KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

herkesın atesı kendıne kuzum 36.6 sana yuksek olabılır ama fnd_50 nin kapak cızgısı nerdeyse o ates gibi tek bir ölçme ile belli olmaz yanı

bende güzel giderse asıl soyleyeceğim diye düşünüyorum ısyerıne ya gerıyor benı

herkesın atesı kendıne kuzum 36.6 sana yuksek olabılır ama fnd_50 nin kapak cızgısı nerdeyse o ates gibi tek bir ölçme ile belli olmaz yanı
Aynen yumurtlama öncesi 36.4 36.3 gördüğüm oldu ben ateş derecemin bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum

bende güzel giderse asıl soyleyeceğim diye düşünüyorum ısyerıne ya gerıyor benı
Bir arkadaşım da patrona nasıl söyleyeceğini bilemiyordu.bir gün tansiyonunu düştü ben ambulans çağırdım yaygarayı kopardım o hamile ya bir şey olduysa diye duymayan kalmadı tabi. Benim gibi bir arkadaş lazım sizden bu yükü alacak

Ya ahhahaha çok iyi yapmışsın valla

O kadardan birşey olmaz kuzum bence. Bana da oluyor bazen.

kan verdim resmi olarak bu sabah
Hadi hayırlı sonuçlara inşallah

Canım aslında adet gününden başlayıp kaydetmen lazım düzenli. Hatta senle ilgili yorum yapabilmemiz için (gerçekçi şekilde) en az 2 adet döngüsü girmen lazım. Ama sen bugunden itibaren de olsa ölç ve kaydet. bizimle de paylaş ki ilerleyen zamanlarda yorum yapabilelim. Senin yumurtlamadan önceki 6 yüksek ateşinin ortalaması, kapak çizgin olur. Yani herkese göre değişir hatta her döngüne göre bile değişir. O açıdan ölçüyoruz yazıyoruz ve bekliyoruz :)

Tamam kuzum peki sence tablo umut vadediyor mu

var var da okadar yaygara cıkarabılırmıyım bılmıyorum

Kızlar catlamanın uzerınden 10 geçti artık çıkarmı varsa tabı ama test yok elimde evden dışarıda cıkamıyorum eşim evde haberi yokya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…