- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
herkesın atesı kendıne kuzum 36.6 sana yuksek olabılır ama fnd_50 nin kapak cızgısı nerdeyse o ates gibi tek bir ölçme ile belli olmaz yanıMerhaba arkadaşlar benim 1 kasım salı günü Yumurtlama pik akşam üzeri 17:30 da yaptım testi gördüm değerlendirdik , 2 kasım çarşamba günü sabah saat 10 da yaptım test de çatlama olmuş olarak gördüm. Çarşamba da değerlendirdik. Şimdi bu sabaha karşı çişim geldi uyutmuyor mübarek dayanamadım kalktım yapmaya ki yatalı 2 saat olmuştu daha. Uyandım bi baktım nasıl terlemişim. Sabahta 8 de uyandım sizlerin dediği gibi dil altımdan yataktan çıkmadan ölçtüm 36,6 gördüm. Çatlamadan 5 gün geçti bu sıcaklık ne zaman başlıyor arkadaşlar. 36,6 nasıl sizce benim hiç bir bilgim yokta.
bende güzel giderse asıl soyleyeceğim diye düşünüyorum ısyerıne ya gerıyor benıYaaa resmen malum olmuş beni de bir kuzenim, bir arkadaşım ve bir de görümcem bebeğimin olduğunu hatta kızımın olduğunu gördüklerini söyledi ve bu kişiler çocuk düşündüğümü de bilmiyorlar söylemedim. O yüzden çok şaşırdım
Allah bağışlasın
Aynen yumurtlama öncesi 36.4 36.3 gördüğüm oldu ben ateş derecemin bu kadar olduğunu tahmin etmiyordumherkesın atesı kendıne kuzum 36.6 sana yuksek olabılır ama fnd_50 nin kapak cızgısı nerdeyse o ates gibi tek bir ölçme ile belli olmaz yanı
Söyle ya söylemek gerek hem üzerinden stresi atmış olursunbende güzel giderse asıl soyleyeceğim diye düşünüyorum ısyerıne ya gerıyor benı
Bir arkadaşım da patrona nasıl söyleyeceğini bilemiyordu.bir gün tansiyonunu düştü ben ambulans çağırdım yaygarayı kopardım o hamile ya bir şey olduysa diyebende güzel giderse asıl soyleyeceğim diye düşünüyorum ısyerıne ya gerıyor benı
Ya ahhahaha çok iyi yapmışsın vallaBir arkadaşım da patrona nasıl söyleyeceğini bilemiyordu.bir gün tansiyonunu düştü ben ambulans çağırdım yaygarayı kopardım o hamile ya bir şey olduysa diyeduymayan kalmadı tabi. Benim gibi bir arkadaş lazım sizden bu yükü alacak
Bi kaç gün yapayım bakalım benim ne olacak :) resmen bünyemi tanıyorumherkesın atesı kendıne kuzum 36.6 sana yuksek olabılır ama fnd_50 nin kapak cızgısı nerdeyse o ates gibi tek bir ölçme ile belli olmaz yanı
O kadardan birşey olmaz kuzum bence. Bana da oluyor bazen.Ya bugün çok sağlıklı uyuyamadım çok sıcak geldi dön dön dön. Hatta hep ateşi 6:40 ta ölçüyordum ya beş on dakika önce uyandım yataktan çıkmadım 6:35 te ölçtüğümde 36.8 çıktı 6:40 ta 36.9 oldu. 36.9 u baz alıp yazdım bilmem doğru mu yaptımPapatyamaviss
Hadi hayırlı sonuçlara inşallahkan verdim resmi olarak bu sabah
Canım aslında adet gününden başlayıp kaydetmen lazım düzenli. Hatta senle ilgili yorum yapabilmemiz için (gerçekçi şekilde) en az 2 adet döngüsü girmen lazım. Ama sen bugunden itibaren de olsa ölç ve kaydet. bizimle de paylaş ki ilerleyen zamanlarda yorum yapabilelim. Senin yumurtlamadan önceki 6 yüksek ateşinin ortalaması, kapak çizgin olur. Yani herkese göre değişir hatta her döngüne göre bile değişir. O açıdan ölçüyoruz yazıyoruz ve bekliyoruz :)Merhaba arkadaşlar benim 1 kasım salı günü Yumurtlama pik akşam üzeri 17:30 da yaptım testi gördüm değerlendirdik , 2 kasım çarşamba günü sabah saat 10 da yaptım test de çatlama olmuş olarak gördüm. Çarşamba da değerlendirdik. Şimdi bu sabaha karşı çişim geldi uyutmuyor mübarek dayanamadım kalktım yapmaya ki yatalı 2 saat olmuştu daha. Uyandım bi baktım nasıl terlemişim. Sabahta 8 de uyandım sizlerin dediği gibi dil altımdan yataktan çıkmadan ölçtüm 36,6 gördüm. Çatlamadan 5 gün geçti bu sıcaklık ne zaman başlıyor arkadaşlar. 36,6 nasıl sizce benim hiç bir bilgim yokta.
Bi kaç gün yapayım bakalım benim ne olacak :) resmen bünyemi tanıyorum
Tamam kuzum peki sence tablo umut vadediyor muO kadardan birşey olmaz kuzum bence. Bana da oluyor bazen.
Hadi hayırlı sonuçlara inşallah
Canım aslında adet gününden başlayıp kaydetmen lazım düzenli. Hatta senle ilgili yorum yapabilmemiz için (gerçekçi şekilde) en az 2 adet döngüsü girmen lazım. Ama sen bugunden itibaren de olsa ölç ve kaydet. bizimle de paylaş ki ilerleyen zamanlarda yorum yapabilelim. Senin yumurtlamadan önceki 6 yüksek ateşinin ortalaması, kapak çizgin olur. Yani herkese göre değişir hatta her döngüne göre bile değişir. O açıdan ölçüyoruz yazıyoruz ve bekliyoruz :)
Tamam kuzum peki sence tablo umut vadediyor mu
6 gün kaldı :) heyecan basıyor işte acele etmem desek de hepimiz ediyoruz :)Kuzum etmeye ediyor da daha regline bir hafta var değil mi ? Her şey olabilir moda girmekte acele etme diye diyorum. :)
Anladım canım bakalım ben bilmediğime akışına bıraktım zaten dün gece terleyince merak ettim keşke 4 te ölçseydim :) gece gece aklıma hiç gelmediBen mesela birkaç ay ölçtükten sonra artık adet ateşimi biliyorum 36.2 36.3 te geliyor. :)
Seninkinide Allah bağışlasın canım senin eymen kaç doğumluAllah bağışlasın
Söyle ya söylemek gerek hem üzerinden stresi atmış olursun
var var da okadar yaygara cıkarabılırmıyım bılmıyorumBir arkadaşım da patrona nasıl söyleyeceğini bilemiyordu.bir gün tansiyonunu düştü ben ambulans çağırdım yaygarayı kopardım o hamile ya bir şey olduysa diyeduymayan kalmadı tabi. Benim gibi bir arkadaş lazım sizden bu yükü alacak
Amin canım benim inşallah 2018 doğumlu benim Eymen’im deSeninkinide Allah bağışlasın canım senin eymen kaç doğumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?