün değerlendirdik biraz plansız bir şekilde
ateş nasıl gıdıyor aktıfles artık yaavallahi kuzum hiç anlamıyorım o testlerden ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?