• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar bir sorum olacak benim de ya... 4 Gündür lekelenme var, bir türlü sökülemedi gitti. Test yaptım 2 kere acaba mı diye negatif. Bu sabah ateşim düşük çıktı, bugün 5. gün artık regl olur sandım bu saate kadar hala lekelenme şeklinde.. 3 4 aydır böyle oluyor çıldırıcam. 4 gün 5 gün lekelepnme şeklinde olur mu ya garip değil mi sonra 1 yada 2 gün yoğun geliyor. sonra yine azalıyor.. Ben hangisine göre bat alacam kafam karışıyor. Bir başlasa yoğunlaşsa doktora gideceğim. Bu konuda tavsiyesi olan var mı?

Kızlar bir sorum olacak benim de ya... 4 Gündür lekelenme var, bir türlü sökülemedi gitti. Test yaptım 2 kere acaba mı diye negatif. Bu sabah ateşim düşük çıktı, bugün 5. gün artık regl olur sandım bu saate kadar hala lekelenme şeklinde.. 3 4 aydır böyle oluyor çıldırıcam. 4 gün 5 gün lekelepnme şeklinde olur mu ya garip değil mi sonra 1 yada 2 gün yoğun geliyor. sonra yine azalıyor.. Ben hangisine göre bat alacam kafam karışıyor. Bir başlasa yoğunlaşsa doktora gideceğim. Bu konuda tavsiyesi olan var mı?
Canım ben bir yerde okumuştum. Sağlıklı olan direk kırmızı şekilde kanama başlaması imiş. Yani lekelenme bile bir problem var demek. Bence doktora gidebilirsiniz

Canım ben bir yerde okumuştum. Sağlıklı olan direk kırmızı şekilde kanama başlaması imiş. Yani lekelenme bile bir problem var demek. Bence doktora gidebilirsiniz
Evet gideceğim ama bir gelse :) Kanamanın yoğun olduğu gün gel dedi doktor inş gelse gidecem :) AMH filan o gün ölçülüyor diye sanırım. Umarım bir sıkıntı yoktur :(

Evet gideceğim ama bir gelse :) Kanamanın yoğun olduğu gün gel dedi doktor inş gelse gidecem :) AMH filan o gün ölçülüyor diye sanırım. Umarım bir sıkıntı yoktur :KK43:
Kist durumlarında yaşanabiliyor sanırım. Gönlünü ferah tut ❤️

Kist durumlarında yaşanabiliyor sanırım. Gönlünü ferah tut ❤️
Aslında bebek düşünmeden bir kaç ay önce gittim, ultrasonda herşey normaldi ve normal kan tahlillerinde bir sorun yoktu. sadece folik verdi doktor. Kist olsa görülürdü elbet ama sonradan olduysa bilemem.

Kizlar doktorim bugun progesteron degerime bakti 10.88 cikti iyi bir deger mi bilginiz var midir ?

Kızlar ben test yaptım negatif çıktı galiba yok mira tech varmış eczanede onu aldım ama hCG 50 uzerını olcuyormuş o kadar olmamıştır daha dıye umut tam bitmedi 10 gundeyım iki gün sonra tekrarlayım ıyısı

Kızlar ben test yaptım negatif çıktı galiba yok mira tech varmış eczanede onu aldım ama hCG 50 uzerını olcuyormuş o kadar olmamıştır daha dıye umut tam bitmedi 10 gundeyım iki gün sonra tekrarlayım ıyısı
Atar misin testini bakalim ☺️

Eklentiler

• IMG_20221107_123359.jpg
    IMG_20221107_123359.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar merhaba benim ağrım yok ama iki gündür sık tuvalete gidiyorum 2 saatte bir normalde ne güzel tutuyordum çatlamadan 5 gün geçti bugün 6. Gün . 16 kasım bat daha 9 gün var. İdrar yolu enfeksiyonu vs yok yanma yok.Anlamadım gitti. Reglim gecikmeden test yapmayı düşünmüyorum zaten.

Back