• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Canım kaset yapmayı düşünmüyorum. Adet dönemin bitince kan vermeyi düşünüyorum. Sen neden yapmadın sen kesin hamilesin inşallah 🙏 gününden de geçmiş ay çok mutlu oldum ❤️🥰😍
Benim geçen ayda 3 gün gecikti adetim daha geçen ay denemeye başladık şimdide bekliyorum canım çünkü negatif gördüğüm zaman testte buluyorum sıkıntıyı 😂 birkaç ay önce denemiyoduk daha ve bir hafta gecikince Bi test yapim dedim negatif görünce test bozuk demiştim 9 gün gecikmeyle adet olmuştum mevsim geçişinden öyle olmuşum ondan sonra birkaç gün ya erken oldum ya geç şimdide en azından perşembeye kadar beklicem öyle test yapıcam

Canım yaşın kaç acaba bence doktoruna danışmalısın benimde bir kaybım oldu 33 haftalıkken hemen gebe kaldım sonrasında ama sezeryan olmamıştım en doğrusu doktoruna karar vermen inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın canım
2 ay sonra 30 oluyorum. Bende 37. Haftada kaybettim.normal doğum şansım yoktu beni kurtarmak için çok hızlı sezeryana aldılar. Tabiki doktor kontrolü en doğrusu ama bir yanımda Allah nasip edecekse doktor olmasın dese de olur, eğer nasip etmeyecekse doktor olsun diye uğraşsa da olmaz diyor. Ben sadece benzer durumu yaşayanları görüp biraz kafamı rahatlatmaya çalışıyorum

2 ay sonra 30 oluyorum. Bende 37. Haftada kaybettim.normal doğum şansım yoktu beni kurtarmak için çok hızlı sezeryana aldılar. Tabiki doktor kontrolü en doğrusu ama bir yanımda Allah nasip edecekse doktor olmasın dese de olur, eğer nasip etmeyecekse doktor olsun diye uğraşsa da olmaz diyor. Ben sadece benzer durumu yaşayanları görüp biraz kafamı rahatlatmaya çalışıyorum
Tabi belki hamile bile değilim ☺️ Umut dünyası 😂

Canım bana eğer karnında yaşıyor olsaydı kurtulabilirdi dediler 10 günü geçmiş karnımda öleli eğer hastaneye yetişebilseydim benide sezeryana alırlarmış doktorlar falan geneki seni zehirlememiş demişlerdi ben arabaya binmeden hemen önce olduğum yerde sancısız içimden kayıp gitti o şekilde doğdu sonra hastaneye gittik 40 gün sonrada denemeye başladık hemen oğluma gebe kaldım şimdide inşallah olursa kardeş istiyoruz inşallah seninde bir an önce olur canım

Canım benim okudum çok üzüldüm Rabbim inşallah gönlüne göre hayırlısı ile sağlıklı şekilde verir. Üzülme desem de çok zordur eminim ama bir meleğin orada güzel yerde ❤️ Allahım en kısa zamanda dediğim gibi gönlüne göre versin inşallah

Merhaba arkadaşlar benim 1 kasım salı günü Yumurtlama pik akşam üzeri 17:30 da yaptım testi gördüm değerlendirdik , 2 kasım çarşamba günü sabah saat 10 da yaptım test de çatlama olmuş olarak gördüm. Çarşamba da değerlendirdik. Şimdi bu sabaha karşı çişim geldi uyutmuyor mübarek dayanamadım kalktım yapmaya ki yatalı 2 saat olmuştu daha. Uyandım bi baktım nasıl terlemişim. Sabahta 8 de uyandım sizlerin dediği gibi dil altımdan yataktan çıkmadan ölçtüm 36,6 gördüm. Çatlamadan 5 gün geçti bu sıcaklık ne zaman başlıyor arkadaşlar. 36,6 nasıl sizce benim hiç bir bilgim yokta.

Canım sana diyorum ama doktor banada 1 yıl bekle demişti

Canım bana eğer karnında yaşıyor olsaydı kurtulabilirdi dediler 10 günü geçmiş karnımda öleli eğer hastaneye yetişebilseydim benide sezeryana alırlarmış doktorlar falan geneki seni zehirlememiş demişlerdi ben arabaya binmeden hemen önce olduğum yerde sancısız içimden kayıp gitti o şekilde doğdu sonra hastaneye gittik 40 gün sonrada denemeye başladık hemen oğluma gebe kaldım şimdide inşallah olursa kardeş istiyoruz inşallah seninde bir an önce olur canım
Zor bir durum olmuş ve çok şükür size bir şey olmamış hemde hemen arkasına sürpriz gelmiş ne güzel ☺️ İnşAllah evladını kaybeden ve isteyen her kadına nasip olur sağlıkla

Canım benim okudum çok üzüldüm Rabbim inşallah gönlüne göre hayırlısı ile sağlıklı şekilde verir. Üzülme desem de çok zordur eminim ama bir meleğin orada güzel yerde ❤️ Allahım en kısa zamanda dediğim gibi gönlüne göre versin inşallah
Öyle tabi tek tesellim garanti cennette olması ☺️ Amin İnşAllah hepimize nasip olur ayrıca bende sizin hamile olduğunuzu hissediyorum İnşAllah doğrudur 🥰

Öyle tabi tek tesellim garanti cennette olması ☺️ Amin İnşAllah hepimize nasip olur ayrıca bende sizin hamile olduğunuzu hissediyorum İnşAllah doğrudur 🥰
Ya gerçekten mi ya hiç tanımadığım insanlar dahi bunu dedi kaç oldu Allahım inşallah hisleriniz doğru çıkar hayırla sağlıkla🤲🏻😍 çok teşekkür ederim inşallah sizin de olacak inanıyorum

bana hamıle kalmaya karar verdiğim ay patronum geldi dediki ya seni ruyamda gordum hayrolsun dedim (kadın) sendedı hamıleydın beyaz bı gomlek vardı ustunde kocaman karnın vardı kurdele yapmıstın karnının ustunden :D kadında cocuk dusunmuyorum dıye bılıyor :D
Amin inşallah hepimiz güzel haberler alalım🤲🏻🤲🏻🤲🏻 yaaa inanmıyorum bunu diyen üçüncü kişisin. 3 kişi bu ay hamile olacağına inanıyorum dedi ay inşallaj olur🤲🏻🤲🏻 iki yakınım da rüyasında beni gördü kucağımda bebekle umarım hayırlısı ile olur🤲🏻😇❤️

bana hamıle kalmaya karar verdiğim ay patronum geldi dediki ya seni ruyamda gordum hayrolsun dedim (kadın) sendedı hamıleydın beyaz bı gomlek vardı ustunde kocaman karnın vardı kurdele yapmıstın karnının ustunden :D kadında cocuk dusunmuyorum dıye bılıyor :D
Yaaa resmen malum olmuş beni de bir kuzenim, bir arkadaşım ve bir de görümcem bebeğimin olduğunu hatta kızımın olduğunu gördüklerini söyledi ve bu kişiler çocuk düşündüğümü de bilmiyorlar söylemedim. O yüzden çok şaşırdım

Back