- 18 Haziran 2021
- 251
- 354
- 33
Çok teşekkür ederim cevabınız için :) Rosebelle Sat : 12.10 Bat : 9.11 rica etsem ekleyebilir misiniz?Sat son adet tarihi canım bat beklenen adet tarihi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim cevabınız için :) Rosebelle Sat : 12.10 Bat : 9.11 rica etsem ekleyebilir misiniz?Sat son adet tarihi canım bat beklenen adet tarihi
Ah inşallah Uğur getirsin , birçok belirtiyi yaşıyorum . Sabırla beklemedeyim :) Allah hepimizin gönlüne ferahlık kucağıma sağlıklı evlatlar versin .Son adet tarihi (sat). Beklenen adet tarihi (bat) oluyor canım alışırsın daha hoşgeldin uğur getirsin bu ay sana
Az kalmış ya kız hadi test yap sabah da seni Temmuz anneleri grubuna götüreyimAh inşallah Uğur getirsin , birçok belirtiyi yaşıyorum . Sabırla beklemedeyim :) Allah hepimizin gönlüne ferahlık kucağıma sağlıklı evlatlar versin .
BenAz kalmış ya kız hadi test yap sabah da seni Temmuz anneleri grubuna götüreyim
Korkuyorum test yapmaya çünkü hep negatifi gördüm bhcg yaparım yapmasına hemşireyim zaten ama bu kez hiçbir şey yapmak istemiyorum günüm geçsin diye bekleyeceğim :) çok üzüldüm çünküAz kalmış ya kız hadi test yap sabah da seni Temmuz anneleri grubuna götüreyim
Ya ne kadardır deniyorsun canım 1.5 yıl negatif gördüm ama her seferinde merakıma yenilip erken yaptım testi hele bu kez çatlamadan sonra 8. Gün başladım hcg testi yapmayBen
Korkuyorum test yapmaya çünkü hep negatifi gördüm bhcg yaparım yapmasına hemşireyim zaten ama bu kez hiçbir şey yapmak istemiyorum günüm geçsin diye bekleyeceğim :) çok üzüldüm çünkü
Bende o şekilde yazpıp yazdığım oldu tabloya kuzucumYa bugün çok sağlıklı uyuyamadım çok sıcak geldi dön dön dön. Hatta hep ateşi 6:40 ta ölçüyordum ya beş on dakika önce uyandım yataktan çıkmadım 6:35 te ölçtüğümde 36.8 çıktı 6:40 ta 36.9 oldu. 36.9 u baz alıp yazdım bilmem doğru mu yaptım Papatyamaviss
Hee tamam o zamanBende o şekilde yazpıp yazdığım oldu tabloya kuzucum
Ben göremedim canım ya bat ne zamandıNormalde bat a çok var ama sanırım ben erken yumurtladım 27sinde
Günaydın adetin geçince test yapıyorlar diye biliyorum canım inşallah pozitif çıkar kaset test falan yapmicam ısın direk kan mı vericeksin benim 5 Kasım Dı hala test yapmadım ya perşembe ya cuma yapmayı düşünüyorum adet olmazsamGünaydınnn. Kasm ayının ane adayları Temmuz ayının anneleri. Bugün içim kıpır kıpır geç kaldım yine işe ama yine kaçak girdim kimse görmedi benim bugün ve yarın bat tarihim görünüyor daha önce söylemiştim iki gün lekelenmem oldu pede bile gelmedi. Eğer bu üstüne görme ise kaç gün sonra kan testi vermem gerek
Helal olsun şu sabırdan istiyorum benim de bat 13-14 Kasım 12-13 Kasım gibi yaptım belki test diyorum inşallah bebişlerimiz bizimledirGünaydın adetin geçince test yapıyorlar diye biliyorum canım inşallah pozitif çıkar kaset test falan yapmicam ısın direk kan mı vericeksin benim 5 Kasım Dı hala test yapmadım ya perşembe ya cuma yapmayı düşünüyorum adet olmazsam
Yaaa o zaman kesin yerleşme ay inşallah güzel haberlerini alırız kan verirsen çıkar gibi geliyor banaGünaydınnn. Kasm ayının ane adayları Temmuz ayının anneleri. Bugün içim kıpır kıpır geç kaldım yine işe ama yine kaçak girdim kimse görmedi benim bugün ve yarın bat tarihim görünüyor daha önce söylemiştim iki gün lekelenmem oldu pede bile gelmedi. Eğer bu üstüne görme ise kaç gün sonra kan testi vermem gerek
su sabrın iğne ucu kadar bende olsaydı keskeHelal olsun şu sabırdan istiyorum benim de bat 13-14 Kasım 12-13 Kasım gibi yaptım belki test diyorum inşallah bebişlerimiz bizimledir
kan verdim resmi olarak bu sabahYaaa o zaman kesin yerleşme ay inşallah güzel haberlerini alırız kan verirsen çıkar gibi geliyor bana
İnşallah baya kararlıyım az kaldı zaten içimden Bi ses dürtüklesede yap zaten geçti varsa çıkar diye totem yaptım perşembeden önce yapmicam bu günü ve perşembeyi saymazsak 2 gün var zatenHelal olsun şu sabırdan istiyorum benim de bat 13-14 Kasım 12-13 Kasım gibi yaptım belki test diyorum inşallah bebişlerimiz bizimledir
Amin. İnşallah seninde ve guruptaki herkesin güzel haberlerini alırız. Ama benim içime doğuyor canım sen kasımdan hamile çıkacaksınYaaa o zaman kesin yerleşme ay inşallah güzel haberlerini alırız kan verirsen çıkar gibi geliyor bana