• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Son adet tarihi (sat). Beklenen adet tarihi (bat) oluyor canım alışırsın daha 😅 hoşgeldin uğur getirsin bu ay sana 🍀🙏🤗
Ah inşallah Uğur getirsin , birçok belirtiyi yaşıyorum . Sabırla beklemedeyim :) Allah hepimizin gönlüne ferahlık kucağıma sağlıklı evlatlar versin .

Az kalmış ya kız 😍 hadi test yap sabah da seni Temmuz anneleri grubuna götüreyim 😍😍🍀🙏
Ben
Az kalmış ya kız 😍 hadi test yap sabah da seni Temmuz anneleri grubuna götüreyim 😍😍🍀🙏
Korkuyorum test yapmaya çünkü hep negatifi gördüm bhcg yaparım yapmasına hemşireyim zaten ama bu kez hiçbir şey yapmak istemiyorum günüm geçsin diye bekleyeceğim :) çok üzüldüm çünkü

Ben

Korkuyorum test yapmaya çünkü hep negatifi gördüm bhcg yaparım yapmasına hemşireyim zaten ama bu kez hiçbir şey yapmak istemiyorum günüm geçsin diye bekleyeceğim :) çok üzüldüm çünkü
Ya ne kadardır deniyorsun canım 1.5 yıl negatif gördüm 😒 ama her seferinde merakıma yenilip erken yaptım testi 🙈 hele bu kez çatlamadan sonra 8. Gün başladım hcg testi yapmay 😅😍
Belirtin var mı ovülasyon ile mi takip ettin yumurtlamayı 🤗

Kızlar bu testlerde bişey görüyomusunuz daha yapalı 3 dk oldu

Eklentiler

• 506EB526-41E1-464F-B454-EE8A7FC605EA.png
    506EB526-41E1-464F-B454-EE8A7FC605EA.png
    609,6 KB · Görüntüleme: 64
  • 2BC5A65F-C3E8-44C4-A8EA-2BDCF75B6B6A.jpeg
    2BC5A65F-C3E8-44C4-A8EA-2BDCF75B6B6A.jpeg
    133,1 KB · Görüntüleme: 63
Normalde bat a çok var ama sanırım ben erken yumurtladım 27sinde

Eklentiler

• 69DAF2BB-BD8F-4DCB-90B3-93C63DB5C210.jpeg
    69DAF2BB-BD8F-4DCB-90B3-93C63DB5C210.jpeg
    109,5 KB · Görüntüleme: 64
Ya bugün çok sağlıklı uyuyamadım çok sıcak geldi dön dön dön. Hatta hep ateşi 6:40 ta ölçüyordum ya beş on dakika önce uyandım yataktan çıkmadım 6:35 te ölçtüğümde 36.8 çıktı 6:40 ta 36.9 oldu. 36.9 u baz alıp yazdım bilmem doğru mu yaptım Papatyamaviss Papatyamaviss

Eklentiler

• 69D5643C-F778-447C-8415-8185712880D6.jpeg
    69D5643C-F778-447C-8415-8185712880D6.jpeg
    171,2 KB · Görüntüleme: 61
Ya bugün çok sağlıklı uyuyamadım çok sıcak geldi dön dön dön. Hatta hep ateşi 6:40 ta ölçüyordum ya beş on dakika önce uyandım yataktan çıkmadım 6:35 te ölçtüğümde 36.8 çıktı 6:40 ta 36.9 oldu. 36.9 u baz alıp yazdım bilmem doğru mu yaptım Papatyamaviss Papatyamaviss
Bende o şekilde yazpıp yazdığım oldu tabloya kuzucum 😂

Günaydınnn. Kasm ayının ane adayları Temmuz ayının anneleri. Bugün içim kıpır kıpır geç kaldım yine işe ama yine kaçak girdim kimse görmedi😁 benim bugün ve yarın bat tarihim görünüyor daha önce söylemiştim iki gün lekelenmem oldu pede bile gelmedi. Eğer bu üstüne görme ise kaç gün sonra kan testi vermem gerek ❤️🥰😍🙏

Günaydınnn. Kasm ayının ane adayları Temmuz ayının anneleri. Bugün içim kıpır kıpır geç kaldım yine işe ama yine kaçak girdim kimse görmedi😁 benim bugün ve yarın bat tarihim görünüyor daha önce söylemiştim iki gün lekelenmem oldu pede bile gelmedi. Eğer bu üstüne görme ise kaç gün sonra kan testi vermem gerek ❤️🥰😍🙏
Günaydın ☺️ adetin geçince test yapıyorlar diye biliyorum canım inşallah pozitif çıkar kaset test falan yapmicam ısın direk kan mı vericeksin benim 5 Kasım Dı hala test yapmadım ya perşembe ya cuma yapmayı düşünüyorum adet olmazsam 💕

Günaydın ☺️ adetin geçince test yapıyorlar diye biliyorum canım inşallah pozitif çıkar kaset test falan yapmicam ısın direk kan mı vericeksin benim 5 Kasım Dı hala test yapmadım ya perşembe ya cuma yapmayı düşünüyorum adet olmazsam 💕
Helal olsun şu sabırdan istiyorum😍😍😍😍 benim de bat 13-14 Kasım 12-13 Kasım gibi yaptım belki test diyorum 😂 inşallah bebişlerimiz bizimledir 🤲🏻

Yaaa o zaman kesin yerleşme😍 ay inşallah güzel haberlerini alırız kan verirsen çıkar gibi geliyor bana

Helal olsun şu sabırdan istiyorum😍😍😍😍 benim de bat 13-14 Kasım 12-13 Kasım gibi yaptım belki test diyorum 😂 inşallah bebişlerimiz bizimledir 🤲🏻
İnşallah 🙏 baya kararlıyım az kaldı zaten içimden Bi ses dürtüklesede yap zaten geçti varsa çıkar diye totem yaptım perşembeden önce yapmicam bu günü ve perşembeyi saymazsak 2 gün var zaten ☺️🤗

Ben yaklaşık 4 ay önce sezeryan oldum.bu ay ovülasyon takibi yaptım gebelik olsun çok istiyorum bir yandan da korkuyorum yeterince iyileştim mi bilmiyorum😔 çevrenizde benzer durum yaşayan oldu mu? Sezeryan sonra 6 ay geçmeden gebelik yaşayan? Bat 17 kasım daha çok var ama bu düşünce beni ekstra strese sokuyor.

Back