• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Ben yaklaşık 4 ay önce sezeryan oldum.bu ay ovülasyon takibi yaptım gebelik olsun çok istiyorum bir yandan da korkuyorum yeterince iyileştim mi bilmiyorum😔 çevrenizde benzer durum yaşayan oldu mu? Sezeryan sonra 6 ay geçmeden gebelik yaşayan? Bat 17 kasım daha çok var ama bu düşünce beni ekstra strese sokuyor.
neden bu kadar erkencı davranıyorsunuz pekı

Oğlum melek oldu 😔 çok büyük heyecanla beklemiştim nasip olmadı. Tekrar sağlıkla nasip olsun diye çabalıyorum dua ediyorum
yaaa cok üzüldüm sızın adınıza :( sezeryanda toplanması zor bir sürec bende sez oldum ama cevramde doğumdan 6 ay sonra hamıle kalıp da sez olarak doğum yapan tanıdıklarım var Rabbım hayırlısıyla bır evlat daha nasıp etsin size :)

Kızlar ben bu şu kadar zaman sonra(ilişkiden en az 10 gün sonra gibi) ancak çıkar olayına inanamıyorum. Mayıs ayında düşük yaptım, erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Hemen kan verdim, değerim 4.05 ti. Yani diyorum ki bu kadar düşük değeri bile algılayabiliyorsa 1 hafta öncesinde de çıkması lazım. Genelde adet günü değeri ortalama 150-200 çıkar eğer geç döllenme olmazsa. Ve ikiye katlama mantığı ile hesap edersen bir hafta öncesinde en az 15 gibi olması lazım değerim. Yani 4'ü algılayan testin 15 i rahat rahat algılaması lazım.
Evet biliyorum bu işler her zaman iki kere iki dört eder gibi yürümüyor ama ben bir hafta öncesinde negatif görünce Umut yok gözüyle bakıyorum 😔

Kızlar ben bu şu kadar zaman sonra(ilişkiden en az 10 gün sonra gibi) ancak çıkar olayına inanamıyorum. Mayıs ayında düşük yaptım, erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Hemen kan verdim, değerim 4.05 ti. Yani diyorum ki bu kadar düşük değeri bile algılayabiliyorsa 1 hafta öncesinde de çıkması lazım. Genelde adet günü değeri ortalama 150-200 çıkar eğer geç döllenme olmazsa. Ve ikiye katlama mantığı ile hesap edersen bir hafta öncesinde en az 15 gibi olması lazım değerim. Yani 4'ü algılayan testin 15 i rahat rahat algılaması lazım.
Evet biliyorum bu işler her zaman iki kere iki dört eder gibi yürümüyor ama ben bir hafta öncesinde negatif görünce Umut yok gözüyle bakıyorum 😔
değerler dedğin gibi olabilir belkı kı cok yuzde yuz doğru olmasada , soyle birşey var o hormon o sekılde yukselebılır fakat herkesın vucudunda seyrelıp gozukme derecesı farklı dusunkı 10 degerınde betan var idrarına bu 0,5 olarak yanısyor beta değerin ne kadar ise idrarda o sekılde olmuyor kı bak bugun kan verdım cıkan sonucu paylaşıcam adet günüm 100 200 cıakcakmı gorucez , cıkarsa bıle hala daha testımde gayet sılık pembe , moralını bozmana değecek bırsey yok ben nerdeyse 7 gun onceden basladım ve 3 gun kalaya kadar pozıtıf gormedım

değerler dedğin gibi olabilir belkı kı cok yuzde yuz doğru olmasada , soyle birşey var o hormon o sekılde yukselebılır fakat herkesın vucudunda seyrelıp gozukme derecesı farklı dusunkı 10 degerınde betan var idrarına bu 0,5 olarak yanısyor beta değerin ne kadar ise idrarda o sekılde olmuyor kı bak bugun kan verdım cıkan sonucu paylaşıcam adet günüm 100 200 cıakcakmı gorucez , cıkarsa bıle hala daha testımde gayet sılık pembe , moralını bozmana değecek bırsey yok ben nerdeyse 7 gun onceden basladım ve 3 gun kalaya kadar pozıtıf gormedım
Bu matematik ile beta değerim 4 çıktığında 0.2 yi algılamış moralim daha çok bozuldu 😝
Ya ben çok rasyonel bir insanım sanırım bundan vazgeçmem lazım. Hepimiz hakkında hayırlısı

Amin. İnşallah seninde ve guruptaki herkesin güzel haberlerini alırız. Ama benim içime doğuyor canım sen kasımdan hamile çıkacaksın 🙏
Amin inşallah hepimiz güzel haberler alalım🤲🏻🤲🏻🤲🏻 yaaa inanmıyorum bunu diyen üçüncü kişisin. 3 kişi bu ay hamile olacağına inanıyorum dedi ay inşallaj olur🤲🏻🤲🏻 iki yakınım da rüyasında beni gördü kucağımda bebekle umarım hayırlısı ile olur🤲🏻😇❤️

Ben yaklaşık 4 ay önce sezeryan oldum.bu ay ovülasyon takibi yaptım gebelik olsun çok istiyorum bir yandan da korkuyorum yeterince iyileştim mi bilmiyorum😔 çevrenizde benzer durum yaşayan oldu mu? Sezeryan sonra 6 ay geçmeden gebelik yaşayan? Bat 17 kasım daha çok var ama bu düşünce beni ekstra strese sokuyor.
Canım yaşın kaç acaba bence doktoruna danışmalısın benimde bir kaybım oldu 33 haftalıkken hemen gebe kaldım sonrasında ama sezeryan olmamıştım en doğrusu doktoruna karar vermen inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın canım

Günaydın ☺️ adetin geçince test yapıyorlar diye biliyorum canım inşallah pozitif çıkar kaset test falan yapmicam ısın direk kan mı vericeksin benim 5 Kasım Dı hala test yapmadım ya perşembe ya cuma yapmayı düşünüyorum adet olmazsam 💕
Canım kaset yapmayı düşünmüyorum. Adet dönemin bitince kan vermeyi düşünüyorum. Sen neden yapmadın sen kesin hamilesin inşallah 🙏 gününden de geçmiş ay çok mutlu oldum ❤️🥰😍

Back