• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Hayirlisi olsun cnm benimde bugun normalde ama halen olmadim bence kan versen cikar diye dusunuyorum
Canım sen kan verecekmisin? Eşimde bugün kan vermeye gidelim dedi adet dönemin bitsin sonra dedim. Sağ cebinde hep test var zaten çıkardı hadi test yapalım sanki kendi işeyecekmiş gibi yapalım 🤣🤣

Tüm mesajları okuyorum canlar, şuanda aklıma gelmiyor ama 10 gün önceden test yapan arkadaş sana iki çift lafım var🤪 sen aşkını keyfini yaşadın bitti hele bir dur spermle yumurtada bir aşklarını yaşasınlar bir bi araya gelsinler, strese sokma bebeleriii keyfi e halvet olsunlar 🙈 Töbe töbee 😁😊😅
Ben 10 günü bırak 2 gün gecikti korkuyom test yapmaya 😂

Tüm mesajları okuyorum canlar, şuanda aklıma gelmiyor ama 10 gün önceden test yapan arkadaş sana iki çift lafım var🤪 sen aşkını keyfini yaşadın bitti hele bir dur spermle yumurtada bir aşklarını yaşasınlar bir bi araya gelsinler, strese sokma bebeleriii keyfi e halvet olsunlar 🙈 Töbe töbee 😁😊😅
Bende 10 gun onceden yapmistim haklisin bi rahat birkamak lazim kaynasmalari lazim bi🤣

Canım sen kan verecekmisin? Eşimde bugün kan vermeye gidelim dedi adet dönemin bitsin sonra dedim. Sağ cebinde hep test var zaten çıkardı hadi test yapalım sanki kendi işeyecekmiş gibi yapalım 🤣🤣
Ben duramayiyorum ama esim bi kac gun gecsin emin olalim dedi yinede test aldirdim yarin yaprm

Allah Allah bu ben miyim 🙄😂😂😂😂😂
Kan verdim bugün yine (0.7 çıktı) bat 14 Kasım. 1 haftada çıkmaz sanmıyorum. Cumartesi günü verdiğimde 1.18 çıkmıştı. Düşmüş artık iyice... Neyse önümüzdeki maçlara bakacu 😏

Kız valla benimkide sormuyor bile hiç ne heyecan ne bişey bütün heyecanı ben yaşıyom belkide o yüzden hala test yapmadım

Daha önce hevesimiz kırıldı benmi düşük yaptım yoksa kimyasalmıydı bilemedik çok üzüldük onu için erken yapmak istemiyorum.🙁
Bende dusuktun sonra esim heveslenmek istemiyor o yuzden gec yapalim diyor allh bidaha yasatmasin dusuk ya cok zordu benmki yanni

Daha önce hevesimiz kırıldı benmi düşük yaptım yoksa kimyasalmıydı bilemedik çok üzüldük onu için erken yapmak istemiyorum.🙁
Ayy yap kız adamcağızın merakı geçsin ben iki tane doğurdum adam gayet relax, Allahın dediği olur biz üzerimeze düşeni yaptık diyip dururdu, ben krizlerdeee🤦🤦🤦

Kız valla benimkide sormuyor bile hiç ne heyecan ne bişey bütün heyecanı ben yaşıyom belkide o yüzden hala test yapmadım
Erkekler aslinda bizden daha heycanli ama belli etmiyolar benim esim gelip gidip hayal kuruyor birtane kizimiz olsa bizimle beraber oturur kalkar kucagimdan indirmem falan diyor ama o dusukten sonra cok hayal kurmakta istemiyor korkuyor

Senin artık nirvanadasın canım aşmışsın, bu işin yolu bu galiba ya herro ya merro😅 ya 10 gün önce ya 10 gün sonra... Zati ortası da buraya uğramaz akıllı uslu adeti 1 geçe yapar testini🥳🥳
10 günde bekleyemem 😅 Bi yandan Diyom sabah yapsammı geri Diyom dur hele 5 gün geçince dedin kociş te zaten ne gaza getiriyor ne frenliyo bu konularda çok sakin varsada bir ay sonra öğrense gene sıkıntı yok istemeye istiyo ama merak etmiyor ne zaman olursa olur diye düşünüyo

Back