KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Günaydın kızlar ilk testim sabah ilk idrar dan 1 saat sonra yaptım yorumlarmisiniz

Oyy kurban olsunlar onun mis kokusuna maşallah Allah’ım inşallah bize de nasip edecek o mis kokularla sarılıp sarmalanmayı

Bu yumurtlama mi oluyor,kaset testtten hiç yapmadım daha önce lh yazan taraf sanırım senin kendi çizgin dimi bir de buraya foto nasıl atılıyor
Canım telefon için mesaj yazılan kısmın sol altında dosya ekle diye bir seçenek var oradan ekleyebiliyorsun. PC’den de mesaj penceresinin üstünde duran resim görseline tıklayıp ekliyordum ben

Bu sabah durum böyle. Üstünde 00:36 yazana çok güvenmiyorum 1 saat falan su içmeden yaptım onu

Eklentiler

• 7FDE22C2-89E3-4F45-8E3F-1824FB9A8FCC.jpeg
    118,4 KB · Görüntüleme: 32
Eğer o kalın çizgi senin kendi çizginse evet yumurtlama ama kontrol çizgisi ise hayır değil,regl bitimi kaçıncı gün bu
bugün 4 gün oluyor biteli testlerim dün elime ulaştı dün fırsat bulamadım anca sabah yapabildim evet kalın olan t cizgisi c olan hafif silik

bugün 4 gün oluyor biteli testlerim dün elime ulaştı dün fırsat bulamadım anca sabah yapabildim evet kalın olan t cizgisi c olan hafif silik
O zaman yumurtlama o baya gelirgin zaten ama erken değil mi yoksa daha önce de mi bu şekilde oluyordu

O zaman yumurtlama o baya gelirgin zaten ama erken değil mi yoksa daha önce de mi bu şekilde oluyordu
bilmiyorumki ilk defa deniyorum bende demekki erken oluyormuş benim yumurtlama :) bakalım akşamda tekrar test yapacam bakalım nasıl cıkacak

bilmiyorumki ilk defa deniyorum bende demekki erken oluyormuş benim yumurtlama :) bakalım akşamda tekrar test yapacam bakalım nasıl cıkacak
İlk idrardan sonra sıvı alımı oldu mu,yoksa direk yaptın mı tekrar,ilk idrardan kasıt sıvı alımsız olması ,yani üçüncü kez de idrarını yaparsan eğer sıvı almadiysan o yine ilk idrar forumundadır bence

yok hiç sıvı almadım calıştıgım için erken kalkıyorum zaten ilk idrardan sonra hazırlanıp dısarı çıkmaya yakın yanı 1 saat sonra test yaptım yanlış mı yapmışım

yok hiç sıvı almadım calıştıgım için erken kalkıyorum zaten ilk idrardan sonra hazırlanıp dısarı çıkmaya yakın yanı 1 saat sonra test yaptım yanlış mı yapmışım sivi

yok hiç sıvı almadım calıştıgım için erken kalkıyorum zaten ilk idrardan sonra hazırlanıp dısarı çıkmaya yakın yanı 1 saat sonra test yaptım yanlış mı yapmışım
Sıvı almadan yaptıysan o yine seyrelmis olmuyor gün içinde 2saat sıvı kısıtı sonrası tekrar denemeni öneriyorum mesela 16.00da sıvıyı kesip 18 .00da test yapmak gibi

Sıvı almadan yaptıysan o yine seyrelmis olmuyor gün içinde 2saat sıvı kısıtı sonrası tekrar denemeni öneriyorum mesela 16.00da sıvıyı kesip 18 .00da test yapmak gibi
öyle yaparım tekrar o saatte evde oluyorum zaten iş yerinde test yapamıyorum lavabolar ortak olan sıkıntı oluyor

Ben çatlama bekliyorum artık kuzucum. 3 gün değerlendirdik biraz plansız bir şekilde
inşallah tutmuştur darısı bizlere.. çatlama olduktan sonra mı ilişki önemli yoksa çatlama öncesimi bide hergün ilişki önermiyorlar 2 günde bir olması yada 3 günde bir diyorlar sperm kalitesi için siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…