- 18 Haziran 2021
- 251
- 354
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız söyle gidip alsın. hamileliğin ona değil sana sürpriz olsun:))))Kızlar catlamanın uzerınden 10 geçti artık çıkarmı varsa tabı ama test yok elimde evden dışarıda cıkamıyorum eşim evde haberi yokya
Ben de merak ediyorum ilk sayfaya girip bakıyorum. 3 tane Hamile resmi var şimdiik. Ben elendim ama sayımız inş. daha da çok artar.Günaydın kızlar,şuana kadar kaç gebemiz var kaçırdım bazılarını,en azından umut olur bize
Canım ben bir yerde okumuştum. Sağlıklı olan direk kırmızı şekilde kanama başlaması imiş. Yani lekelenme bile bir problem var demek. Bence doktora gidebilirsinizKızlar bir sorum olacak benim de ya... 4 Gündür lekelenme var, bir türlü sökülemedi gitti. Test yaptım 2 kere acaba mı diye negatif. Bu sabah ateşim düşük çıktı, bugün 5. gün artık regl olur sandım bu saate kadar hala lekelenme şeklinde.. 3 4 aydır böyle oluyor çıldırıcam. 4 gün 5 gün lekelepnme şeklinde olur mu ya garip değil mi sonra 1 yada 2 gün yoğun geliyor. sonra yine azalıyor.. Ben hangisine göre bat alacam kafam karışıyor. Bir başlasa yoğunlaşsa doktora gideceğim. Bu konuda tavsiyesi olan var mı?
Evet gideceğim ama bir gelse :) Kanamanın yoğun olduğu gün gel dedi doktor inş gelse gidecem :) AMH filan o gün ölçülüyor diye sanırım. Umarım bir sıkıntı yokturCanım ben bir yerde okumuştum. Sağlıklı olan direk kırmızı şekilde kanama başlaması imiş. Yani lekelenme bile bir problem var demek. Bence doktora gidebilirsiniz
Kist durumlarında yaşanabiliyor sanırım. Gönlünü ferah tutEvet gideceğim ama bir gelse :) Kanamanın yoğun olduğu gün gel dedi doktor inş gelse gidecem :) AMH filan o gün ölçülüyor diye sanırım. Umarım bir sıkıntı yoktur
Aslında bebek düşünmeden bir kaç ay önce gittim, ultrasonda herşey normaldi ve normal kan tahlillerinde bir sorun yoktu. sadece folik verdi doktor. Kist olsa görülürdü elbet ama sonradan olduysa bilemem.Kist durumlarında yaşanabiliyor sanırım. Gönlünü ferah tut
Canım gebelik var mı? Normalde bu değerlerde gebelik oluyor bildiğim kadarıylaKizlar doktorim bugun progesteron degerime bakti 10.88 cikti iyi bir deger mi bilginiz var midir ?
Henuz bilmiyorum yumjrtlama.ustunden 7 gun gecti bekliyorumCanım gebelik var mı? Normalde bu değerlerde gebelik oluyor bildiğim kadarıyla
Atar misin testini bakalimKızlar ben test yaptım negatif çıktı galiba yok mira tech varmış eczanede onu aldım ama hCG 50 uzerını olcuyormuş o kadar olmamıştır daha dıye umut tam bitmedi 10 gundeyım iki gün sonra tekrarlayım ıyısı
Gebelikte 9 ve üstü bir değer oluyor diye biliyorumHenuz bilmiyorum yumjrtlama.ustunden 7 gun gecti bekliyorum
Atayım canımAtar misin testini bakalim
4 gün var değil mi canım batAtayım canım
Evet 4 gün var4 gün var değil mi canım bat
acele etme canım bir iki gün bekle tekrar yaparsın bide testin duyarlılığı kötüymüş daha minnacıktır o annesiArtımed sordum ama eczanede yoktu o daha hassas