• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bir sene normal diyorlar ya o yüzden merak ettim ama hiç adet olmuyorsan mecbur gitmen lazım çocuk düşünmeseydin de gitmen gerekiyor böyle bir durumda sağlıklı değil senin için canım. İnşallah en kısa zamanda Allahım nasip eder doğru zamanı gelince oluyor canım inan Allahım sabır versin inşallah o zamana kadar ❤️
İnşallah canım çok sağol 🙏 iki gündür günlük iki defa lekelenmem oldu. İlk defa böyle oldu. Daha önce düşük yaptım ilk hamileliğimi öğrendiğimde eşim sevinçten ağlamıştı onun için çok istiyorum.

Evet canım benim bat 7-8 kasım. İki gündür bekliyorum akıntım oluyor ilik gibi günde bir iki defa. Sadece dün gece belim ağrıdı bugünde temizlik yaptım diye belim ağrıdı biraz. Benim sadece tek belirgin olan şey kocaman olan göğüslerim ve uçları sanki biber sürmüşsün gibi yanıyor bide kahverengi olan yer kabarcık kabarcık olmuş . Klomen kullandım inşallah o yapmamıştır.
Ayni benmde gosguslerim baya bi sis ilactan sanmiyorum cunku bnmkilerde kabarcik kabarcik insllh bebkten bunalrin hepsi hakimizda hayirli

Bir sene normal diyorlar ya o yüzden merak ettim ama hiç adet olmuyorsan mecbur gitmen lazım çocuk düşünmeseydin de gitmen gerekiyor böyle bir durumda sağlıklı değil senin için canım. İnşallah en kısa zamanda Allahım nasip eder doğru zamanı gelince oluyor canım inan Allahım sabır versin inşallah o zamana kadar ❤️
Canım adetim düzenli bu ay vücudum benimle dalga geçiyor .iki gün önce test yaptım negatif dün lekelemem başladı ama adetim daha gelmedi anlamadım acaba üstüne görme filan mı. Bu ay için dedim ne adetim geliyor ne testim pozitif 🙈

Canım adetim düzenli bu ay vücudum benimle dalga geçiyor .iki gün önce test yaptım negatif dün lekelemem başladı ama adetim daha gelmedi anlamadım acaba üstüne görme filan mı. Bu ay için dedim ne adetim geliyor ne testim pozitif 🙈
Bence seninki bebek yerlesmesi bi kan testi ver derim yarin

Yaaaa anlamadım desem 🙈 ben adet olmadan önce o beyaz kıvamlı akıntım gelir şimdi yine geliyor acaba yine mi adet olacağım diyorum senin bu ay geldi mi beyaz akıntın
Iste hamılelık düşünmeden önce dıkkat etmıyordum hıc bılmıyorum 😂 gecen ay takıp ettım kuru ıdım yumurtlama zamanı oldu sadece , bu ay krem gıbı ıdı ıkı gün yoğun geldı kuzum

İnşallah canım çok sağol 🙏 iki gündür günlük iki defa lekelenmem oldu. İlk defa böyle oldu. Daha önce düşük yaptım ilk hamileliğimi öğrendiğimde eşim sevinçten ağlamıştı onun için çok istiyorum.
İnşallah olur canım en kısa zamanda belki yerleşme kanasıdır inşallah da öyledir iyi düşün iyi olsun canım moralini hep yüzksek tutmaya çalış ❤️

Ha anladım canım yanlış anlamışım o zaman adet görüyorsan çok iyinadet görmeme iyi değil o yüzden yanlış anlamışım 😊❤️

Back