• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Merhaba arkadaşlar benim 1 kasım salı günü Yumurtlama pik akşam üzeri 17:30 da yaptım testi gördüm değerlendirdik , 2 kasım çarşamba günü sabah saat 10 da yaptım test de çatlama olmuş olarak gördüm. Çarşamba da değerlendirdik. Şimdi bu sabaha karşı çişim geldi uyutmuyor mübarek dayanamadım kalktım yapmaya ki yatalı 2 saat olmuştu daha. Uyandım bi baktım nasıl terlemişim. Sabahta 8 de uyandım sizlerin dediği gibi dil altımdan yataktan çıkmadan ölçtüm 36,6 gördüm. Çatlamadan 5 gün geçti bu sıcaklık ne zaman başlıyor arkadaşlar. 36,6 nasıl sizce benim hiç bir bilgim yokta.
herkesın atesı kendıne kuzum 36.6 sana yuksek olabılır ama fnd_50 nin kapak cızgısı nerdeyse o ates gibi tek bir ölçme ile belli olmaz yanı

Yaaa resmen malum olmuş beni de bir kuzenim, bir arkadaşım ve bir de görümcem bebeğimin olduğunu hatta kızımın olduğunu gördüklerini söyledi ve bu kişiler çocuk düşündüğümü de bilmiyorlar söylemedim. O yüzden çok şaşırdım
bende güzel giderse asıl soyleyeceğim diye düşünüyorum ısyerıne ya gerıyor benı :D

bende güzel giderse asıl soyleyeceğim diye düşünüyorum ısyerıne ya gerıyor benı :KK70:
Bir arkadaşım da patrona nasıl söyleyeceğini bilemiyordu.bir gün tansiyonunu düştü ben ambulans çağırdım yaygarayı kopardım o hamile ya bir şey olduysa diye 😂duymayan kalmadı tabi. Benim gibi bir arkadaş lazım sizden bu yükü alacak😂

Bir arkadaşım da patrona nasıl söyleyeceğini bilemiyordu.bir gün tansiyonunu düştü ben ambulans çağırdım yaygarayı kopardım o hamile ya bir şey olduysa diye 😂duymayan kalmadı tabi. Benim gibi bir arkadaş lazım sizden bu yükü alacak😂
Ya ahhahaha çok iyi yapmışsın valla 😅

Ya bugün çok sağlıklı uyuyamadım çok sıcak geldi dön dön dön. Hatta hep ateşi 6:40 ta ölçüyordum ya beş on dakika önce uyandım yataktan çıkmadım 6:35 te ölçtüğümde 36.8 çıktı 6:40 ta 36.9 oldu. 36.9 u baz alıp yazdım bilmem doğru mu yaptım Papatyamaviss Papatyamaviss
O kadardan birşey olmaz kuzum bence. Bana da oluyor bazen.

kan verdim resmi olarak bu sabah :KK70:
Hadi hayırlı sonuçlara inşallah

Merhaba arkadaşlar benim 1 kasım salı günü Yumurtlama pik akşam üzeri 17:30 da yaptım testi gördüm değerlendirdik , 2 kasım çarşamba günü sabah saat 10 da yaptım test de çatlama olmuş olarak gördüm. Çarşamba da değerlendirdik. Şimdi bu sabaha karşı çişim geldi uyutmuyor mübarek dayanamadım kalktım yapmaya ki yatalı 2 saat olmuştu daha. Uyandım bi baktım nasıl terlemişim. Sabahta 8 de uyandım sizlerin dediği gibi dil altımdan yataktan çıkmadan ölçtüm 36,6 gördüm. Çatlamadan 5 gün geçti bu sıcaklık ne zaman başlıyor arkadaşlar. 36,6 nasıl sizce benim hiç bir bilgim yokta.
Canım aslında adet gününden başlayıp kaydetmen lazım düzenli. Hatta senle ilgili yorum yapabilmemiz için (gerçekçi şekilde) en az 2 adet döngüsü girmen lazım. Ama sen bugunden itibaren de olsa ölç ve kaydet. bizimle de paylaş ki ilerleyen zamanlarda yorum yapabilelim. Senin yumurtlamadan önceki 6 yüksek ateşinin ortalaması, kapak çizgin olur. Yani herkese göre değişir hatta her döngüne göre bile değişir. O açıdan ölçüyoruz yazıyoruz ve bekliyoruz :)

O kadardan birşey olmaz kuzum bence. Bana da oluyor bazen.

Hadi hayırlı sonuçlara inşallah

Canım aslında adet gününden başlayıp kaydetmen lazım düzenli. Hatta senle ilgili yorum yapabilmemiz için (gerçekçi şekilde) en az 2 adet döngüsü girmen lazım. Ama sen bugunden itibaren de olsa ölç ve kaydet. bizimle de paylaş ki ilerleyen zamanlarda yorum yapabilelim. Senin yumurtlamadan önceki 6 yüksek ateşinin ortalaması, kapak çizgin olur. Yani herkese göre değişir hatta her döngüne göre bile değişir. O açıdan ölçüyoruz yazıyoruz ve bekliyoruz :)
Tamam kuzum peki sence tablo umut vadediyor mu

var var da okadar yaygara cıkarabılırmıyım bılmıyorum :D

Kızlar catlamanın uzerınden 10 geçti artık çıkarmı varsa tabı ama test yok elimde evden dışarıda cıkamıyorum eşim evde haberi yokya

Back