• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

IMG_20221107_131939.jpg

Yumurtladim bugün 🙏

Günaydınnn. Kasm ayının ane adayları Temmuz ayının anneleri. Bugün içim kıpır kıpır geç kaldım yine işe ama yine kaçak girdim kimse görmedi😁 benim bugün ve yarın bat tarihim görünüyor daha önce söylemiştim iki gün lekelenmem oldu pede bile gelmedi. Eğer bu üstüne görme ise kaç gün sonra kan testi vermem gerek ❤️🥰😍🙏
Hayirlisi olsun cnm benimde bugun normalde ama halen olmadim bence kan versen cikar diye dusunuyorum

Günaydınnn. Kasm ayının ane adayları Temmuz ayının anneleri. Bugün içim kıpır kıpır geç kaldım yine işe ama yine kaçak girdim kimse görmedi😁 benim bugün ve yarın bat tarihim görünüyor daha önce söylemiştim iki gün lekelenmem oldu pede bile gelmedi. Eğer bu üstüne görme ise kaç gün sonra kan testi vermem gerek ❤️🥰😍🙏
Senin vermediğin kabahat artık 😂

Tüm mesajları okuyorum canlar, şuanda aklıma gelmiyor ama 10 gün önceden test yapan arkadaş sana iki çift lafım var🤪 sen aşkını keyfini yaşadın bitti hele bir dur spermle yumurtada bir aşklarını yaşasınlar bir bi araya gelsinler, strese sokma bebeleriii keyfi e halvet olsunlar 🙈 Töbe töbee 😁😊😅

Back