Benim geçen ayda 3 gün gecikti adetim daha geçen ay denemeye başladık şimdide bekliyorum canım çünkü negatif gördüğüm zaman testte buluyorum sıkıntıyıCanım kaset yapmayı düşünmüyorum. Adet dönemin bitince kan vermeyi düşünüyorum. Sen neden yapmadın sen kesin hamilesin inşallahgününden de geçmiş ay çok mutlu oldum
2 ay sonra 30 oluyorum. Bende 37. Haftada kaybettim.normal doğum şansım yoktu beni kurtarmak için çok hızlı sezeryana aldılar. Tabiki doktor kontrolü en doğrusu ama bir yanımda Allah nasip edecekse doktor olmasın dese de olur, eğer nasip etmeyecekse doktor olsun diye uğraşsa da olmaz diyor. Ben sadece benzer durumu yaşayanları görüp biraz kafamı rahatlatmaya çalışıyorumCanım yaşın kaç acaba bence doktoruna danışmalısın benimde bir kaybım oldu 33 haftalıkken hemen gebe kaldım sonrasında ama sezeryan olmamıştım en doğrusu doktoruna karar vermen inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın canım
Tabi belki hamile bile değilim2 ay sonra 30 oluyorum. Bende 37. Haftada kaybettim.normal doğum şansım yoktu beni kurtarmak için çok hızlı sezeryana aldılar. Tabiki doktor kontrolü en doğrusu ama bir yanımda Allah nasip edecekse doktor olmasın dese de olur, eğer nasip etmeyecekse doktor olsun diye uğraşsa da olmaz diyor. Ben sadece benzer durumu yaşayanları görüp biraz kafamı rahatlatmaya çalışıyorum
Canım bana eğer karnında yaşıyor olsaydı kurtulabilirdi dediler 10 günü geçmiş karnımda öleli eğer hastaneye yetişebilseydim benide sezeryana alırlarmış doktorlar falan geneki seni zehirlememiş demişlerdi ben arabaya binmeden hemen önce olduğum yerde sancısız içimden kayıp gitti o şekilde doğdu sonra hastaneye gittik 40 gün sonrada denemeye başladık hemen oğluma gebe kaldım şimdide inşallah olursa kardeş istiyoruz inşallah seninde bir an önce olur canım2 ay sonra 30 oluyorum. Bende 37. Haftada kaybettim.normal doğum şansım yoktu beni kurtarmak için çok hızlı sezeryana aldılar. Tabiki doktor kontrolü en doğrusu ama bir yanımda Allah nasip edecekse doktor olmasın dese de olur, eğer nasip etmeyecekse doktor olsun diye uğraşsa da olmaz diyor. Ben sadece benzer durumu yaşayanları görüp biraz kafamı rahatlatmaya çalışıyorum
Canım benim okudum çok üzüldüm Rabbim inşallah gönlüne göre hayırlısı ile sağlıklı şekilde verir. Üzülme desem de çok zordur eminim ama bir meleğin orada güzel yerde2 ay sonra 30 oluyorum. Bende 37. Haftada kaybettim.normal doğum şansım yoktu beni kurtarmak için çok hızlı sezeryana aldılar. Tabiki doktor kontrolü en doğrusu ama bir yanımda Allah nasip edecekse doktor olmasın dese de olur, eğer nasip etmeyecekse doktor olsun diye uğraşsa da olmaz diyor. Ben sadece benzer durumu yaşayanları görüp biraz kafamı rahatlatmaya çalışıyorum
Canım sana diyorum ama doktor banada 1 yıl bekle demişti2 ay sonra 30 oluyorum. Bende 37. Haftada kaybettim.normal doğum şansım yoktu beni kurtarmak için çok hızlı sezeryana aldılar. Tabiki doktor kontrolü en doğrusu ama bir yanımda Allah nasip edecekse doktor olmasın dese de olur, eğer nasip etmeyecekse doktor olsun diye uğraşsa da olmaz diyor. Ben sadece benzer durumu yaşayanları görüp biraz kafamı rahatlatmaya çalışıyorum
Zor bir durum olmuş ve çok şükür size bir şey olmamış hemde hemen arkasına sürpriz gelmiş ne güzelCanım bana eğer karnında yaşıyor olsaydı kurtulabilirdi dediler 10 günü geçmiş karnımda öleli eğer hastaneye yetişebilseydim benide sezeryana alırlarmış doktorlar falan geneki seni zehirlememiş demişlerdi ben arabaya binmeden hemen önce olduğum yerde sancısız içimden kayıp gitti o şekilde doğdu sonra hastaneye gittik 40 gün sonrada denemeye başladık hemen oğluma gebe kaldım şimdide inşallah olursa kardeş istiyoruz inşallah seninde bir an önce olur canım
Öyle tabi tek tesellim garanti cennette olmasıCanım benim okudum çok üzüldüm Rabbim inşallah gönlüne göre hayırlısı ile sağlıklı şekilde verir. Üzülme desem de çok zordur eminim ama bir meleğin orada güzel yerdeAllahım en kısa zamanda dediğim gibi gönlüne göre versin inşallah
Bana da 1yıl bekle dedi ama başka doktorlarla da görüştüm riski sıfıra indirmek için 1 yıl diyoruz ama 6 ayı bekle demişlerdi. Onu bile bekleyemiyorum. Hayr olsun sonumuzCanım sana diyorum ama doktor banada 1 yıl bekle demişti
Canım ben adetin 3gunundeyim malesef
Ya gerçekten mi ya hiç tanımadığım insanlar dahi bunu dedi kaç oldu Allahım inşallah hisleriniz doğru çıkar hayırla sağlıklaÖyle tabi tek tesellim garanti cennette olmasıAmin İnşAllah hepimize nasip olur ayrıca bende sizin hamile olduğunuzu hissediyorum İnşAllah doğrudur
Amin inşallah hepimiz güzel haberler alalımyaaa inanmıyorum bunu diyen üçüncü kişisin. 3 kişi bu ay hamile olacağına inanıyorum dedi ay inşallaj olur iki yakınım da rüyasında beni gördü kucağımda bebekle umarım hayırlısı ile olur
Canım oğlunun adı eymen miCanım sana diyorum ama doktor banada 1 yıl bekle demişti
akşama doğru cıkar yada yarın bebısko ay ınsallah okadar bekletmezYaaaaa çıkar çıkmaz beni etiketliyorsun bak öyle haber bekliyorum sendennnnnn
EvetCanım oğlunun adı eymen mi
Yaaa resmen malum olmuş beni de bir kuzenim, bir arkadaşım ve bir de görümcem bebeğimin olduğunu hatta kızımın olduğunu gördüklerini söyledi ve bu kişiler çocuk düşündüğümü de bilmiyorlar söylemedim. O yüzden çok şaşırdımbana hamıle kalmaya karar verdiğim ay patronum geldi dediki ya seni ruyamda gordum hayrolsun dedim (kadın) sendedı hamıleydın beyaz bı gomlek vardı ustunde kocaman karnın vardı kurdele yapmıstın karnının ustundenkadında cocuk dusunmuyorum dıye bılıyor
Benim de oğlumun adı eymen
2020Benim de oğlumun adı eymenhangi yıl doğumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?